Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Τού Ουρανού ! Message De Ouranos / 20-7-2011


Μήνυμα Τού Ουρανού
20/7/2011

Σάς παρατηρούμε όλοι μας και μερικές φορές απορούμε, άλλες φορές μένουμε κατάπληκτοι και άλλες φορές αναρωτιόμαστε ακόμα και εμείς τα από εσάς ονομασθέντα : Τα Όντα τού Φωτος ενσαρκωμένα ή όχι σε τί πλανήτη ζούμε ...
Στο πλανήτη σας ή μάς, ανάλογα πόσο νοιώθετε ότι δεν σάς ανήκει και ότι είσαστε προσωρινοί "παραθεριστές" ή μόνιμοι κάτοικοι αυτού πού κάποιοι άλλοι ταυτίζοντας τα πάντα με ότι αγγίζουν οικειοποιούνται ξένες ιδιοκτησίες !
Ούτε το σώμα σας δεν σάς ανήκει, διότι ο Θεός σάς το δάνεισε !
Σάς ανήκει αυτό πού πραγματικά είστε !
Αυτή η μικρή φωνή πού προσπαθεί να σας πεί ότι είστε κάτι άλλο, διότι αυτή θέλει να εκφρασθεί και να εκδηλωθεί η αγάπη της σε εμφάνιση ως προς όλους !
Μή ξαφνιάζεσαι σε "καθαρίζω" εσωτερικά, και ότι έβγαλες ήτο κάποιος πού είχε προσκολληθεί, πάνω σου λόγω παλαιοτέρων κραδασμών συγγενικών με αυτόν.
Όμως ως τα τελευταία μηνύματα λένε, η εσωτερική ανύψωση τού ιερού σας κλάσματος και της θεϊκής σας ταυτότητος, είναι αυτή ουσιαστικά μόνο πού τείνει την ανύψωση ή ascension σε εσάς, ενώ όλοι σας λένε παντού μόνο ένα ξερό "ανυψωθείτε" .
Σήμερα το πρωί στο τέλος τού πρώτου σταδίου μιάς υπέροχης αποστολής πού ο Πατέρας Όλων σού ανέθεσε ταπεινά να κάνεις γιά την Ελλάδα και γιά όλη τη γή, παρατήρησες ότι συνάντησες 2-3 ανθρώπους, ένα ζεστό, ένα κρύο, και ένα χλιαρό ! Είδες ότι ο χλιαρός ανάγκασε κάποιον να σε προστατεύσει ! Ο ζεστός απλά συνέχισε την πορεία του, και εσύ θεράπευσες τον κρύο ! Τελειώνει έτσι μιά μεγάλη διαδρομή γιά αυτόν και γιά όλη την ανθρωπότητα πού ήταν σάν αυτόν κάποτε έστω γιά ένα sec !
Δεν θα πώ το όνομα του, σημασία δεν έχει ότι ανεγνώρισες τήν εξέλιξη ενός τμήματος της αθρωπότητος στά μάτια του, από τότε που ο Ιησούς εσταυρώθη !
Άρα η Πηγή των Πηγών σάς δείχνει μέσω εσού, και δείχνει στα μηνύματα μας, σε όλους όσους εδώ μάς πιστεύουν, ότι πάνω ψηλά κάτι συμβαίνει, αλλά και ότι η στατικότητα ανάμεσα με "Τί" συνδέεστε φέρνει την προς τα πάνω ή κάτω, ή δεξιά ή αριστερά πορεία σας. Πολλοί δεν θα πάρουν χαμπάρι τού "Τί" θα τούς συμβεί !
Όπως δεν πήραν χαμπάρι όταν καταστράφηκε η Λεμουρία και η Ατλαντίδα όσο ήταν ενσαρκωμένοι ! Όχι όταν θα φύγουν ! Αρα εδώ είναι ο καταπέλτης πού περιστρεφόμενος στόν εαυτό του σας στέλνει ή στο μεθαύριο, ή στο αύριο, ή στό χθές ή στό προχθές !
Σε σχέση όμως με "Τί" ; Τού Κόσμου πού γνωρίζατε ; Οχι !
Σε σχέση με ό,τι έρθει και έρχεται ή και απλά αλλού έχει ήδη έρθει !
Αρα ο επανασχεδιασμός μάς δείχνει τη δική σας σχέση και τοποθέτηση επάνω στά νέα Σχέδια τού Θεού ! Αυτό είναι Ascension και Ανάληψη στά ελληνικά, όχι δεν είναι η Τελική Κρίση, αυτή ακολουθεί, αλλά θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πάν Ό,τι ο Θεός θα Θελήσει ! Η Τελική Κρίση είναι αντικείμενο εργασιών άλλης Διάστασης !
Η Οποία έχει "συγγενική σχέση" με κάποιον πού φωνάζετε 2000 και χρόνια σάν προδότη ! Αυτός όμως υπηρέτησε Τον Sananda, εσείς έχετε ποτέ σας διανοηθεί ποιόν υπηρετείτε από όλες τίς ενσαρκώσεις σας τόσο πολύ προσκολληθέντες σε κάθε εσωτερική σας μεταφορά προσωπικών εγγράφων σας στο αστρικό χώρο ;
Φυσικά και της γής !
Διότι υπάρχει αστρικό Ουρανού, αλλά μιλάμε τώρα γιά την 1η κατηγορία, αυτή πού αφήνετε πίσω σας μετά τις 40 μέρες μετά τόν θάνατό σας ! Και όσο υπαρκτό είναι το αστρικό τής γής, τόσο υπαρκτό είναι και ό αιθερικός της κόσμος, και φυσικά και ο νοητικός της κόσμος ο οποίος είναι προπύργιο πολλών με εσφαλμένη προσκόλληση σε άλλες έννοιες ή στα διάφορα ενδιάμεσα !
Αρα τα βήματα τα εσφαλμένα των Νοητικών σας Δημιουργιών ως και Αστρικών σας Δημιουργιών, εδώ δεν θα τα ξαναβρείτε, αλλά όχι πια όλα ! Διότι η εδώ αντιστοιχία δεν θα υπάρχει ποτέ ξανά ! Δεν είναι game over, αλλά αυτή η μορφή τού game έφτασε στα όρια της ! Δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί !
Ό,τι ζήσετε εσείς το δημιουργήσατε ! Διότι το σχεδιάσατε, το έλξατε τού δώσατε όνομα και τροφή, δηλαδή το φίλμ το δικό σας !
Ουρανός !
20/7/2011

Les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog