Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Τροβαδούρου του Ρυθμού ! 1-3-2012


Μήνυμα Τροβαδούρου τού Ρυθμού !
1/3/2012


Αν η καρδιά σας, αρνηθεί λόγω επιλογής και προβολών των εγω σας, συχνά λανθασμένων εις τα θέλω σας τα πιο ομιχλώδη και λιγότερο θεϊκά, τότε οι επιλογές σας, θα οδηγήσουν εις πλείστας ανακοπάς όλων των καρδιών σας από το 12ο σώμα έως το 1ο σώμα !
Είναι σαν να προσπαθείτε να παίξετε μουσική σε 12 χορδη κιθάρα αλλά με μιά χορδή μόνο αντί 12 ! Όσο και να πιέσετε σωστά και όσο και αν ταλαντώσετε εις διαστήματα άνισα και ίσα στο αριστερό χέρι, και όσο γρήγορα ή αργά ταλάντωση ποιείτε στο δεξί σας χέρι, απούσης της μεσαίας οδού, η καρδιά σας θα κλατάρει !
Δεχτείτε λοιπόν το δώρο μου της ευγνωμοσύνης από τον τροβαδούρο τού ρυθμού, αφού αναγνωρίσατε μέσα από μιά μόνο ματιά, ποιά flamme jumelle μου ζει στην Ελλάδα και ποιός ήταν στο παρελθόν σε ρόλο πολύ σημαντικό, αυτός όσο και η σύζυγός του στη ζωή τού Ιησού, σήμερα και αυτοί πάλι ενσαρκωμένοι στην Ελλάδα και ζουν μαζί σαν ανδρόγυνο !
Συγχωρέστε με πού πήρα το θάρρος να μιλήσω !
Ευλογείτε γύρω σας αδιάκοπα, διότι πολλές καρδιές θα σταματήσουν, μιά και οι καρδιακές παθήσεις και ανακοπές θα 'ναι ο πρώτος λόγος αναχώρησης μετά από οποιαδήποτε άλλη μή φυσική καταστροφή !
Όσοι αρνηθείτε να εκπαιδεύσετε τις καρδιές σας σε άλλους ρυθμούς, από δική σας άρνηση και μόνο αυτές θά 'ναι υποχρεωμένες να κλατάρουν σε χρόνους crescendo !
Message en grec
les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu de ce blog.