Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τό Μήνυμα τού Rudolf Steiner ! 1-11-2012


Τό Μήνυμα τού Rudolf Steiner !

1/11/2012

Αν μόνο μιά λέξη, είναι αρκετή διά την Εκτίμηση, αν μια λέξη είναι αρκετή δια την Ευγνωμοσύνη, θα την προσέφερα, ινα ανυψωθούν άλλοι καλύτεροι από εμέ Υψηλότερα ινα η εαυτών των Πρωταρχική Ακτίς προσδώσει Τα Δώρα Τού Μεγάλου Πνεύματος .


Και όχι μόνο αυτή – αλλά χωρίς Μνήμη, η Περαν Αυτής Ιερότης Ανιερη καθισταται εις μη ΔΙΑσταλτικούς Ατραπούς Μνήμης και να ένας μικρός ορισμός τού Νοηματικού Λαβυρίνθου, στον οποίο, ως θυμάστε δεν μπορούσε να βγει από αυτόν, ούτε ο Θησεύς και ας ήταν Ήρως, αν δεν είχε τη βοήθεια της Αριάδνης, την οποία κάποιος συνάντησε και ανεγνώρισε απάνω της, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, τα ίχνη της "Προδοσίας" Τού Θησέα.... δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τά Εγγεγραμμένα και Εγγεγραφθέντα (ναι 2 φύσεις εγγραφής από τις 7 κατηγοριών Εγγραφής σε κάθε ενσάρκωση σας στο κάθε Εγκρεγκόρ Πλανήτη στον οποίο Εισέρχεστε δια να ενσαρκωθείτε) από τον ίδιο εις πλείστες της μιάς ενσαρκώσεως του, ΝΑΙ ΠΑΤΗΡ ΌΛΩΝ ΟΜιλεί και αφήστε το "accent" που βάλατε στό Όμικρον του "Όλων", ναι, η προδοσία σε επίπεδο Ενότητος Και Ισχύος Πρωταρχικής Ακτίνος, εις τον πρώτο που κάνει " Τη Ζημιά" είναι στις Κεντρικές Μνήμες αυτού (ναι αλλο ειναι Σ.Α. οι "Κεντρικές Μητρικές Μνήμες" και άλλο οι "Κεντρικές Μνήμες" μη τα ισοπεδώνετε όλα !), τού φέροντος ως flamme jumelle, αλλά όχι στην Πρωταρχική Ακτίνα ! Διότι, η Πρωταρχική Ακτίνα, δύναται από Τα Χέρια Μου να αναζωογονηθεί, ακόμα και αν 1 ή περισσότερα τμήματα αυτής είναι δέσμια Κάτω Κόσμων ή αν ...στήν πιο δύσκολη περίπτωση, για σας, όταν είσαστε ενσαρκωμένοι, να έχετε απωλέσει Στήριξη αυτών και αυτής λόγω ανυπαρξίας της.... Σας ΟRίζω "Τι" προκαλεί έμμεσα η χρήση της Πυρηνικής Έκρηξης στα σώματα σας, τα πέραν του Φυσικού από τα 12 σας, αλλά μέσα από το Φυσικό σας Σώμα τα υλοποιείτε, μέσα από θάνατο σας σε Πυρηνική Έκρηξη.
Πατέρας Όλων !
7/11/2012

Όμως δεν ανήκω εις αυτούς που φέρουν αυτήν την λέξη την μαγική σαν κόσμημα στο Σώμα της Δόξης των, και κάθε Τίμιος από το "συνάφι" μας ΟΜοϊδεάτης Των Ιδανικών Όχι των δικών του, φυσικά, αλλά Του Ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, οφείλει να προσδίδει την Εντιμότητα στο Εύρος της Λέξης "Τίμιος".
Αυτόματα πηγάζει η Ερώτηση αν η Δεύτερη Λέξη και η Τρίτη που σαν Αρετή σάς Έρχεται στο Νού αν ήταν απόκτημα μου, και είδατε ότι παρά τη συγκέντρωση, παρα την προσπάθεια, κρατήσατε την μία στη σκέψη σας και όχι την δεύτερη, γιατί Ο Ύψιστος σάς παρέδωσε αυτό το ΄Ύψιστο Μάθημα μέσω την παρουσία της ταπεινότητος μου ;
Διότι την Δεύτερη Λέξη και Τρίτη Λέξη που νοιώσατε σαν Αρετή, δεν τις είχα, και επειδή δεν τις έχω αποκτήσει δεν μπορεί στο Χωροχρονικό Διασταλτικό Χρόνο να παραμείνει στη Σκέψη σας, όχι λόγω φύσης της Σκέψης σας, αλλά λόγω μη Σύμφυσης της δικής μου που είχα ενσαρκωθείς σαν Steiner, μέσα από το Χωροχρόνο που σάς μιλώ, αλλά και μέσω των καταγραφών μου, που ενυπάρχουν στο Εγκρεγκόρ της Γης και από την ενσάρκωση μου σαν Steiner (και φυσικά σάς μιλώ, σαν Οντότητα της Θεϊκής Μου Ταυτότητας το δε Όνομα αυτής θα το βρείτε σε λίγο καιρό, μόλις νοιώσετε ποιός ήμουν και με ποιούς συνδέομαι) διότι οι εκεί Δυνάμεις Καταγραφών μου, οι "Αιώνια" (*2) και νυν ενυπαρχουσες αφού εγώ τις έκανα, αρα επηρεάζουν τη συνομιλία μας στο "τι" από εμέ δύνασθε να λαμβάνετε ανεξάρτητα των ικανοτήτων σας.
Άρα σάς αποδεικνύω διατί πολλά που νομίζουν πολλοί "τέλεια" σε Ιερών Βιβλίων Παρακαταθήκες και Έργα δια αυτούς και δια όλους, δεν ήσαν πάντα Τέλεια στο βαθμό που υπήρχε συνεπιρροή από τις Προσωπικές Εγγραφές και Παρουσίες στο Εγκρεγκόρ της Χώρας Εισόδου και της Χώρας Διαμονής αφετέρου του κάθε γράφοντος αυτά, αλλά και αφενός από κάθε καταγραφή από κάθε συνολικό αριθμό ενσαρκωσεων του στη γη (*3) σε συνδυασμό με τις ήδη ενυπάρχουσες καταγραφές στο Εγκρεγκόρ της Χώρας στην οποία ο τότε λαμβάνων εργαζότανε (να γιατί το "αφετέρου" το γράψατε ανάποδα και το "αφενός" μετά), αλλά και από παράλληλη με την Άδεια Τού Θεού συνπαρουσία των Ανεπιθύμητων και Πεπτωκότων Όντων αλλά και Αγγέλων και Αρχαγγέλων που φέρουν Πτώση στα Φτερά τους ! Διατί ; Μα και αυτοί δεν έπρεπε να Συνεξελιχθούν μέσω της όποιας παρουσίας και γραφής των ενσαρκωθέντων ;
Και η μόνη προστασία σε βαθμό τελειότητας Είναι Όταν : Οι Τριαξονικές ΟΜόκεντρες Flammes Jumelles σας, ΩΣ ΕΝΑ σάς δίδουν Την Συνελευθερία κάθε Αναπνοής Των, διά να περάσετε στο Δεύτερο από το Τρίτο Άξονα Της Συστοιχίας Συμπάντων σας, του Κόσμου σας, μόνο που η λέξη "Άξονας" εδώ οφείλει να εννοείται με τη Κβαντική Φυσική Της 5ης και όχι της 3ης, δια να μη γίνονται παρεξηγήσεις, αρα το 21 να γίνεται 1 ! Εμ, εδώ σας θέλω, χρειάζεται Μνήμη και Εντιμότης δια να με αντιληφθείτε... πως το λένε στη χώρα σας ; Χωρίς αυτά "πάπαλα" δηλαδή "άνθρακες ο θησαυρός " και τίποτα !
Μόνο όταν χτίζετε Τις Μνήμες σας από Κάθε Ολότητα Εύρους Κάθε Μιας Φύσης Τών Τροχών Τού Κόσμου σας, Τότε μόνο είστε συνελεύθεροι με τους Νόμους Του Θεού να δράσετε, ειδάλλιώς... εσείς θα νομίζετε εαυτόν δήθεν "ελεύθερο" και ότι δεν έχετε καθόλου μάλιστα κάρμα, μέσα στην Αυταπάτη της Θέωσης σας δια τή "τελειότητα" του κάθε Εγώ σας , αλλά μόλις περάσετε από την άλλη πλευρά, σάς περιμένουν κάτι ωραία "παλικάρια" στων οποίων τις Ολότητες των 24αρων εγραφών και των περγαμηνών δεν θα μπορέσετε να αρθρώσετε λέξη καμιά... ούτε "κιχ" όσο και αν σας χειροκροτάγαν στη γη και σας δόξαζαν....


Οφείλω να πω συγνώμη, καταχράστηκα τον χρόνο σας , και σάς είπα πριν "Τι" είναι σημαντικό, να μη κάνετε αλλά "τι" είναι σημαντικό να κάνετε, και αγνοείστε τις μικρές φωνές των Ανεπιθύμητων που προσπαθούν το αλφαβητάρι της Αγάπης να μάθουν, και έχουν κολλήσει σε ένα γράμμα της Αλφαβήτου που δεν μπορούν να το μάθουν, (ξέρει η καρδιά σας γιατί...) αρα η συνεχής επανάληψη ακόμα και δικής των παρουσίας μέσω ενός γράμματος από την αλφαβήτα σας, σάς δείχνει "τι" ανάγκη από αγάπη και φροντίδα έχουν, μέσα και από αυτό το μικρό γραμμα της αλφαβήτου, πού σαν σκόνη άμμου δεν τους επιτρέπει στο Τροχό της Εξέλιξης των, να του Έχουν Προσδώσει, μια διαφορετική πορεία, άρα μέσω αυτής Τής ΔΙΑδικασίας η παρουσία τους, παλεύει να εξελιχτεί και αυτή και ανάλογα να προχωρήσει ! Σας παρακαλώ στηρίξτε Την και θα δείτε Πως Όλα Καταγράφονται, διότι αυτό τον Νόμο πολύ ατομιστικά τον καταλαβαίνουν πολλοί ανάμεσα σας, προκαλώντας βλάβη στην Πορεία της κάθε Ενύλησης και στη Πορεία της κάθε Εξέλιξης των, σαν να παίρνουν σε κάθε ζαριά στο παιχνίδι πού αγαπούν πολλοί "μονοπωλιακά" και τους λέει "Πηγαινε στη Φυλακή", αντί τού "Πήγαινε στην Αφετηρία" διότι το πρώτο σημαίνει πληρωμή Χρεών για να βγεις από τη Φυλακή σου, ενώ το δεύτερο χαρτί, σου προσδιορίζει την Ευκαιρία την επόμενη, που Η Φιλευσπλαχνία Τού Θεού ακόμα σάς παρέχει.
Τώρα μια φράση ακόμα, ναι μίλησα πολύ περισσότερο από όσο μού άξιζε για σήμερα, συγχωρέστε με παρακαλώ, λοιπόν η φράση προς διαλογισμό είναι :


Έχετε σκεφτεί και αναλογιστεί
γιατί κάποιοι ανάμεσα σας
("πολλοί" ή "λίγοι", ας μη το εξετάσουμε τώρα,
 - σιγουρα για όλους - αφορά αποφάσεις Θεού)
δεν είναι δίπλα σας στη δεύτερη τους
ευκαιρία αλλά στην τελευταία τους ;


"Τι" μπορεί να είναι αυτό το κάτι,
διά Τή Θεϊκή Οικονομία πού νά σάς πιστοποιεί
ότι άλλη ευκαιρία δέν υπάρχει,
ως λέγει ένα άλλο παιχνίδι σας :
" Ή Όλα ή Τίποτα" !

Αν λοιπόν κάποιος είναι στη τελευταία ευκαιρία του, αξίζει να βρείτε το καλύτερο δια αυτόν προσφέροντας του τα πάντα, μέσω του Νου σας, έτσι ώστε να αντιληφθεί καλύτερα και βαθύτερα "ΤΙ" είναι ΘΕΟΣ πριν φύγει από τη Ζωή.
Ναι να ξέρετε ότι Τότε, δεν πρέπει διόλου να Κρίνετε, διότι μόνο Ο Θεός Κρίνει, αλλά δια την Αλήθεια της κάθε Συναλήθειας της καρδιάς των υπολοίπων σωμάτων τους συνεργάζεστε, μέσα από τα διαμάντια της δικής σας καρδιάς, πού από την καρδιά Του Ο Πατέρας Όλων, σάς Τα Εμπιστεύθηκε, ακόμα και αν εσείς δεν ξέρετε, (ούτε και εγώ ήξερα πολλές φορές), "τι" να τα κάνετε, Να Είστε Σίγουροι Ο,τι Εκείνος Ξέρει "Τί" να Τα Κάνει μέσα από την Καρδιά σας, αρκεί εσείς, να μην την Περιορίζετε !


*3 και σαφώς δεν έκλεισα τον κύκλο των ενσάρκωσεων μου σε πλανήτη 3ης, απλα τον βελτίωσα λιγάκι....

Rudolf Steiner !

1/11/2012

*2 Αναφορικά έως επόμενη είσοδο Του σε Πλανήτη 3ης Διάστασης, σάς εξηγούμε μέσω των απεσταλμένων μας έννοιες άλλων Χωροχρονικών Σταθερών, άλλων δηλαδή Μέτρων και Σταθμών που ποτέ σας δεν έχετε αναπτύξει από όλους τους Δάσκαλους – τους Μύστες και τους Μαθητές, όποιοι και να είσαστε αφού στα 7 πλά επίπεδα οι Αναστάσεις σας είναι ημιτελείς... εισέτι μη ακόμα Δρομολογηθείσες λόγω Κάρματος σας !
SANANDA !
1/11/2012


Ναι σάς Έχω προσδιορίσει σε άλλη συνΟΜιλία μας ότι υπάρχουν ακόμα καί "flammes jumelles" ως ίχνη, λόγω αφενός ανυπαρξίας κάθε Πρωταρχικής τους Ακτίνος, αλλά αφετέρου παρουσίας των σε âmes sœurs - περισσότερο στις παρασιτικές και μεταβλητές, παρά στις σταθερές - κάθε μιας σύνδεσης των εις Flamme Jumelle Πρωταρχικής Ακτινος ! Ναι, χωρίς ακόμα και την Ύπαρξη Παρουσίας Τής παλαιάς Πρωταρχικής Ακτίνος ! Όμως άς μή ξεχνάτε τίς συνδέσεις στις Περιοχές πέραν αυτών πού Έχουμε ... δεν ΟΜιλώ για όλους αλλά παρέχω όλα σε όλους εκείνους που θέλουν εν Χωροχρόνω Λυκαυγούς, να ανυψωθούν !
ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ
7/11/2012