Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα τού Martin Luther King.- Message de Luther King / 21-11-2011


Μήνυμα τού Martin Luther King...
21/11/2011


Θα ΄μαι δίπλα σας "Ακόλουθος" σε κάθε κίνηση, πού θα λύσει τίς αυταπάτες τού Μάρα πού σάς πλημμύρισε έναν "Πύργο" σας στήν άμμο, πρίν η 6η φυλή σάς πλημμυρίσει, όχι όπως νομίζετε, αλλά όπως ο Θεός Θέλει !
Ανάμεσά σας υπάρχουν αυτοί πού θά 'ναι οι κολώνες τού Οικοδομήματος Τού Ναού Του και θα σάς φέρουν τα Δώρα τής 7ης Διάστασης μέσα από τα Αντίθετα Ζεύγη τής Άπειρης Αγάπης ! Είδατε πώς όλα δένουν ;
Έχετε δίκιο πολλοί από εσάς να αναρωτιέστε, πώς είναι δυνατόν μιά ζωή διά ορισμένους στο πουθενά τού Κόσμου σας τού "μάταιου", μιά ζωή χωρίς τη παραμικρή αξία γιά όσους γύρω σας τούς βλέπουν, μιά ζωή χωρίς νόημα γιά πολλούς, όταν ούτε να φάνε δεν έχουν, ούτε επίσης να έχουν τα αναγκαία πρός το ζείν, με τρύπια παπούτσια, πως είναι δυνατόν Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, αυτή τη ζωή να μεταμορφώσει χρίζοντάς τους ακολούθους Του στή γιορτή Τού Νυμφίου ;
Παρακαλώ πολύ όλοι σας κάντε υπομονή !
Δεν είναι ανάγκη να πεθάνετε από σφαίρα αγάπης όπως εγώ, αλλά από αμέτρητη ευτυχία πού θα δείτε ότι ακόμα και η χωρίς νόημα ζωή σας, στά χέρια Τού Θεού γίνεται Φ Ω Σ Γ Ι Α Ο Λ Ο Υ Σ , διότι Ο ΘΕΟΣ ένα μόνο πράγμα προσέχει "Πού" και "Πώς" είναι η καρδιά σας !
Νομίζει κάποιος από εσάς πού άκουσε καμπάνες να κτυπούν την ώρα πού σφράγιζε με ΦΩΣ ΘΕΟΥ πέρασμα για ψυχές σε αναζήτηση Φωτός ότι αυτό ήταν ενα γεγονός τυχαίο ; Οχι !
ΔΙΟΤΙ Ποτέ Ο Θεός Δέν Αφήνει Τα Έργα Του στην Τύχη !
Ακόμα και αν κάτι ήτο πραγματικά δυσάρεστο ή "δήθεν" τυχαίο ή "προσχεδιασμένο" επίσης, όπως η δική μου δολοφονία καθώς και η τού John Lennon !
Να σάς πώ κάτι ! Χίλιες φορές να 'ρχόμουν ξανά και 'γω και εκείνος, και εκατομμύρια φορές να μάς σκοτώνανε ξανά και ξανά, αν ήταν έτσι οι δολοφονούντες ημάς να μάθουν "Τί" άρωμα έχει η Αγάπη, η Συμπόνοια, η Συγχώρεση !
Όλοι ζητάτε τήν Αγάπη, αλλά δεν έχετε πολλοί από εσάς τή παραμικρή συμπόνοια για κανένα άνθρωπο ή ζώο, και δέν συγχωρείτε δυστυχώς κανέναν πού νά σάς πλήγωσε τόσο δά, ναί τόσο λίγο, ακόμα και αν είχε δίκιο αυτός και όχι εσείς !
Αν στό λίγο πού κάποιος σάς πληγώνει δίκαια, δεν τόν συγχωρείτε και δεν τού μοιράζετε αγάπη, πως θα μπορέσετε στό "πολύ" πού πιθανόν πολλοί να χρωστάτε να ανταπεξέλθετε προσφέροντας εσείς πολύ αγάπη, όταν δεν δίνετε το παραμικρό της Αγάπης παντού, αλλά από την άλλη μεριά να απαιτείτε και να ζητάτε Ο ΘΕΟΣ και Οι Ιεραρχίες Του να είναι μεν Φιλεύσπλαχνες Εκείνες για εσάς, αλλά ποτέ Εσείς από την πλευρά σας για κανέναν ;
Ξέρετε τί πονά πιο πολύ όταν φεύγετε από τη ζωή, πιστεύετε ή δεν πιστεύετε και σε ό,τι Θεό και να πιστεύατε πριν, και περνάτε μπροστά από τους 24 Γέροντες ;
Όχι "Τί" δεν ζήσατε, γιατί μπορεί να το αξίζατε πραγματικά και να μην προλάβατε και από λάθη δικά σας αλλά και παραλείψεις δικές σας ή ακόμα και άλλων, αλλά "Πάν" Ο,τι δεν εκπληρώσατε σε μεγαλειώδες ευκαιρίες πού ο Θεός σάς προσέφερε μασκαρεμένες για να εξελιχτείτε ακόμα και πληρώνοντας, και έτσι Ούτε λάβατε από Ο,τι σας Οφείλετο, αλλά επίσης ΔΕΝ Εκπληρώσατε Κανένα από τους Στόχους της Ενσάρκωσης σας !
Τότε ναι, θα κλαίτε με "μαύρο" δάκρυ ! Διατί δια ό,τι δεν "πληρώσατε" αλλά και δεν "εκπληρώσατε" δηλαδή το κάθε "Τί" υπέροχο ως Δυνητική Δυνατότητα πού είχατε προγραμματίσει να ζήσετε . Μα εδώ χρειάζονται εξηγήσεις διότι αν δεν πληρώσετε το Χρέος σας σε κάποιον, μέχρι να τού το ξεπληρώσετε σε άλλη ενσάρκωση, και αυτός θα καθυστερήσει ενα τμήμα της εξέλιξης του, αφού θα πρέπει να περιμένει και τις συνθήκες να επωασθούν επόμενης συγκυρίας πληρωμών, αλλά και για το καλό που δεν λάβατε αυτό έχει δυο όψεις, η μια όψη : όταν θα δείτε "Ποῦ" ήταν το "Θεϊκό Καλό", αυτό πού εσείς τού κλείνατε την πόρτα συνέχεια κατάμουτρα από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, ακόμα και έχοντας εν μέρει δίκιο, διότι αυτός ο τρόπος είναι ο πιό τέλειος σε μασκάρεμα, δηλαδή να σάς δίνουν όλοι δίκιο γύρω σας, με τα μέτρα τα ανθρώπινα, τα πιο ιδανικά ακόμα και από πνευματικής άποψης αλλά, ...ΝΑΙ ΑΛΛΑ με Κεφαλαία Γράμματα ! Όταν περάσετε από εδώ στην άλλη όχθη των πραγμάτων, τότε θα δείτε ότι πολλές "μάσκες" όχι μόνο ότι ήσαν σίγουρα αλλοιώς, διότι Ησαν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ, αλλά πως το είπε εκείνη η Αθλήτρια ακόμα και για το "γαμώτο" αλλά όχι της Ελλάδος μόνο, αλλά ουτε όμως της Αυταπάτης αλλά μονο της Συγκυριας Της Κάθε Ευκαιρίας, τις παρά είχατε μεχρι και καταπιεί οι πλείστοι εξ υμών !
Και η άλλη όψη, είναι πιο πολύπλοκη, διότι αν αυτός που έπρεπε μέσω υμών να ξεπληρώσετε υμεις το κάρμα σας κτίζοντας του ανάλογο και αντίστοιχο νταρμα διά αυτόν, αποψιλώνοντας τον εσείς από το νταρμα που ανάγκη το είχε για να στηριχτεί, τού στερήσατε την καθε υπεράνω και περαιτέρω ανύψωση του, διότι η πληρωμή σας θα του άνοιγε εναν ή περισσότερους δρόμους, άρα τού στερήσατε ενα τμήμα της εξέλιξης του, αρα ναι, ως προς την έλλειψη της Εξέλιξης του, ναι εσείς εδώ ποιήσατε και ποιείτε πολλοί απο εσάς ΚΑΡΜΑ !
Πολλά πού ή εσείς ή ακόμα και οι Φωνές Αγγέλων ή και Καθοδηγητών σας (αν τούς ακούτε) σάς λέγανε ότι ήσαν αλλοιώς, γιατί όχι επειδή αυτοί ήσαν μονο τού δήθεν Σκότους ή τής μή Θεϊκής Πλευράς (ναι ήσαν και υπάρχουν και αυτοί) αλλά διότι είχαν αναλάβει την αποστολή μερικοί διπλα τους όντως ως Άγγελοι Φωτός και Καθοδηγητές Φωτός με παράσημα ακόμα και της Πτώσης στα φτερά τους, να σάς παγιδέψουν με ενα μασκαρεμένο καλό ή ενα δήθεν Θεϊκό Δρόμο, για να ΔΕΙΤΕ εσείς πρώτοι μετά απενσαρκωμένοι "Τί" ψάρια πιάσατε ! Δηλαδή "Τί" ; Τους στόχους σας, άν τούς τιμήσατε της ενσάρκωσης, δηλαδή τού συμβολαίου αναχώρησης πού υπογράψατε πρίν η Λησμοσύνη σάς τυλίξει και εκεί ενσαρκωθείτε !
Στα "δύσκολα" πάντα όλοι κάνουν τον ήρωα, για να τούς βλέπουν όχι μόνο όλοι οι άλλοι αλλά πρωτα τα εγώ τους ! Στα "εύκολα" και συχνά "ανούσια" για πολλούς, στα "άνευ σημασίας" με τα τόσα "ψιλά γραμματάκια" πού φαίνονται μόνο από τις Θεϊκές Ιεραρχίες, δηλαδή Τα Μόνα Ουσιαστικά, Τα Μόνα Πραγματικά και Τα Πραγματικά Δύσκολα, εκεί θέλω να δώ πόσοι "Τολμάτε" και "Τί" καταφέρνετε να υλοποιήσετε... αλλά πιό πολύ να τολμήσετε να προσπαθήσετε !
Νομίζετε ότι δεν ξέρω "Για Τί" πράγμα μιλώ ή "Τί" εννοώ και δεν χαρακτηρίζω ; Σύμφωνοι δεν ξέρω ! Ναι συμφωνώ μαζί σας, ένας μικρό τίποτα είμαι ! Δεν είμαι Δάσκαλος ούτε κάν Άγιος, διότι εσείς μόνο τούς τίτλους ορισμένοι θαυμάζετε αν προ-υπάρχουν σαν σιγουριάς της εμπιστοσύνης σας, καθώς και πόσο βαρύγδουποι είναι όταν ακούγονται στα τύμπανα των αυτιών του κάθε εγώ σας !
Ωραία αφήστε εμένα στήν άκρη ! Δεν είμαι τίποτα σπουδαίο σας το λέω και εγώ και το συνυπογράφω μαζί σας. Αλλά να έχετε τα κότσια να πάμε μαζί να ξεσκονίσουμε λίγο τη ζωή ακόμα και πολλών Διάσημων που λατρεύετε, ή αν τολμάτε όχι μόνο μαζί μου επειδή εγώ είμαι από την άλλη πλευρά και λόγω της αυτοθυσίας του θανάτου μου, μια τόσο άσημη μικρή σφαιρούλα που μου αφαίρεσε τη Ζωή, μού άνοιξε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες και δεδομένα που αγνοείτε ακόμα και Δασκάλων πού εσείς (ή άλλοι) θαυμάζετε ! Όχι δεν θα ψάξουμε τις λεπτομέρειες που βγάζουν δημοσιογραφικό θέμα, αλλά ΝΑΙ με τόλμη, στηριζόμενοι σε Νόμους οχι ανθρώπινους, αλλά ΘΕΪΚΟΥΣ : Στούς ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ εκεί να δούμε μπροστά σε αυτούς τους Νόμους όσοι τους θαυμάζετε και με εμένα μαζί πώς ιστάμεθα ! Και τότε θα Δούμε όταν οι Μάσκες θα πέσουν, Πόσο έναντι Αυτών Των Αιωνίων Νόμων που δεν αλλάζουν από Δημιουργία σε Δημιουργία αν ...τα ινδάλματα σας που τόσο θαυμάζετε, αν παραμένουν ΙΔΑΝΙΚΩΣ Τέλεια ή θα δείτε πόσο αστραπιαία ξεφουσκώνουν και ξεπουπουλιάζονται !
Γιατί όταν θα πέσουν οι Μάσκες, ένας δηθεν "μασκαράς" που δεν φορούσε Μάσκες και πάλευε να σας πει λίγο από το κομμάτι της καρδιάς του, ναι αυτό τόσο λίγο ανεπτυγμένο σε σχέση με τις Μυσταγωγικές Επιστήμες πολλών, αλλά τα Διαμάντια της Κάθε Καρδιάς του δεν τους Είχε ποτέ προδώσει την Εμπιστοσύνη Των Αιωνίων, πού ΕΚΕΙΝΟΙ τού τα Είχαν Εμπιστευθεί από άλλες του ενσαρκώσεις.. από αυτό το λαδάκι της καρδιάς του, που σας μοίραζε σάς λέει με δάκρυα στα μάτια καυτά, και σάς υπενθυμίζει ότι σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις !
Martin Luther King
21/11/2011

Les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu de ce blog