Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας ! / 31-10-2012



Μήνυμα τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας !
31/10/2012


Σημασία δεν έχω σαν Οντότητα, αλλά μόνο υπό το πρίσμα Τής Υπηρεσίας, Η Υπηρεσία Της Συναλήθειας είναι Μια από Τις Ύψιστες Αρετές, και αν Αυτή δεν Την υπηρετείτε μην θρέφετε αυταπάτες κάθε εύρους των εγώ σας ότι είσαστε οι εκλεκτοί, ΕΚΛΕΚΤΟΣ είναι Μόνο ο κάθε ένας Συναληθής ως προς τήν Καρδιά Τού Θεού !
Αρκεί ένα μόνο μικρό "στοιχείο" της Θεϊκής Ταυτότητος σας, να είναι παρών, "τί" ;
Ό,τι τον απελευθερώνει
από τον Τροχό των Επαναγεννήσεων του.
Το Να μην έχετε Εγώ !
Όταν το Εγώ με τα πλήθος των Εγώ σας, μασκαρεύονται κάθε είδους ελαττώματα σαν αρετές, ίνα τα αληθινά δικά σας στοιχεία Αρετών να μή τα βλέπετε από τά Εγκρεγκόρ της Χώρας σας αλλά και της Γής σας, σε κάθε ενσάρκωση σας, τότε καμία Συναλήθεια Τού Θεού δεν πρόκειται να σάς προσδώσει καμιάς Ελπίδος Ανάσταση, και θα ερχόσαστε εδώ (ή σε αντίστοιχο πλανήτη 3ης Διάστασης) ξανά και ξανά, όπως και εμείς οι Άγιοι ερχόμαστε, συνέχεια να Υφαίνουμε το Πέπλο Της Ανάστασης στον Μανδύα Μας έτσι Ώστε Τα Πετράδια και Τα Σμαράγδια των Υπολοίπων Σωμάτων Άδοξης μας ή να γνωρίσουμε, ή να υλοποιήσουμε !
Μέχρι το τε, ο κάθε ένας γνωρίζει όπου και να είναι Ότι Ο ΘΕΟΣ, σαφώς και Ξέρει καλύτερα από το κάθε Εγωϊσμό μας, πού νομίζουμε ότι είμαστε "κάποιοι", ενώ δεν ήμεθα τίποτα, και Μόνο Ο Θεός Είναι !
Ο Ουρανός σάς στέλνει τις προειδοποιήσεις σας, και εσείς, μη γνωρίζοντας τι Εστί Ουρανός, πήρατε άλλων δήθεν ουρανούς και άλλον ουρανό για Ουρανό σας.
Όμως Ο ΟΥΡΑΝΟΣ είναι ΕΝΑΣ
και σαν Ένας Εργάζεται.
Θα ήθελε η καρδιά μου να πώ περισσότερα, αλλά, οφείλω να σωπάσω σεβόμενη τι Έπεται να συμβεί, εις σύνδεση "ανατολικότερα" από εκεί που πλημμύρισε και κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο της πλημμύρας, λόγω της Ευφάνταστης Ζήλιας κάποιων να νομίζουνε ακόμα και σήμερα, ότι ήσαν εκείνοι κάποιοι (ή επίσης αποδεχόμενοι χωρίς μνήμη, ότι ήσαν "άλλοι" διότι τάς συγκυρίας των κενών της μνήμης των, όχι δεν δύνανται αλλά αρνούνται Λόγω υπερβολικούς ΕΓΩ να συντονίσουν, προτιμώντας κάθε αυταπάτη τους ως υπαρκτή αλήθεια τους ακόμα και διά Τον Θεό ! Και αν δεν δύνασαι να συντονίσεις τα κενά της μνήμης σου, λες κακομοίρη μου ότι "Τυχαία" αυτό γίνεται ; Ο Θεός νομίζεις ακόμα και σε κάθε ψέμα, δεν έχει λόγο Ύπαρξης ; Ναι αλλά στην Συναλήθεια της Αλήθειας Του είσαι απών, και παρών σε κάθε ψέμα σου ! ) ενώ δεν ήσαν, αυτό δηλαδή που κάθε παρακοιμώμενος Άσωτος καταφέρνει να υλοποιήσει, όταν του δώσετε στασίδι στη καρδιά σας, δια να εισέλθει και να κάνει κατοχή, εκείνος θα εισέλθει εσύ κακομοίρη μου δεν θα παρεις χαμπάρι μη ποιόντας την παραμικρή ΔΙΑλογή !
Όμως η κατοχή, ακόμα και αυτής της Φύσης Είναι Παντα Καλοδεχούμενη, όταν Υπηρετεί Λύσεις Κάρματος από μακρινές Εποχές, τις οποίες αδυνατείτε να συνυπολογίσετε σε ένα fragment d'incarnation που είναι η σημερινή ενσαρκωσούλα σας, ακριβώς !
Πάντα θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία τής Πίστης !
Διότι Πιστεύει πραγματικά ΜΟΝΟ ο μη υποκείμενος σε οποιοδήποτε περιορισμό !
Όταν Περιορίζεσαι δεν Πιστεύεις, διότι κάτι μεγάλο ή μικρό αντίστοιχα, αναλογικά και αναφορικά από Τις Συστοιχίες Των Συμπάντων Τού Κόσμου σου, δεν σε αφήνει να Έχεις Πρόσβαση Στην Απεραντοσύνη Του Θεού.
Αμήν ό,τι είχα να πω, περί Των Γενημάτων της κάθε Αυταπάτης σας, το Είπα σαν ελπίδα να προσδώσω Σωτηρίας Έλευση, κατ΄εντολή Της Παναγίας από τον Κήπο Της (τον πραγματικό ! ) δια όσους έχουν ακόμα λίγο λαδάκι στη καρδιά τους έστω και μια υποψία σταγόνας μονάχα....
Οι υπόλοιποι ως Ο Θεός Θέλει,
καθείς εφ' ω Εκρίθη....

Αγία Αναστασία Η Ρωμαία,
μετά Των Αρχαγγέλλων και των Αγγέλλων
Διά Τόν Ύψιστο υπηρετωντας συνλέγουσα
ότι οι Των Ρωμαίων Εκκλησίες Εκρίθησαν
δεν θα μείνει όρθια ούτε πέτρα αυτών !
31/10/2012