Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μηνυμα Του Αγιου Νικολαου και του Αρχαγγελλου Μιχαήλ και του Sananda δια αυτά..


Μήνυμα τού Αγίου Νικολάου
και διά αυτό
Μήνυμα τού Αρχαγγέλλου Μιχαήλ
της 5/9/2011


και μια Παρατήρηση Του Sananda !


Μήνυμα τού Αγίου Νικολάου !
Καλύτερα να λέγαν "δέν έχω" και όχι να γκρινιάζουν μέσα σε οίκο τού Θεού, πού η καρδιά τους μέσα δεν έχει !
Πέτρες τής καρδιάς πού ούτε κάρβουνα δέν γίνονται πιά !
Και υπηρετούν το Θεό λέει, γκρινιάζοντας στον Οίκο Του !
Μαστίγιο θέλουν αλλά δεν θα αγιάσουν τώρα !
Τιμή μου να έχετε υπομονή μπροστά στήν ανομία τών σκέψεων και τών τής καρδιάς των έργων.
Νά πώς ο Μάρα μπήκε στίς Εκκλησιές.
Άγιος Νικόλαος


Μήνυμα τού Αρχαγγέλλου Μιχαήλ !
Ο Άγιος Νικόλας ο συνόψισε πολλά σε όσα είπε : "πού η καρδιά τους μέσα δέν έχει !" Διότι θεωρεί δεδομένο από τη Θέση Αγίου εν Υπηρεσία ότι διά να υπηρετεί κάποιος σε οποιαδήποτε οίκο Θεού, οποιαδήποτε Θρησκείας, προϋπόθεση είναι η καρδιά του να έχει !
Άρα η έλειψη πειθαρχίας στίς σκέψεις πολλών σε οποιαδήποτε χώρο Υπηρεσίας, είναι πιο σημαντική διά επίπεδα άνω τού "Πού" όταν προσπαθείτε τή 2η Γέννηση να πλησιάσετε ! Ή κάτι πού θα σάς ξαφνιάσει σάν έννοια, αλλά έχει απόλυτη σχέση με όσα Ο Sananda και το Γαλάζιο Λουλούδι είπαν, ότι οι σκέψεις όταν χαλιναγωγούνται θεραπεύουν αρρώστιες, το ίδιο και όταν έστω σε κάτι χαλιναγωγείτε το σώμα σας ή τά συναισθήματά σας ή και τά πάθη σας.
Το "πάθος" σε κλίμακα μικρή, ευεργετεί, όταν τό "Πού" μέσα σας νοιώθετε να τό συνδέετε και να τό τοποθετείτε εις υπηρεσία τού "Ποιός" ! Ειδάλλως άλλον υπηρέτη θα υπηρετήσετε, και να "Τί" ακόμα εννοούσε Ο Sananda όταν έλεγε στήν ενσάρκωση σαν Ιησούς, να μήν υπηρετείτε 2 αφέντες.
Βέβαια αυτό έχει επίπεδα και σαφώς εξηγήσεις, διότι υπάρχει επίπεδο άνω τής 3ης Διάστασης εσωτερικά, όπου οι 2 αφέντες οφείλεται να υπηρετηθούν, ίνα αρχίσει ο Μαθητής μ... όχι, καλύτερα ο Δάσκαλος γιατί τού επίπεδου αυτού ούτε ο Μύστης τα νοιώθει, άρα ξαναλέω διότι η συζήτηση μαζί σου, ενώ γράφεις όσα λέω, στη σιωπή, μού αρέσει περισσότερο από όσα μού λές και σού λέω.
Άρα : Μόνο σε επίπεδο Δασκάλου και άνω αυτών, ανάλογα και με τή κλίμακα Ιεραρχίας των Δασκάλων, φυσικά και αυτοί Ιεραρχούνται, "Τί" νομίζετε άντε σάς ονομάζουν στη γή Δάσκαλο κάποιοι και υποχρεωτικά είστε Δάσκαλος και στον Ουρανό ;
Όχι βέβαια, ως όταν οι "Δάσκαλοι" σας εκπλήσσονται ορισμένοι φτάνοντας εδώ, φανταστείτε τούς αρχηγούς των Θρησκειών σας, οι οποίοι όταν έφτασαν εδώ περίμεναν να τούς έχουμε κόκκινα χαλιά στρώσει και αντί αυτών είδαν μιά πόρτα πού έλεγε : "Επιστροφή στήν Αφετηρία" όπως στο αγαπημένο παιχνίδι κάποιων !
Η Ιεράρχηση είναι παντού
σέ όλους τούς Κόσμους Των Θεών
και σ΄όλα Τα Σύμπαντα Αυτών !

"Άρα διά να μή μακρηγορώ και κάποιοι γκρινιάζουν, λέω ότι ναί, ισχύει το να μην υπηρετείς 2 αφέντες, αλλά από επίπεδο δομής εσωτερικό Ιεράρχησης Δασκάλων, οφείλουν αυτοί να υπηρετούν 2 αφέντες, ίνα μπορέσουν νά ξεφύγουν από τα δεσμά των επανενσαρκώσεων και να αρχίσουν να εισέρχονται στά πρώτα σκαλοπάτια τής Νιρβάνα, άρα ορίζω μέ τά λόγια αυτά ότι όσα έχουμε πεί, σε άλλη εργασία περί Εκθετών και Δυνάμεων εις δύναμη 12η όχι μόνο ΑΠΟΛΥΤΟ αυτό εστί, αλλά και μονάδα μέτρησης τών 24 Γερόντων ! Τούς οποίους ευγενικά υπενθυμίζω ότι πολλοί εξ υμών ενσαρκωμένοι σύντομα θα συναντήσετε και μή νομίσετε ότι είτε αποδέχεσθε, είτε όχι τα λόγια μας εδώ ή αλλού, όταν αύριο ή μεθαύριο, στην Ακριβή ώρα Της Ειμαρμένης σας, όλοι σας δεν θα τούς συναντήσετε, και ότι θα τούς ξεγελάσετε ..."

Ναί σέ όλα Υπάρχει Λόγος Ύπαρξης αναφορικός αντίστοιχος και ανάλογος ακόμα και αυτού τού γεγονότος πού ονομάζεται σαν "Πτώση", αλλά αν εξηγήσω, ό,τι διαλογιζόταν πρίν κάποιος, διότι ακόμα είναι αδύνατον, όσο έννοιες της 7D δέν έχει τις έχει ενστερνισθεί ενσαρκωμένος, να μπορέσει όχι να νοιώσει τον κραδασμό, αλλά να αντέξει διά να μπορέσουμε στην από κοινού εργασία μας, να είμαστε όχι αρεστοί Στό Θεό, αλλά χρήσιμοι εις ανύψωση αδελφών υμών ένθεν και ένθεν πολύ ή λίγο παραστρατηθέντων !
Το να έχετε παραστρατίσει είναι λίγο το "κακό" σε σχέση με τήν άρνηση τής ορθής στράτας, διότι το "παραστρατώ" σημένει "παρά τού ορθώς οδεύω και ειμί" άρα πάντα υπάρχει η δυνητική επιστροφή στήν ατραπό ! Το δυσάρεστο είναι όταν επιμένετε ότι ειστε εντός Δρόμου και είστε αλλού !
Αν δέν ελέγξει (ναί άλλο επιπεδο αυτό) ο Μαθητής – Μύστης – Δάσκαλος το "Πού" του, ας μή περιμένει όχι 1 ούτε 10001 Ascensions, γιατί ακόμα στήν αρχή θά είναι, οι άλλοι θα προχωρήσουν, οι έχοντας ολίγα και δίνοντας όλα, ενώ αν οι έως τούδε νομίζοντες εαυτούς έχοντες θα μείνουν με τίποτα Διατί ;
Διότι Ποτέ από καρδιάς δεν Έδωσαν !
Ναι από καρδιάς ! Νά τί ήθελε να πεί ΚΥΡΙΩΣ, αλλά δεν το είπε όχι γιατί δεν το ήξερε ο Άγιος Νικόλαος, αλλά διότι υπηρετεί και αυτός ως και εγώ το Σχέδιο,
Το να είσαι ταπεινός είναι πιό δύσκολο από το να φαίνεσαι ταπεινός !
Όλοι φαίνονται και ταπεινοί και πιστοί πόσοι όμως πραγματικά είναι ;
Πόσοι πραγματικά σύνδεση έχουν
με τού Θεού τα ΟΝΕΙΡΑ ;
Όπου Όνειρο η πιο βαθιά επιθυμία τού Θεού ;
Εφόσον ο άνθρωπoς επιθυμεί, πείτε μου αρνείστε εσείς οι ενσαρκωμένοι σε ένα απειροελάχιστο μικρό πλανήτη ενός γαλαξία, ότι και Ο ΘΕΟΣ Ο τα πάντα ΚΤΙΖΩΝ εν Αρμονίας Κόσμων ότι και Εκείνος Επιθυμεί ;
Αν δέν Επιθυμούσε, δεν θα σάς Έδινε
τη δυνατότητα να διαβάζετε τα Λόγια μου,
επειδή Επιθυμεί Διαβάζετε τα λόγια μου,
Δικά Του Είναι !

Αρχάγγελλος Μιχαήλ

Σημείωση Αρχαγγέλλου
κατά τη διάρκεια τής λήψης τού μηνύματος του :
"παρά τού ορθώς οδεύω ειμί" = Το ειμί στό τέλος διότι δείχνει δράση πού κάποιοι ακόμα δεν έχουν γνωρίσει ίσταμαι !

Σημείωση δια την κατανόηση των πεπραχθέντων πού υπονοεί ο Άγιος Νικόλαος :
Την ημέρα τής λήψης τού μηνύματος του ευρισκόμασταν σε διαλογισμό εις εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Εντός αυτού εισήλθε ένας ζητιάνος και ζητούσε βοήθεια από τις εντός της εκκλησίας διακόνισσες.
Πρός έκπληξή μας ενώ είδαμε "ποιός" ζητιάνος ήτο, και αναγνωρίσαμε "Αυτόν", εκείνες απεστρέφοντο "αυτόν" μετά σφοδρής κριτικής ενώ ευρίσκοντο άπαντες εντός της εκκλησίας και μή έχουσες τον παραμικρό σεβασμό έναντι όχι φυσικά ημών που διαλογιζόμεθα, αλλά πρωτίστως έναντι τού "Τί" θέλει Ο Θεός ίνα ο οποιοσδήποτε χώρος Του να εκπέμπει ακόμα από την εν αυτώ παρουσία εργαζομένων, εις εργασία ακόμη τα προς το ζείν να αποκτήσουν, και δυστυχώς οι συγκεκριμένες διακόνισσες λέγουσες αναμεταξύ των ότι : "έχει καταντήσει αφόρητος η κατάσταση να φεύγεις το πρωΐ από το σπίτι σου και να χρειάζεσαι ένα ολόκληρο πορτοφόλι διά να το δίνεις σε όλους αυτούς..." εννοώντας σαφώς ότι όλοι "αυτοί" δεν είναι παιδιά Τού Θεού και ίσος εννοούσαν δυστυχώς ακόμα και η ζωή των ανάμεσά μας και παρουσία ενοχλεί σφόδρα την "αγιότητα" και "τελειότητα" αυτών...
Ακούγοντες εκπληκτοι ημείς αυτά τα λόγια, κοιτάξαμε αριστερά μας και νοιώσαμε τον αποτροπιασμό στο Παγωμένο βλέμμα του Αγίου Νικολάου απο τήν ευρισκομένη εικόνα του και μάς έδωσε ακαριαία το μήνυμα που παραπάνω διαβάσατε διά την έλλειψη αγάπης εντός των καρδιών των.
Ο δε Αρχάγγελος Μιχαήλ ήλθε αργότερα την εσπέρα, να μάς δώσει το μήνυμα μετά τού αγαπημένου του Ανέμου εντός τού χώρου όταν διαβάζοντας το μήνυμα τού Αγίου Νικολάου, νοιώσαμε ότι ο Αγιος ίσως πολλά ήθελε ακόμα να πει, αλλά σεβόμενος στη σιωπή εκείνη τη στιγμή τους Αόρατους Παρόντες εντός της εκκλησίας, ίσως και λίγα είπε...
Σείριος Αστέρας.

Παρατήρηση Τού Sananda
κατά τη δακτυλογράφηση των ανωτέρω:
30/10/2011

Τόσα πολλά, σε τόσο λίγες καρδιές πού να πιστεύουν !
Ναι ήμουν ο Ζητιάνος τής Αγάπης, πού μπήκε μέσα στην εκκλησιά εκείνη την ημέρα...
Να ξέρατε πώς Ο Θεός Σιωπών Παρατηρεί όταν ευκαιρίες σάς Δίνει τίς οποίες για να ξαναβρείτε θά έπρεπε να περάσουν χιλιάδες χρόνια, και εσείς λέτε "δεν είναι αλήθεια" ή κρύβεστε πίσω από την ατολμία σας, γιατί λέτε δεν σάς δώσαμε "στοιχεία" και "οδηγίες χρήσης" !
Μά όλα δίπλα σας είναι ! Γιατί δεν ανοίγετε τα εσωτερικά σας μάτια ! Διά αυτώ τω λόγω, Ο Πατέρας Μου Προτιμά αυτούς πού ξέρουν ελάχιστα αλλά έχουν τα των καρδιών των και των 12 σωμάτων τους τα μάτια ανοιχτά. Σε αυτούς εμπιστεύεται τούς θησαυρούς Του !
Ειδικά όταν Βλέπει, να θυσιάζουν τή όποια εφήμερη ή πρόσκαιρη ευκαιρία ευτυχίας των, ίνα οι διπλανοί τους να πάνε μπροστά, σε λύση κάρματος ακόμα και αν μεταξύ των άμεση σχέση ακτίνος, είναι ιεραρχικά ανώτερη ! Γνωρίζοντας όμως και νοιώθοντας ότι ο Θεός προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προτιμούν οι άλλοι δίπλα τους να αξιοποιήσουν τίς δικές των, ακόμα εις βάρος του τί οι ίδιοι θα μπορούσαν να "υλοποιήσουν".
Ο Πατέρας Προσέχει όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες με σχολαστικότητα πού ακόμα και να νομίζετε ότι ήσασταν Δάσκαλοι ή ότι οι διπλανοί σας έτσι να σάς φωνάζουν, Εκείνος Προσέχει και Παρατηρεί "Τί" η αλαζονεία σας δεν θα σάς αφήσει να δείτε, διότι ΘΥΜΑΤΑΙ το καθε τι πού είχατε υποσχεθεί εσείς αλλά και όλοι σας σε Αυτόν πρίν φύγετε από την Αόρατη Πλευρά !
Όμως Ο Πατέρας Μου Θα Έχει τούς τρόπους την καρδιά αυτών πού εσείς σκοτώνετε με το εγώ σας, Να Προστατεύσει και Να Φροντίσει, όχι στό υπερπέραν αλλά και εδώ στη γή, Νά 'στε σίγουροι, στα γεγονότα είσαστε, θα μείνουν οι Ζωντανοί στη γή σας ! Και όσοι από εσάς Δύνανται !




Σημείωση Αγγέλλου τής 27/11/2012 !
Ναι, στο παραπάνω μήνυμα Τού Αρχαγγέλλου, η μια παράγραφος ήταν Τού Sananda, και σύμφωνα με το Μήνυμα πού έχετε στην άκρη περί Κάθαρσης, πού λάβατε τις προηγούμενες μέρες, διά ακόμα και των ίδιων δημοσιευμένων σας Μηνυμάτων, οφείλετε να δώσετε και εσείς το παράδειγμα, σε ό,τι Τα Μηνύματα σας, πρεσβεύουν και σε ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει, διότι ως Οι Παραινέσεις των Μηνυμάτων Ισχύουν διά όλους, ισχύουν και διά εσάς πού τα λαμβάνετε.


Les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog