Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα Tού Αγίου Σπυρίδωνος ! - Message De Saint Spyridon /10-11-2011



Μήνυμα Tού Αγίου Σπυρίδωνος !
10/11/2011


Σωστά είχες διαβάσει ! "Άγιος Νικόλαος" έγραφε τη στιγμή πού είδες τήν εικόνα ! Τώρα βλέπεις αυτό πού βλέπουν όλοι ! (*1)
Τότε είδες ό,τι "ΗΘΕΛΕ" Ο ΘΕΟΣ, άλλωστε εμάς καί τήν ταπεινότητα μου, δεν μάς ακούν οι άλλοι !
Οι "άλλοι" έχουν το δικαίωμα μέσα και από το όνομά μου να εκφράζονται στο μήνυμα πού πήρες σε άλλο ναό, εκεί θα δείς αργότερα ότι εγώ δεν ήμουν στο μήνυμα.
Όμως έπρεπε να το πάρεις ! Γιατί ;
Διότι το παράδειγμα τής Υπηρεσίας δείχνοντας το σε όν τού μή φωτός, η καθ' αυτό αποδοχή, τού ανοίγει δρόμο στό ΘΕΪΚΟ ΦΩΣ !
Ακόμα και να μήν είχες κάψει όλα όσα το μή φώς σού έδωσε, à la long O Θεός στό Φώς Του θα τούς πήγαινε ! Όπως τό ένα χέρι νύβει τ' άλλο και τα δυό το πρόσωπο, άρα η εν αγνή καρδιά συνεργασία "Ποιόν" ΩΦΕΛΕΙ ;
Τό ΘΕΟ ΒΕΒΑΙΑ !
Όλα δικά Του, 
Τά Πάντα Δικά Του !
Άγιος Σπυριδων !
10/11/2011


*1 αναφέρεται σε άλλη μέρα που ήμασταν εκεί και μπήκε άνδρας φωνάζοντας για το Χριστό, τότε η νεωκόρος τον "χαρακτήρισε". Και πήραμε μήνυμα αγανάκτησης από τον Άγιο Νικόλαο που είδαμε το όνομα του να γράφεται στην εικόνα, πού στις 5/9/11 την διαβάζαμε σαν τού Αγίου Νικολάου ενώ έγραφε "Άγιος Σπυρίδων", βλέπε Μήνυμα παρακάτω στο ίδιο μέρος και στην ίδια εικόνα μπροστά... Πού ενώ βλέπαμε την εικόνα χωρίς να έχει αλλάξει σε τίποτα παρα μόνο η επιγραφή, έγραφε "Άγιος Νικόλαος" ενώ στην πραγματικότητα ήταν Άγιος Σπυρίδων... μας εκανε καταπληξη οταν ξαναπηγαμε εκει και ειδαμε την Αγιογραφια, δια αυτώ τώ λόγω λάβαμε το Μήνυμα Τού Αγίου Σπυρίδωνα. Άρα πηγαίνετε και διαβάστε το ακριβώς προ αυτού μήνυμα στο:
"Μήνυμα Τού Αγίου Νικολάου
και διά αυτό
Μήνυμα Τού Αρχαγγέλλου Μιχαήλ "
της 5/9/2011
όπου από μια εικόνα Ενός Αγίου μιλά άλλος Άγιος, με αντίστοιχη αλλαγή στο Όνομα του πάνω στην Αγιογραφία του ονόματος του... Σείριος Αστέρας.


Messaage en grec.

Les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu de ce blog