Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θεά Αφροδίτη ! - Déesse Aphroditi / 15-1-2012


Θεά Αφροδίτη !
15/1/2012


Πάντα γιά να υπάρχει Ένα Αποτέλεσμα υπάρχει Μιά Αιτία.
Αυτό το γνωρίζετε, άσχετα άν δεν το εφαρμόζετε όλοι σας !
Ποτέ σας όμως δεν αναρωτιέστε ό,τι και να είστε Μαθητής – Μύστης – Δάσκαλος, "Τί" Προκαλεί και "Τί" Δημιουργεί την Αιτία !
Διότι ΔΙΑ να θεραπεύσετε τήν Αιτία Χρειάζεστε πρώτα τή Λησμοσύνη νά δράσει και μετά τη Μνημοσύνη να σάς θεραπεύσει το πρόβλημα ή την Πηγή τής Αιτίας !
Η Αιτία και το Αποτέλεσμα είναι οι Δύο Πόλοι !
Έχετε όμως ξεχάσει τον Τρίτο Πόλο !
Καί πόσοι Πόλοι υπάρχουν, πού η Ύπαρξή τους και μόνο να μήν σάς δημιουργούν καμιά Αιτία και κανένα Αποτέλεσμα ΔΙΑφορετικό τής Ευδαιμονίας τής Αιωνιότητος ;
Άρα αν η Αιωνιότητα των Θεών είναι ο στόχος σας, και θελήσετε αυτόν να τοποθετήσετε σαν Κορώνα στο Chakrαs τής κεφαλής σας, έχετε ακόμα δρόμο !
Ειδικά όσοι από εσάς έχετε βάψει με αίμα τα χέρια σας ! Όχι ό,τιδήποτε αίμα !
Εσείς πού κάποτε τον Ορφέα σκοτώσατε, αυτό το Κάρμα δεν το ξεχρεώσατε και όλες οι πρωταγωνίστριες του θανάτου τού Ορφέα, είναι σήμερα στη γή ενσαρκωμένες !
Άλλες εδώ, άλλες εκεί ! Όμως οι πιο σημαντικές, οι πρωτεργάτριες τής δολοφονίας του, ευρίσκονται σήμερα στήν Ελλάδα ενσαρκωμένες !
Μερικοί από εσάς πού ερχόσαστε σε αυτό το blog τίς γνωρίζετε, είναι σε ρόλο μάνας σας, σάν αδελφή σας, σαν μητριάς σας, σαν πεθεράς σας, συζύγου και ερωμένης και κόρης !
Προσπαθούν να διορθώσουν το έγκλημα πού κάποτε κάνανε, όμως αυτό θα ολοκληρωθεί στήν επόμενη ενσάρκωσης των στη Νέα Τρίτη Διάσταση, της επόμενης δηλαδή 3ης !
Αγαπημένες μου, βάλτε σήμερα τις βάσεις της Αγάπης, ναι εσείς πού σκοτώσατε τον Ορφέα !
Αγαπήστε άδολα, χωρίς ΕΓΩ !
Χωρίς Εγωπάθεια !
Αποκτήστε ό,τι σάς λείπει το Φιλότιμο και την Ανιδιοτέλεια !
Η Έλλειψη Φιλότιμου και Ανιδιοτέλειας και Αγάπης προς Το Όλον Τού Θεού χαρακτηρίζει τις περισσότερες από όλες τις γυναίκες μετά την Εποχή Τού RAM, όμως αυτό θά διορθωθεί ώς Το Σχέδιο ΘΕΛΕΙ !


Θεά τού 'Ερρωτα και της ΟΜορφιάς .
ΑΦΡΟΔΙΤΗ !
15/1/2012