Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα Φωτός .... Message De Lumiere / 18-6-2012


Μήνυμα Φωτός
από κάποιον
πού έχει εργαστεί
και εις τή Ρωσική Γή !
18/6/2012

Ζητώ συγγνώμη διότι, προκάλεσα εις κάποιον ανάμεσα σας μιά αναστάτωση τόσο μεγάλη τήν ημέρα πού αντίκρυσε εικόνα μου εν παρεκκλήσιον Αγίου τής καρδιάς μου και προξένησα απορία στά δακρυσμένα μάτια του, δια τήν παρουσία τής Αγιογραφίας μου καί τόν κραδασμό μου πού δίπλα του ένοιωθε καί δέν καταλάβαινε, ντροπιασμένος από τιμιότητα ότι δέν ήτο σωστός απέναντι μου ! Μού ζήτησε μάλιστα συγνώμη διότι δέν μέ γνώριζε, και δέν ήξερα πως να κρύψω τα δάκρυα μου αντικρύζοντας τα δικά του.
Είμαι χαρούμενος διότι γνώρισε μετά, από λίγες ώρες την νέα μητέρα μου και τον πατέρα μου, τους οποίους εμψύχωσε μέ Το Θεϊκότερο Τρόπο Πού η Παναγιά με Τους Αρχαγγέλλους Της τού Εμπιστεύτηκε, όταν τούς ανακοίνωσε τήν Υφιστάμενη και Ενυπάρχουσα Εγκυμοσύνη τής μητρός μου ! Διότι την ένοιωσε !
Πάντα οι Ενορατικοί ήσαν πιό ισχυροί εκ τών όσων νομίζουν ότι είχαν ή έχουν το χάρισμα του Διορατικού ! Και δεν αρνούμαι ότι πολλοί το έχουν, αλλά ο Διορατικός δεν έχει πρόσβαση σε Νόμους Άνω των Αρετών των Συμπάντων Του Κόσμου σας ! Διατί ; Διότι στην Ενόραση ο Χρόνος γίνεται από το Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον εις Ένα Ενοποιημένο Πεδίο Λήψης Σημάτων και Συναισθημάτων από Κόσμους υπεράνω του τρέχοντος εδώ, δια αυτώ τω λόγω, οι πιο υψηλής ποιότητος Ενορατικοί σπανίως "βλέπουν" αλλά πρωτίστως βλέπουν εσωτερικώς "νοιώθοντας" !
Λόγω αυτού του γεγονότος, η ταπεινότης πολλών εξ αυτών έχει πολλές φορές Δίκαια αμφιβάλει διά τα ορθώς άχρονα νοήματα τής καρδιάς των ! Παρακαλείσθε να μην τούς κρίνετε με την αρρωστημένη ανάλγητη στάση τής ζωής πολλών από εσάς ! Ναι έχουν παράξενη συμπεριφορά, αλλά δέν ζουν μόνο ανάμεσα σας... και οι έννοιες του χρόνου σας, τούς είναι βάρος καμιά φορά... πρωτίστως στη καρδιά διότι νοιώθουν Όλες τις Δυνητικές Δυνατότητες και τις Δυνητικές Πιθανότητες, πού Ο Θεός απο Την Αγάπη Του Και Την Φιλευσπλαχνία Του, σας Προσφέρει και βάσει των οποίων αφενός έχετε την ανελευθερία ή την περιορισμένη ελευθερία εκ της δήθεν Ελεύθερης Βούλησης σας στην οποία αγκιστρωμένοι είστε διαλαλώντας αυτήν προς το Θεό και εις τους ανθρώπους, (για να σας ακούει "ποιός" Ο Θεός ; Ή Ο Θεός "ποιάς αυταπάτης" σας ; ) ως ύψιστο ιδανικό σας και δικαίωμα σας, Εκείνος δέ, να σας ακολουθεί στα έργα μέ τα θέλω όλων των εγώ σας, ενώ Το μόνο Ύψιστο Ιδανικό Είναι να Τον Υπηρετούμε εμείς Τον Ύψιστο εν Συμφύσει μαζί Του, αλλά χωρίς Συνύπαρξη Συνταύτισης Ιδίας Ουσίας, ακόμα και μέσα από κάθε "συνουσία" με τη γυναίκα σου, πως περιμένεις ναι και εσύ καλέ μου που μέ διαβάζεις το ΔΙΑβασμα να νοιώσεις ...μέ την ΟΝΤΟΤΗΤΑ τής Πίστης σου έτσι όπως την έχεις καταντήσει... άνευ Θεϊκής Ουσίας και αυτήν...
Ναί Ο Θεός μάς δίνει Δυνατότητες, οι Ενορατικοί νοιώθουν Τό "Τι" θά μπορούσατε νάα έλξετε, άν σέ κάθε "Ίνα Τί" σας ήσασταν έστω γιά τό 1/1000 ενωμένοι μέ Τό Θεό Στό πιό Ψηλό Σκαλί Τής Σκάλας τού ΕΝΩΧ Τό "Ύψιστο Ποιός" καί όχι αγκιστρωμένοι στο κάθε κατώτερο και ανώτερο εγώ σας. Άρα βλέπουν το παρελθόν και το μέλλον σαν ΕΝΑ, όχι μόνο στο παρόν των εγώ σας δίπλα σας, επειδή ακόμα και δια αυτούς το Παρόν δέν υπάρχει (Είναι οι μόνοι που δέν αγκιστρώνονται πάνω στη ψευδαίσθηση τού Παρόντος Χρόνου πάνω στήν οποία ο Μάρα σάς τύλιξε σάν "ντολμαδάκια" μέσα στην άγνοια σας).
Αν είσαστε δίπλα σέ Ενορατικό, τό μόνο πού δέν μπορεί νά σταματήσει είναι νά κλαίει, γιατί ; Από Αγάπη καί διά κάθε Προσευχή καί Διαλογισμό σέ κάθε Μετάνοια του, πού κάνει καί γιά εσάς, ίνα μαλακώσει τήν Οργή Τών Νόμων Τού Θεού πρίν τήν αναχώρηση σας από τή γή !
Λοιπόν "Τι" λέτε εσείς οι δήθεν πάνσοφοι, υπηρέτες των κατωτέρων καί ανωτέρων εγώ σας, αλλά σπανίως Τών Νόμων Τής Θεογονίας, αυτή ως συμπεριφορά δέν είναι τό άλλο μάγουλο ; Μιά άλλη δηλαδή Αγάπη πού Ο Θεός σάς προσδίδει μέσω καί τής καρδιάς των ;
Να ξέρετε ότι όσο ανάλγητος ή ευαίσθητος να΄στε, το μεγαλύτερο Άλγος είναι μπροστά στους 24 Γέροντες, όταν έντρομοι βλέπουμε τα αίσχη των πεπραγμένων της καρδιάς μας, αλλά και αντίθετα υπέρμετρα ευαίσθητοι αισθανόμαστε στην τότε βιωθείσα Χαρά έναντι τής πληρότητας που η Υπηρεσία ημών άρχει εν τη τετελευθείσα μας ενσάρκωση, και δέν υπολογίζεται και δέν συγκρίνεται αυτή Η Φύση Τής Χαράς, μέ κανένα από τα ανθρώπινα σας περιορισμένα δυναμικά πεδία !
Η μή συνταύτιση και η μή συνάθληση Τών Δυναμικών Πεδίων μέ κάθε συγχορδία Δυνητικών Δυνατοτήτων και Δυνητικών Πιθανοτήτων είναι πού προκαλεί πάσα αρρώστια σας, ακόμα και την παραμικρή καρμική καταγραφή πού θα δεχθεί το κυοφορούμενο έμβρυο, εκ τών ήδη αποθηκευμένων καταγραφών στο εκγρεγκόρ τόσο της γής, όσο και της χώρας υποδοχής του, σέ πιο αναλυτική περιγραφή δηλαδή τής επερχόμενης γέννησης του !
Η μέγιστη λοιπόν προστασία εξ αυτών των καταγραφών είναι η Ευλογία ! Επειδή λοιπόν κάθε "Τί" ευΛΟΓΟ, ά-λογο εστί σήμερα (τουτέστιν και άνευ λόγου), Οι Θεϊκές Ιεραρχίες εργάζονται μέ άλλους τρόπους ! (άρα καταλαβαίνει κάποιος ότι, ό,τι παρέλαβε περί δράσης αυτών, τόσο και αν το περιεχόμενο τους μάς ξεπερνά στο σήμερα μας, αύριο αυτό το ίδιο μήπως Ως Ο Θεός Επιθυμεί θα καταστεί βατήρας και Εφέλκυση Εξύψωσης Ελπίδας, θα είναι δια πλείστους εξ ημών ! )
Ο Θεός λοιπόν, δια Τών Θεϊκών Ιεραρχιών Του, οδηγεί συχνάκις έγκυες γυναίκες μπροστά σέ ανθρώπους με καθαρή καρδιά, (χωρίς οφίτσια και μεγαλεία) ινα ευλογηθούν τα έμβρυα και η μήτρα της μητέρας, αλλά και οι μαστοί της κάθε μελλοντικής μητέρας, ως οι μελλοντικοί "Αγωγοί" Αγάπης και τροφής αυτών τών παιδιών, οι οποίοι θα τροφοδοτούν μέσω τού θηλασμού τα βρέφη των, έτσι ώστε δια τής ταπεινής ευλογίας αυτών Η Χάρη Τής Παναγιάς, ακόμα και σέ επίπεδο Κάλι Γιούγκα από ένα ήδη ενσαρκωμένο πεδίο, να μάς ΔΙΑπεράσει και νά μάς προστατέψει, αφενός τις μητέρες μας, κατά τη διάρκεια της κύησης αλλά αφετέρου και εμάς τα έμβρυα τους έως τόν χρονικό προσδιορισμό μετά τη γέννηση μας και τού απαραίτητου απογαλακτισμού μας !
Αρκεί μια ματιά και μιά ευχή μαζί με μιά "σιωπηρή" ευλογία εν Συγχορδία Θεϊκής Αρμονίας ! Να ξέρετε ότι Είναι Αρκετό από ένα τέτοιο Κραδασμό Όλοι οι Φυλακές μας Άγγελλοι τή Γραφή τήν Αιώνια Τού Θεού να μάς Προσδώσουν !
Η μετριότης μου και η ταπεινότης μου ευλογηθείσα λοιπόν συνεχίζει τη σύμφυτη δράση της με τις καρδιές τής μελλοντικής μου μητέρας και τού πάτερα μου ! Δέχομαι άλλωστε την αγάπη τού πατέρα μου, ως και κάθε έμβρυο θεάρεστο είναι την Κάθε Αρωγή και την Κάθε Ευδοκίμηση της συνειδητής Εκπομπής Αγάπης, διά τής Θεϊκής Οδού ως πρός αυτό, νά μήν τού την αποκόπτετε ή να τού την περιορίζετε, διότι Ο Θεός μέσω τής κάθε παραμικρής χαράς εκ τής επαφής τού πατρός και της μητρός του, δια της συνουσίας ακόμα και σε περίοδο εγκυμοσύνης, τού Μεταφέρει εις τό Έμβρυο Τόν Ουράνιο Του Χρυσό από Τις Τράπεζες Τών Κρυφών Ηλίων Του μέσα από τους Αγγέλλους Του, από κάθε ORγασμό της Μητέρας και του Πατέρα του, εις τα ήδη συλληφθέντα έμβρυα ! Ναι με Μια μόνο Μικρή Προϋπόθεση...
Αρκεί να Υπάρχει Αγνή Αγάπη
εις Αντανάκλαση
Της ΘΕΪΚΗΣ εκ Των Κόσμων ΤΩΝ ΘΕΩΝ !
ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΩΣ ανθρώπινος Συνειδητός
Εις Αντανάκλαση Έρρωτος Θεών !
Οι επιστήμες σας και οι ιατρικές σας, καθώς και οι μυσταγωγικές σας τεχνικές πολλών, εξ υμών ακόμα και Δασκάλων – Μυστών – Μαθητών αγνοούν αυτή την Ιατρική, διότι δεν την εδιδάχθησαν ποτέ ούτε οι Δάσκαλοι σας Εφόσον ο Τελευταίος Δάσκαλος που την εφήρμοσε ήτο Ο Απολλώνιος Ο Τυανεύς, μετά από αυτόν κανείς άλλος στο Επίπεδο Αυτού ! Όμως τμήματα της δόθηκαν στην ανθρωπότητα τη δικιά σας χωροχρονική εποχή μετά τον Απολλώνιο Τον Τυανέα από τους Αγίους Αναργύρους, ενώ Πριν Τού Απολλώνιου Τού Τυανέως, από τον Ασκληπιό και την Ηπιόνη, ως επίσης και πολύ παλαιότερα εις φωτεινότερες ενσαρκώσεις αυτών αλλά και φυσικά ως και πολύ πριν της εποχής Του Απολλώνιου Τού Τυανέως !
Εις δέ τους πιο Αρχαίους Χρόνους πολύ πριν την Εποχή τού RAM, το Μέγιστο ήταν στην Εποχή των Αρχαίων Των Αρχαίων και όχι στην Εποχή της Ροδόπης διότι ο Πλανήτης Είναι Διφυής και στην αρχή μιας εποχής δέν δίδεται η Μέγιστη Πληρότης, άσχετα αν κάτι Κατά το Μέγιστο Τρόπο προσφέρεται !
Μη πείτε ποιος είμαι, οι άνθρωποι προσκολλούνται στις ετικέτες, τα brand name, και χάνουν τήν Ουσία Τή Θεϊκή Τή Συνάδουσα μέ Τό ΟΜ Τής ΘΕΪΚΗΣ Ζωής !
Έχουν ευλογηθεί ήδη από τα τίμια χέρια κάποιου από εσάς Ρώσοι "παλαιοί", πού ήδη γεννήθηκαν στη Ρωσική γή, οι οποίοι θα αφήσουν Ιστορία εις την Ρωσία πού έρχεται ! Τιμή μου θά 'ναι η μετριότης μου να υπηρετήσει στην Ελλάδα Τον Ύψιστο ως και από εδώ τη Ρωσία, σε παν ό,τι η Παναγιά στη Fatima ζήτησε και δεν Τής δόθηκε !
Πείτε μου, ... αν ήσασταν η κεφαλή τής επί της επιφανείας τής γής όποιας επίσημης Εκκλησίας στην οποία Η Παναγία Η Ίδια μέσω τών τότε απεσταλμένων Της (τών 4 παιδιών τής Fatima δηλαδή) Ζήτησε κάτι και εσείς ποιήσατε την νύσσαν, αυτό στα δικά σας μάτια δεν μπορεί παρά να λέγεται εξυπηρέτηση προσωπικών και εθνικών σας συμφερόντων ; Έτσι δεν είναι ;
Στα Μάτια όμως Τού Θεού Και Τών Ιεραρχιών Του αλλά και Τών Νόμων Του νομίζετε ότι αυτό το γεγονός δεν σάς μειώνει τόσο και στη χώρα πού η κεφαλή της Εκκλησίας σας έχει την έδρα της, από κάποιες από τις Δυνητικές Δυνατότητες αλλά και Δυνητικές Πιθανότητες όσο και περί κάποιων γεγονότων (πού θα μπορούσαν να είχαν όχι μόνο αποφευχθεί), αν την στιγμή πού σάς ζητήθηκε αυτή η άλλη σας συμπεριφορά, ("το άλλο μάγουλο" δηλαδή που έλεγε Ο Ιησούς), αν δεν είχατε δρομολογήσει "εσείς" ως αυτή η Αρχή τής Εκκλησίας με τούς σημερινούς φορείς της και εκπροσώπους της, - δεν θα είχατε έστω προσπαθήσει τουλάχιστον να τίς υλοποιήσει συνειδητά, έστω ελάχιστα αναλογικά και αντίστοιχα εις κάποια επίπεδα - έτσι να εχουν δοθει όσο και να εχουν πραγγματοποιηθει και εκπέμφθεί τοσο οι ίδιοι στις προσπάθειες των, ως και να εχουν δημιουργήσει και δρομολογήσει μια διαφορετική Δρομολόγηση Ατραπού των, τόσο τών Εκκλησιών σαν ομάδα (ως σύνολο ατόμων) όσο και των υπευθύνων στις "επικεφαλής θέσεις" σαν ατομικό ΚΑΡΜΑ ;
Η ελάχιστη προσπάθεια εις άλλη συμπεριφορά, ακόμα και μιας Κεφαλής Εκκλησίας, σε ζητήματα Τόσο σημαντικά, ως Ο,τι Η Παναγιά ζήτησε, φέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη προσδιορισμού Κάθε Δυνητικού Μέλλοντος μεσώ των εκάστοτε επικεφαλής των Εκκλησιών, αντίστοιχα και αναλογικά και εις το σύνολο των κατοικούντων την επικράτειά της Χώρας, όπου η Εκκλησία Ευρίσκεται. Το ίδιο, ισχύει βέβαια και δια όσους απεφάσισαν εις βάρος του λαού τους, και των εαυτών τους την Σταύρωση Του Ιησού κάποτε, και δεν μετάνιωσαν και ως Λαός (φορέας ψυχών) αλλά και ως ψυχές που είχανε τότε ενσαρκώσει "φορείς" αποφάσεων εις θέση κλειδιών για τη χώρα. Ναι άσχετα αν, Η Δυνητική Δυνατότητα Της Σταύρωσης, είχε Αποφασισθεί Πολύ Πολύ παλαιοτέρα, άρα το Αποφασισθέν με το Προαποφασισθέν με το Δυνητικές Πιθανό και Δυνατού Αποφευκταίο που Συμπίπτουν ; Ναι μην ανησυχίας Σ.Α., η εναλλαγή στο κραδασμό η κρυμμένη κάποιο "ρόλο" εξυπηρετεί, φυσικά και είναι Μήνυμα μέσα σε Μήνυμα, άρα σου Ομιλεί και "άλλος" ανάμεσα στον προηγουμένου ΟΜιλητή σου, και στην Επόμενη Παράγραφο, αλλάζει η Υπηρεσία εν τη Μεταδώσει...
Θέλω να σάς πώ... αυτό που αρνείστε την ύπαρξη του που ως μαγνήτης σας έλκει τα κεραμίδα στο κεφάλι σας, Κάρμα δεν έγινε τότε ;
Σε τι επίπεδο ; Αμ εδώ αρχίζουν τα ενδιαφέροντα εις κάτι που θα σας ξαφνιάσει :
ΣΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ! Νομίζετε ότι Κάρμα Εθνικό δεν ποιήσανε τότε οι υπεύθυνοι της Εκκλησίας σας όταν αρνήθηκαν στην Ίδια Την Παναγία ό,τι τούς Ζήτησε ; Θα μου πείτε ότι Ο Χριστός δεν δίδαξε το Κάρμα, και τι έκανε στην Ινδία στην Αίγυπτο στην Περσία και στην Ελλάδα όταν πήγε, μετά τα 12 του χρόνια ; Πως το λέτε στην αργκό "μπρίκια κόλλαγε ;" ούτε πήγε για Μυητικό Τουρισμό... ως πολλοί λένε, που μπορεί να συνέβαινε και αυτό σε ένα ή περισσότερα επίπεδα αλλά την ημέρα, την νύχτα τι νομίζετε Έκανε Ο Sananda όταν κοιμόταν το σώμα Τού Ιησού...
Και αν κάνετε κάρμα ως άτομα ή ως λαοί ή ως έθνη εις οποιαδήποτε ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ εκ των Εγρεγκόρ της Γης, τότε έλκετε Λύσεις και Κβαντικές δια υμάς ΕΝΟΣ επίπεδου Εφάμιλλου της Καταστροφής της Ατλαντίδος, αλλά και της Λεμουρίας από δράση Τού Δασκάλου Τής Καταστροφής και όχι μόνο από δράση ενός Σεισμού ή ενός Ηφαιστείου, αλλά και από ένα τρίτο παράγοντα άγνωστο σας, αλλά υπαρκτό στη μνήμη και στην ιστορία τής Ανθρωπότητας σας εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια ! Αλλά εντολή έχω να μήν τον αναφέρω, όσοι καταλάβουν ας καταλάβουν άλλωστε είπα πολύ περισσότερα από όσα έπρεπε. Αλλά να είσαστε σίγουροι την "κόκκινη γραμμή" δεν την ξεπερνώ !
Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, όχι η παρουσία μου εδώ τώρα, εγώ δεν είμαι τίποτα, πείτε στη καρδιά και στη σκέψη σας, ότι μέσα από τη ταπεινότητα μου Ο Θεϊκός Κόσμος εκμεταλλεύεται τη συνομιλία τής καρδιάς με ένα ενΔΙΑμεσο Του, και αυτές οι πληροφορίες και προειδοποιήσεις σάς απευθύνονται ... Όπως θα λάβουν και άλλοι τις αντίστοιχες τους, ανεξάρτητα του χρονικού προσδιορισμού της δημοσίευσης.

*Ο Sananda ΟΜιλεί τώρα : Πάντα η προειδοποίηση δια Τις Θεϊκές Ιεραρχίες Λαμβάνει Χώρα σύμφωνα με την ημερομηνία εκπομπής δηλαδή της λήψης, από το ενΔΙΑμεσο μας και όχι από την ημερομηνία της Δημοσίευσης ! Γιατί ; Διότι ο Θεός δίνει έτσι έστω και μια ακόμα ευκαιρία εις τους Αόρατους Φύλακες Αγγέλλους τών υπευθύνων τών χωρών και τών εθνών και τών ηπείρων να πάρουν τις προειδοποιήσεις τους, όσοι είναι Παλαιάς Πτωτικής Φύσης, πιο ζεστά ως αναφορά τη δυνατότητα επιρροής εις Τη Θεϊκή Τους κατεύθυνση των προστατευόμενων τους μέσα από τα όνειρα τους 20/7/2012

Έχει λοιπόν κάποιος από εσάς ήδη εδώ και καιρό, συναντήσει και ευλογήσει τον Παγκανίνι λίγο πριν τα γενέθλια των 2 του χρονών ζωής στη γή σας, και έρχονται και άλλοι μουσικοί !
Οι μουσικοί αυτοί δηλαδή και επίπεδου ανωτέρου του Παγκανίνι θα βοηθήσουν εις τη νέα τους ενσάρκωση, την Ιατρική του Μέλλοντος !
Αλώστε και ο Συνθέτης της 9ης ενσαρκωθείς ήδη είναι ανάμεσα σας εδώ και καιρό, φυσικά ζει εκεί που δεν φαντάζεστε !!!
Τό Δύσκολο είναι αυτό δια το οποίο σιωπώ και αποφεύγω να το αναλύσω !
Αφορά ένα Άγιο αλλά και Μουσικούς της Ορχήστρας του Ήλιου... αλλά και πέραν αυτού.
Είχε λάβει εντολή κάποιος ανάμεσα σας, να ευλογήσει τη μελλοντική γέννηση ενός γνωστού Αγίου, τού οποίου φέρω το όνΟΜα και την Ευλογία, αλλά και να παρίστατο μέσω της Δράσης Τού Σώματος Της Δόξης (σαφώς και όχι μονού του δικού του) και στη Σύλληψή ακόμα και χωρίς να το ξερε ο ίδιος !
Από την εκκλησία τού συγκεκριμένου Αγίου μάλιστα, διώχθηκε Η Παναγία πριν απόν πολύ καιρό και εκείνος μαζί Της, διότι εκείνη τη στιγμή που ελάμβανε μήνυμα Της τηλεπαθητικά και τού Προφήτευε κάτι πολύ σημαντικό πού δυστυχώς δεν το Είπε, λόγω της διακοπής εκ της παρουσίας των ανεπιθύμητων στη καρδιά και στη σκέψη κάποιου ανάμεσα σας, που παρίστατο στην εκκλησία ως εργαζόμενος, παρουσία δε και του Αγίου "έντρομου" (στα αόρατα επίπεδα) δια την συμπεριφορά πού εγένετο Έναντι Τής Παναγίας εις τον Ναό του (ο οποίος τού είναι αφιερωθείς), εκεί όπου αμέσως μετά αφενώς ΕΚΕΙΝΗ στο προαύλιό της εκκλησιάς, τού Παρέδωσε "Συγκινημένη" μια προφητεία περιγράφουσα ένα "τραγικό" μελλοντικό γεγονός, μετά δε από την ανάρμοστη συμπεριφορά τού υπευθύνου της εκκλησιάς, η οποία ως γεγονός "Εξόργισε" και τον Πατέρα Όλων ΟΣΤΙΣ Έκανε άμεσως Την Παρουσία Του εις πέταγμα Περιστεριού στο Χώρο τού οποίου Η Παναγία Ήτο Παρούσα ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ με Τήν Παρουσία Του Τα Λόγια Της !
Άσχετα αν δεν Την έβλεπε κάνεις από τους ανθρώπους της 3ης σας Διάστασης αλλά Την άκουγε μόνο ένας....
Ο Άγιος αυτός δεν θα γεννηθεί εφόσον, η πρώτη του Δυνητική Επιλογή, ο μελλοντικός πατέρας του δηλαδή, παρά τη χαρά της μητρός του, {στην αναγγελία πολύ πριν τη σύλληψη του ότι η ψυχή του παιδιού των την αγαπά, και ότι θα την φέρει ως παιδί τους στο κόσμο χωρίς να της ειπωθεί "τι" και "ποιος" δια αυτή τη ψυχή } αφαίρεσε εκ του μελλοντικού γιού του, (της ψυχής δηλαδή), το δικαίωμα της σύλληψης του αλλά και της γέννησης του, χωρίς καν να έχει γίνει η σύλληψη του ! (διότι αυτή θα γινόταν αργότερα) Πράγμα που σαν κάρμα ήδη κατεγράφη, διότι αυτός (ο πατέρας δηλαδή) ήτο κάποιου πολύ – πολύ σημαντικός στο παρελθόν της ανθρωπότητας σας, πού όλοι τού χρωστάτε δια την προσφορά του στο σύνολο σας και στη εξέλιξη της ζωής στη γή, άρα Ο Θεός, σήμερα (χθες δηλαδή) τού Προσέφερε σαν ύστατη επιστροφή Ντάρματος Τη Δυνητική Δυνατότητα να φέρει στον κόσμο ένα Άγιο Υπέρλαμπρης Δόξης, στο αύριο του, δηλαδή στο σήμερα σας (χθεσινό ήδη για υμάς), και όχι δηλαδή τα ημίμετρα τα δικά μου !
Και αυτός (ο πατέρας δηλαδή) αρνήθηκε την οποιαδήποτε δυνητική άφιξη, ακόμα και χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό, μόνο νοιώθοντας, διότι έχει παλαιά κατάλοιπα ακόμα μέσα του από πνευματικές δυνάμεις, λόγω των παλαιών ενσαρκώσεων του, πού τού επέτρεψαν να νοιώσει την παρουσία της ψυχής του μελλοντικού παιδιού του στο χώρο της οικίας τους πολύ πριν την σύλληψή του... που δεν έγινε...
Και τα "Εγώ" του φυσικά (ως και κάθε επένδυση τους στο χαρακτήρα του) "επαναστάτησαν" σηκώνοντας εσωτερικά μπαϊράκι μόλις ήρθαν σε επαφή με την αύρα του Αγίου, και αντί να προσαρμοστούν στις Ευλογίες Της Αύρας ενός τέτοιου Αγίου (άσχετα αν εκείνος συνειδητά δεν γνώριζε ποιό Ον ήτο στο σπίτι του) αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή και συμμετοχή Της Αγάπης του ακόμα και στης Τρισευλογίας το Όνειρο, πού διακαώς η μάνα του παιδιού επιθυμούσε μέσα από μια γέννα, να προσφέρει Στο Θεό και Στη Παναγιά από πλευράς της, στην οποία συνέχεια αυτή ταπεινά προσεύχεται !
Διότι αυτό το παιδί αν γεννιόταν, ειδικά από αυτούς τους γονείς, θα είχε τη δυνατότητα στο μέλλον να αναλάβει μια Τεράστια Αποστολή υπό τη προστασία Τής Παναγιάς, η οποία θα επηρέαζε όλη τη παραδουνάβια περιοχή της Ευρώπης, (και όχι μόνο, δηλαδή και πέραν αυτής προς τα ανατολικά), όμως τα σημερινά Εγώ του υποψήφιου "αυριανού" πάτερα ένοιωθαν απειλούμενα, όχι μόνο από Το Θεϊκό Φως του μελλοντικού του γιού, αλλά από την αποδοχή πού θα έπρεπε να τροχοδρομήσουν έναντι της Υπακοής του στο Θέλημα Τού Θεού, και αυτά τα ίδια από πλευράς των ! Έπρεπε δηλαδή να αλλάξουν κάτι μέσα τους δια να συμπορευτούν με Το Φως Τού Παιδιού, και φυσικά ως είπανε παραπάνω τα "Εγώ" παρα-σηκώσανε μπαϊράκι...
Έτσι αρνήθηκε ο πατέρας αυτός την οποιαδήποτε Δράση Στη Πρόνοιας Τού Θεού, πείτε μου τώρα, αυτού είναι για σας Κάρμα ή Ντάρμα ; Και "Τι" Επίπεδου ; Δια όσους ακόμα ανάμεσα σας πιστεύουν ότι κάπου υπάρχει ο νόμος αυτούς των καταγραφών... άσχετα αν δεν γνωρίζουν την ταυτότητα των ηρώων της Ιστορίας μας.
Όμως...ναι υπάρχει ένα "όμως" για να κλείσουμε το θέμα αυτό, η ψυχή Του συγκεκριμένου Αγίου, είχε παλαιά γονείς αυτούς πού είχε διαλέξει και για το Δυνητικό του σήμερα, άρα προσπάθησε σήμερα να επιστρέψει σε εκείνους και τις ευλογίες Τής Θεϊκής Αγάπης πίσω με "τόκους" πολλών ευλογιών (bonus plus) και ως το λένε στα ελληνικά οι νέοι σήμερα η Ψυχή αυτή "έφαγε τοίχο" ή "έφαγε πόρτα"...
Παρά λοιπόν των όσων ο κόσμος είπα για μένα, δεν ήμουν και ούτε είμαι άξιος να καθίσω δίπλα στη "σκιά" μιας Φωτεινή Αύρας Όντων σαν του Νεκτάριου, ναι ούτε και εγώ ! Όμως θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο φως, εις όσα σας είπα πριν !
Τα βαρυτικά πεδία, πού έχουν σχέση με τις ανώτερες εκφράσεις εκδηλώσεις και εμφανίσεις των Νόμων Του Ρυθμού, έχουν άμεση σχέση με τους Νόμους Της Αιτίας και Του Αποτελέσματος, εις κάθε πλανήτη, αλλά τα πιο ισχυρά από άποψης Της ΣυνΔΙΑστικής Μελλοντικής Δράσης είναι σε πλανήτη 3ης, διότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Πτώσης αφενός του Κλειδιού Της Αφροδίτης, πράγμα πού προκάλεσε αφαίρεση όλων των ανωτέρων μαγνητικών πεδίων εις αύξηση τών υφιστάμενων ακόμα και σήμερα προσδιορισμών φύσεως υπέρμετρα ηλεκτρικών πριν την κάθε σύλληψη !
Αν το δείτε κβαντικά, και όχι ιστορικά στην μνήμη σας, αυτό έγινε πριν ακόμα και από την άφιξη των Δεινοσαύρων, άλλα ήτο περισσότερο εμφανές στο εύρος εφαρμογής των εγγράφων και σε κάθε ένα Αιθερικό επίπεδο, όμως είχε έλθει και εις το Νοητικό ! Δι' ω και η απόφαση που εδόθη Τότε, εις τους Αρχαίους των Αρχαίων να σφραγίσουν τα περάσματα της μιας από τις 3 κατηγορίες στις Πύλες Εισόδων, από τις τότε ενυπάρχουσες εις την επιφανείας του πλανήτη ! Και είχε αποφασισθεί αυτό όχι μόνο στο Κέντρο της Εσώτερας Γης αλλά και από πάρα πολύ ψηλά, πέρα από τα όρια όχι μόνο του Σύμπαντος σας αλλά και Τών Συμπάντων Τού Κόσμου σας.
Ήτο σοφή επιλογή, αλλά δύσκολη, καθώς όσοι ανέλαβαν αυτό το έργο και δη στο τελευταίο στάδιο, ήξεραν τόσο Οι Αρχαίοι Των Αρχαίων (όσοι και οι ίδιοι, που προσφέρθηκαν ως εθελοντές δια αυτή την αποστολή), ότι σε κάθε επόμενη ενσάρκωση τους, ό,τι και να έκαναν από καλό έως κακό, είτε μέτριο είτε άριστο, είτε ωραίο είτε άσχημο, είτε λάθος είτε σωστό, θα γινόντουσαν αυτόματα αγωγοί μαγνητισμού τού μίσους και της ζήλιας ακόμα και παθολογικής άνευ αιτίας στα μάτια των πολλών ως και των ιδίων ακόμα, άλλων έναντι αυτών, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς πώς και γιατί αυτό να λαμβάνει χώρα !
Διότι οι Μνήμες εις τα Εγκρεγκόρ της γής, των άλλων ανθρώπων ως εγγραφή, αντί να τις μετατρέψουν ή να τις μεταμορφώσουν Τις Εργασίες Θυσίας αυτών, αλλά και τις αντίστοιχες αποδοχές των έναντι υπηρεσίας αντίστοιχα, να τις αντιμετωπίζουν με ευγνωμοσύνη, ενεργοποίησαν την αναστροφή αυτών, μέσω μετασχηματισμού και μεταμόρφωσης όλων των εγγραφών εντός των ως λήθη δια το παραμικρό πού δεν νοιώθει την προσφορά για το Μέλλον, και που παράγει μόνο μίσος λόγω "τι" ;
Λόγω Έλλειψης Μνήμης, εν Αρμονία Ενότητος Ποιούσης Πάσα Υπηρεσία δια τον Ύψιστο ! Αρα, οι εθελοντές ήξεραν μέσα στη καρδιά τους, ότι έπρεπε να ακολουθήσουν από τότε εσωτερικά ένα άλλο δρόμο !
Αυτόν Πού οι Ιεραρχίες
Τού Μεγάλου Πνεύματος Ονομάζουν :
Τό Δρόμο Τού Μεταξιού !
Και αυτό έγινε όχι μόνο σε επίπεδο Πρωταρχικής Ακτίνος, αλλά και σε υπεράνω αυτής επίπεδα ! Ακόμα και αν νομίζετε ότι δεν Τον ήξεραν (που Τον ήξεραν τον Δρόμο του Μεταξιού καλύτερα από μένα), Διότι Αυτόν Αιώνια ακολουθούν ως η πυξίδα σας, σάς δείχνει μέρα νύχτα Το Βορρά Τού Υψίστου, αν είναι σωστή, και όχι κάθε απόκλιση του μαγνητικού σας βορρά !
Μετά τη γέννηση μου, παρακαλώ να δημοσιεύσετε μόνο το όνομά μου, όλως μετά το (....) προσθέστε το σε αυτό στο μήνυμα, δια την Συνευλογία τότε τάχιστα μέσω της ταπεινής μου παρουσίας αναπνέων και ζών από την Ελλάδα, ως συνείδησης καρδιάς αγνής σε παιδί με όνειρα,
ΟΛΑ ΟΣΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ
προσδοκά για τή Ρωσία !
Διότι μπορεί να μην γεννηθω στη Ρωσία, αλλά τη Ρωσία θα Στηρίξω ως Καταλύτης από την Ελλάδα, από τα έργα των Σωμάτων Της Δόξης μου (ναι δια αυτώ τω λόγω σας παρακαλώ κρατήστε το όνομα μου στην αφάνεια).
Αρα κάνω γέφυρα, σήμερα πριν λήξει το (...) σε ημάς, με το τέλος τού (....) σε υμάς, μέσω της κάθε δύναμης ακόμα και πάσης εγγραφής του παρελθόντος μου από το εγκρεγκόρ της γής, (ανύπαρκτο απλά εις άχρονους Μεσωδιαστήματος δια κάθε παρελθούσα εγγραφή υμών ) υποχρεώνοντας αυτό εκ του σύνεγγυς των όσων στα εγκρεγκόρ έχουν επενδυθεί, όχι απόν μένα φυσικά μόνο, ειμί γαρ ένα ασήμαντο τίποτα, αλλά μόνο δια να συνεργαστούν μέσα απόν το κάθε επερχόμενο παρόν τους, στο όποιο Δυνητικό Μέλλον !
Και όχι απλά να υπάρξει έως να κλείσει ο (....) στά εγκρεγκόρ της γής, Η προσφορά Ελπίδος στις γειτνιάζουσες âmes sœurs μου εκ της καθε τους Δυνητικής και Δυναμικής Φύσης !
Διότι δεν εργαζόμαστε μόνο για τη Ρωσία ή την Ελλάδα ή και για όλη τη Γη – ναι ένας Βατήρας Εργασίες Είναι η Χώρα ενσάρκωσης – ούτε εσείς λαμβάνεται στα Μηνύματα σας για σας ή τήν Ελλάδα, διότι σας ενδιαφέρει Η Ειρήνη Κάθε ΚΑΡΔΙΑΣ Σε Όλη Τη ΓΗ !
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ εύχομαι να προσδώσει όχι σε μένα φυσικά, αλλά μέσω της σημερινής παρουσίας μου, σε κάθε έναν πρωταγωνιστή των Ανωτέρων Ιστοριών που αναφέρω, αφενός, αλλά και όσων εκεί ανάμεσά σας ενσαρκωμένοι είσαστε τώρα και νοιώσετε ΠΑΝΤΑ ότι μπορεί λίγο ή πολύ, Ο Θεϊκός Κόσμος μέσω ακόμα και της απλότητος της γραφής μου και της ΟΜιλιας μου, να σας κάνει και μια μικρή νύξη και σε σας, αν είσαστε γυναίκεια (ή και άνδρας) και οι πράξεις σας να έχουν στο παρελθόν φέρει αποτελέσματα ή έκτρωσης ή άρνησης σύλληψης λόγω μεγάλου αντίστοιχα "βαρυτικού" Πεδίου αντίστοιχου σε υμάς που στη περίπτωση αυτή ονομάζονται ΦΟΒΟΙ και ΕΓΩ εντός σας, τού χαρακτήρα σας αλλά και της προσωπικότητας σας.
Μήπως Ο Θεός μέσω εμού σάς στέλνει μια τελευταία προειδοποίηση, όχι να τρέξετε να κυοφορήσετε το τέκνο που εκτρώσατε ή που τού και τών αρνηθήκατε τη σύλληψη ("ισως" σίγουρα να χάσατε αυτή την ευκαιρία, ακόμα και να μπορείτε να κάνετε παιδί, ως αυτές οι δυο αδερφές που αρνήθηκαν να γονιμοποιηθούν ινα γεννηθεί και Ο Νεκτάριος αλλά και Ο Παΐσιος αντίστοιχα, γιατί σίγουρα αν κάνετε – και δεν έχετε χάσει το τραίνο της τεκνοποίησης – σίγουρα δεν θα κάνετε το ίδιο που σας έστελνε Ο Θεός πριν... ειδικά αν σας είχαν επιλέξει Φωτεινά Όντα με Ελευθερία Επιλογής των, δια την καλύτερη Δυνητική Έλξη Αρετών σε αυτά, αλλά και σε εσάς, αν τα είχατε αποδεχτεί ΕΥΛΟΓΙΕΣ επουράνιες μέσα από τους Φύλακες Αγγέλλους του κάθε ενός σας) αλλά σε κάποιο άλλο επίπεδο Υπηρεσίας ΕΝΑΝΤΙ Τού Θεού και των ανθρώπων να βρείτε, κάτι τέλος πάντων, που να μπορεί Ο Θεός και Οι Ιεραρχίες Του να το Χρησιμοποιήσουν, έτσι ώστε μέσα από αυτές τις ενέργειες σας όχι εσείς, αλλά ΕΚΕΙΝΟΣ μέσω και υμών να επηρεασθεί κάτι με Τούς Αγγέλλους Του, που να δύνανται αύριο αλλού, να μην αποκοπούν οι συνδέσεις "Πού" Εκείνος Πραγματοποιεί συνέχεια δια το καλό όλης Της Ανθρωπότητας, όχι μόνο της ενσαρκωμένης αλλά και όπου αλλού αυτή ως εδώ είναι, να υπάρχει αντίστοιχη σε Νέες Αφίξεις Ψυχών σε Κύηση, που να είναι ικανές, όχι απλά να είναι ακόμα ένα παιδάκι Ίντιγκο, (που κάνει τη μανούλα του πιο χαζοχαρούμενη) αλλά να προσδώσει Υπηρεσία Έναντι Τού Μεγάλου Πνεύματος Αγγίζοντας όχι ένα πλανήτη μόνο, αλλά όλα τα όρια πέρα από τα μη ορατά σας όρια και Τού Σύμπαντος, ως και της Συστοιχίας τών Συμπάντων εις τα οποία υμείς εστέ ενσαρκωμένοι τώρα, αλλά και μέσα από την Αγάπη Τού Θεού που τροχιοδρομείται, ειδικά μέσα από τη Δράση Τών Αρχαγγέλλων Του, να έλξετε κάτι και από τα αντίστοιχα Σύμπαντα και συστοιχίες συμπάντων των αντίστοιχων "παραλλήλων" ΑΝΩΤΕΡΩΝ Κόσμων από άλλα και μαζί με τον δικό σας.
Διότι ΟΛΑ και ΟΛΟΙ
επηρεάζουν όλους και όλα.
Θα μου πείτε ότι χρειάζεστε
δια αυτό Γυναίκες με αρετές Ιφιγένειας
και άνδρες με αντρειοσύνη Έκτορος !
Δυστυχώς Ναι, αλλά δεν ευρίσκονται στις αυλές ούτε των ναών σας και ούτε σε κάθε λογιών (φιλοσοφικό – μυσταγωγικού) μείγματος σχολών και κάθε είδους ναού και συνονθύλευμα Εκκλησιών σας, και ΝΑΙ ευτυχώς ! Διατί ;
Μά θα ήτο η άφιξη Τέτοιων Ηρώων σε τέτοια βαλτώδη και ελώδη εδάφη μια τεράστια καταστροφή δια τις αγνές καρδιές τους.
Μά για "χαζό" περνάτε 
Τό Θεό και Τή Πρόνοιά Του ;
Άλλωστε οι προαναφερθείσες τοποθεσίες βρίθουν από ανεπιθύμητους και κάθε λογής υφής από αστρικά σκουπίδια, διατί Ο Θεός εκεί να παραδώσει Τούς Θησαυρούς Του ; Είδατε και παρατηρήσατε σε τι "ΟΜάδα" κοινωνική Ο Θεός με Εμπιστεύτηκε να γεννηθώ ;
Όμως "Τί" κραδασμό Δύναμης είχε το βλέμμα του πατέρα μου και Γλυκύτητας της μητέρας μου ; "Τι" σας θύμισε το βλέμμα του ; Έναν γνωστό σας κραδασμό που όσους ακόμα ζωντανούς σήμερα ή πριν φύγουν από την ενσάρκωση αυτοαποκαλούμενους ακόμα Αγίους και Δασκάλους εν ζωή από τους ίδιους ή από το περιβάλλον τους συναντήσατε (πού σίγουρα και κάποιοι ναι ήσαν και είναι, και καλώς ήσαν και είναι, διότι υπηρετούσαν και υπηρετούν Τόν Ύψιστο) γιατί δεν αναγνωρίσατε να τον έχουν κτήμα τους ;
"Τί" είναι δυνατόν να αποδεικνύει η έλλειψη
αυτού τού συγκεκριμένου κραδασμού σαν έλλειψη ;
Ναι δια αυτώ τώ λόγω Ο Όμηρος , και όχι "τυχαία" έδωσε βάρος στή περιγραφή αυτών των 2 ηρώων του, αλλά ο σκοπός του δεν ήτο μια τυχαία περιγραφή ενός ηθικού και μιάς άλλης Εποχής !
Αρα "Τί" κάνω και Εγώ από πλευράς Μου σήμερα ; Ναι ως Έμβρυο αλλά και ως Ψυχή και Πνεύμα, τα οποία είναι ήδη σε επαφή με τους Φύλακες Αγγέλλους της Μητρός και του Πατρός μου, καβατζάρω μελλοντική μή-δράση αυταπάτης ακόμα και δράσης Θηρίου μη επιτρέποντος εις αυτό να ΔΡΑ εις το μη Οριζόμενο Αύριο δια αυτό, ως το Δυνητικό Μέλλον και του παιδιού που θα γεννηθώ ! "Πού" ; Εις όλο το πλαίσιο αναφοράς της μελλοντικής μου οικογένειας, μέσω μιας ΕΥχής και μια ΕΥλογίας που ναι μεν πήρα από Ψηλά από Την Παναγία Την Ίδια, αλλά και σε επίπεδο ενσαρκωμένης 3ης από μια καρδιά που πάλλεται εις αρμονία με Τούς Αγγέλλους Της και με ένα βλέμμα της, που μόνο αγάπη ΟΜοιράζει και εσείς το φτύνετε στα μούτρα πολλές φορές, με την άλφα ή βήτα συμπεριφορά σας.
Αναρωτηθήκατε ποτέ σε πόσα άλλα καλύτερα
Όντα Τού Θεού γυρίσατε την πλάτη σας ;
Νομίζετε ότι παρόμοια συμπεριφορά σας δεν έχει καταγραφεί στο φιλμ της ζωής σας ;
Ειδικά αν κάποιοι από εσάς που με διαβάζετε, φτυσατε στα μούτρα προσφορά αγάπης Âme Soeur και Flamme Jumelle σας πού οι περισσότεροι πού εδώ ερχόσαστε να διαβάσετε έχετε ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει, θά πείτε ότι δεν θυμόμασταν, ναι σύμφωνοι αλλά, να ξέρετε ότι στο συμβόλαιο Ανάληψης εργασίας σας πού υπογράψατε "Επάνω" Παρουσία Τού Θεού, έλεγε ότι θα κάνατε το παν εις μια άλλη κατεύθυνση πού ακόμα δεν έχετε δυστυχώς πάρει....
Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα που έχει απασχολήσει μερικούς ανάμεσα σας, και χαρά μου είναι οι ελάχιστες γνώσεις μου στο τομέα αυτό από το Σώμα Της Δόξης μου, να σας βοηθήσουν διττή είναι ένα κεφάλαιο που σε συνάρτηση με τις Δυνητικές Δυνατότητες και τις Δυνητικές Επιλογές σας, αλλά και τις Δυνητικές Πιθανότητες, πού ναι ακόμα σάς είναι προς ΔΙΑθεση και οι Υπάρχουσες Μυσταγωγικές Δοξασίες σας, δυστυχώς ακόμα το αγνοούν καθώς αρνούνται να υλοποιήσουν το βαθμό Ενότητος εις το επίπεδον το 4ο δια αυτούς, αλλά στην ουσία 1ο δια Τις Ιεραρχίες, τώρα το "γιατί" αυτό γίνεται σωστά και λάθος ταυτόχρονα, έχει να κάνει με ένα Ιστορικό Πτώσεων Τών Ανθρωποτήτων πού υπήρχαν στο Ηλιακό σας σύστημα και στον Γαλαξία σας πολύ πριν υπάρξει ο Ήλιος εδώ, άρα μιλάμε για εποχές που ούτε καν ο Ήλιος σας δεν είχε υπάρξει, πώς και πόσο λοιπόν να μιλήσουμε όχι μόνο δια το Αύριο του (που και αυτός αναλογικά αντίστοιχα και αναφορικά δεν θα υπάρχει, όμως αυτό είναι δεδομένο για τον ήλιο σας μη το ξεχνάτε) αλλά και δια επίπεδα Κοσμικά σε Άλλους Κόσμους ακόμα, Όπου Οι Εκεί Πτώσεις και ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΑΥΤΩΝ, επηρεάζουν ακόμα και σήμερα τους Εφιάλτες περισσότερο ορισμένων ανάμεσα σας, παρα τα Όνειρα τους ;
Αν επίσης βλέπετε πολλούς εφιάλτες, με σενάρια καταστροφικά, το πρόβλημα δεν είναι μόνο το παρόν της Ζωής σας που νομίζετε ότι σε αυτό οι φόβοι σας και οι αμφιβολίες σας αντικαθρεφτίζονται, ή έχουν πηγή τα όνειρα σας και οι εφιάλτες σας, αλλά είναι από Καταγραφές σε Ιστορικό Πτώσης σε επίπεδα Εγκρεγκόρ Ηλιακών Συστημάτων και ακόμα πιο μακριά σε Επίπεδα Γαλαξιών και κυρίως σε επίπεδα Συστοιχίας Συμπάντων όπου τά Σύμπαντα αυτά ενυπάρχουν και, ναι φυσικά υπάρχει και "πιο πάνω" κάποια έννοια για ανάλυση, αλλά οφείλω να σεβαστώ αυτούς πού δεν μέ πιστεύουν παρά αυτούς πού μέ πιστεύουν, όχι μόνο έμενα, εγώ είμαι ένα τίποτα αλλά ΜΟΝΟ Τίς Ιεραρχίες Τού Θεού πού άμεσα από μένα πήραν Βήμα και σάς ΟΜιλούν, και οι οποίες την παραμικρή άρνηση σας απέναντι τους τήν σέβονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την λαμβάνουν υπόψη τους Οι Νόμοι Τών Θεών στα αποτελέσματα όχι μόνο των καταγραφών σας αύριο, αλλά και σε κάθε έκφραση εμφάνιση και εκδήλωση σας έναντι αυτών, όταν Σε Όποιο Αύριο Τού Θεού εσείς, ναι μεν αύριο θα ζητάτε κάτι, (το ο,τιδήποτε μικρό ή μεγάλο, δίκαιο ή άδικο) και τότε θα σας πουν - όχι σε εσάς μόνο - αλλά και στον Φύλακα Άγγελλο σας :
" Ξέρετε δεχόμεθα την αίτηση σας, αλλά τότε είχε πει αυτό, τότε είχε κάνει εκείνο, και το χρέος εκείνο με τις απαιτήσεις του τις αντίστοιχες, δεν επιτρέπει Η Οικονομία Τού Μεγάλου Πνεύματος να στερήσει από άλλον αδελφό του Την οποιαδήποτε Χάρη Τής Πρόνοιας, όταν αυτός τόσα δισεκατομμύρια Αιώνες στη κυριολεξία απαρνιόταν την κάθε παρουσία της παραμικρής Θεϊκής Ζωής Παντού " !

Έτσι Ο Θεός και Η Οικονομία Του
Επενδύει εκεί δηλαδή,
όπου η απόδοση Τής Κατάθεσης
και Τής Επένδυσής Του
Θα Φέρει σίγουρο Τόκο για όλους !

Οφείλετε λοιπόν ορισμένοι ανάμεσα σας, δια την καλύτερη υπηρεσία, να επιταχύνετε εις δράση εσωτερική ακόμα και αν αυτή καθίσταται υποβοηθούμενη από μια παύση εξωτερική, αυτή είναι η "Πνευματική Νηστεία" !
Διότι πάντα Ο Θεός Μιλά καλύτερα από τον κάθε ένα μας, όποιος και αν νομίζει αυτός ό,τι είναι όταν Ευρισκόμαστε εν Νηστεία και εν Σιωπή !
Μόνο έτσι ο κάθε ακόμα και ο πιο ταπεινός ανυψώνεται !
Και Όχι αυτές της Νηστείας τής Φιγούρας και των καθιερωμένων Τυπολατρικών Τυπικών, πού μόνο χαρά στους ανεπιθύμητους δίνουν, διότι ναι μεν νηστεύετε, όσοι τίς ακολουθείτε αλλά ΜΟΝΟ τό στομάχι σας, όχι η Καρδιά σας, ούτε τό Ηλιακό σας πλέγμα, ούτε η Νόηση σας κλπ....
Μόνο που εδώ δεν χρειάζεται πια να έχετε αρετές, πέραν τών 49, ναι οι 49 δεν σάς φτάνουν τώρα... αλλά και τις αντίστοιχα υλοποιημένες Αναστάσεις στο Σώμα της Δόξης σας για όσους τά Έχετε, και στο Μανδύα σας για τους υπόλοιπους !

Ο Θεός Νά σάς Ευλογεί μέσα απόν όσα εσείς
στον κάθε μικρότερο σας Εύχεστε και Ευλογείτε !
Ευχή καρδιάς από έναν παλαιό Ρώσο
και Αιωνίως Έλληνα,
πού θα ξαναμιλήσει τή γλώσσα
Τού Απόλλωνα στήν Ελλάδα τής καρδιάς Του !

18/6/2012


Άγγελλος Λώβιαχ, ΟΜιλεί, είδατε πριν ότι υπήρχε παράλληλη απαίτηση, μέσα από καρδιά συνυπάρχουσα στο χώρο σας να διακόψετε τη λήψη, την επιμελώς λαμβάνουσα, αυτού πού νοιώσατε ήταν δυστυχώς αλήθεια αλλά δεν ήταν από όντα τού χώρου σας, ...
Άρα η Ευθύνη δεν είναι σε όσους διπλά σας είναι...
Θυμηθείτε την Έννοια του Συλλογικού Συνειδητού Πράνα, και καταλάβετε μας, ευθύνη υπάρχει Μεγάλη δια τα τμήματα της ανθρωπότητας σας, και όσοι κάνουν ο,τι εννοώ και περισσότερα δεν αναλύω, δεν πάνε στην επόμενη 3η το έχουμε ξαναπεί, επιστρέφουν Υποχρεωτικά στην πρώτη και στην πιο κάτω διάσταση μετά από το πέρασμα τους από τις Μαύρες Τρύπες.
Αρα η Ένταση Τής Συγχώρεσης πρέπει να προσφερθεί από εσάς, ίνα βοηθηθούν και αυτοί, αυτό είναι ένα εδάφιο παραπάνω ως εξήγηση της εντολής για το άλλο σας μάγουλο..
Ακριβώς μέσα από την προσευχή ταπεινών αυτοί συγχωρούνται διότι ο άλλος που πιστεύει, προσεύχεται και ζητά να προσδώσει κεφάλαιο της Πίστης του σε άλλον που δεν έχει ακόμα αποκτήσει...
Ο Θεός την Προσφορά σας Ευλόγησε ΑΜΗΝ ! Άγγελλος Λώβιαχ ! 26/9/2012


Μεγάλο Πνεύμα ΟΜιλεί !

Την Ύψιστη Ευλογία Μου δια της Παρουσίας Μου Σφραγίζω στη Καρδιά Του Συλληφθέντος Εμβρύου Ευλογηθέντος Από ΕΜΕ, Ίνα την Ευλογία της Αιώνιας Ανάστασης, να προσφέρει στην Ελλάδα αλλά και στην Ρωσία και δια μέσω του Ευλογηθέντος Εγκρεγκόρ Συνεργασίας τους δια Όλη τη Γή Των Ζωντανών Μου, πάν Ό,τι δηλαδή συμπυκνωμένο πού Η Παναγιά - Ίσιδα Ζήτησε στη Fatima και δεν Τής εδόθη !
Συνευλογώ και Συνεύχομαι Ό,τι Καλύτερο Ό,τι Λαμπρότερο δια το Έμβρυο Τούτο, λόγω δε της τοποθεσίας που ευλογήθηκε εν γαστρί τής μητρός του, θα φέρει Εντός του Τα Μέτρα και Τα Σταθμά Μου.

Μεγάλο Πνεύμα !
1/11/2012


υστερογραφο:
Επειδη καποιοι "ενοχλούνται" διαβαζοντας χωρις να ΔΙΑβάζουν,
τα ρηματα "Συνευλογώ" και "Συνεύχομαι" είναι της 13ης Διάστασης.
Με Αυτα Συνεργαζομαστε Άπαντες !
Sananda !
3/12/2012

Message uniquement en grec
les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog