Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Μήνυμα Τής Αγίας Παρασκευής ! 20-12-2011


Μήνυμα Τής Αγίας Παρασκευής !
20/12/2011


Οι άνθρωποι τής πίστης γνωρίζουν, δεν προσπαθούν να είναι !
Διά αυτώ Τω Λόγω Ο Sananda σάν Ιησούς Ρώταγε : "Πιστεύεις ;".
Ως επίσης έλεγε σε όσους σιωπηλά Τόν πλησίαζαν χωρίς να ζητάνε : "Η Πίστη σου σε έσωσε !"
Το πιο δύσκολο "πράγμα" ή καλύτερα ας το πω "χαρακτηριστικό" και "στοιχείο" Υπερώας Αρετης σήμερα είναι Η Οντότητα Τής Πίστης.
Βεβαίως η Πίστη είναι Αρετή, αλλά είναι και χαρακτηριστικό προσδιορισμού Θεϊκής Ταυτότητος, όταν η Αρετή στην οποία ενσωματώνεται έχει ανέλθει εις Ανώτερα Επίπεδα Υπηρεσίας ! Τα Ανώτερα Επίπεδα Υπηρεσίας σαφώς δεν είναι προσδιορισμένα από τον Πίνακα, αλλά οι συνδέσεις αυτές πού σάς περιγράφω αφορούν Τίς άνω Τών 49 Αρετών !
Είδατε πώς άλλαξε το φώς ; Τά επίπεδα αυτά, αφορούν βίωμα ενέργειας στην 5η αλλά και προσδιορισμό δράσης τής νέας 3ης, η οποία θα διαφέρει από την ήδη γνωστή σας σε πάν ό,τι προσδιορίζει η ΔΙΑφορετικότητα κάθε ενός σας σε επίπεδο Πρωταρχικής Ακτίνος σας και Άξονα Υπηρεσίας !
Οι αλλαγές θά είναι ραγδαίες διά όσους δεν έχουν αντιληφθεί "τί" Ποτέ του Ο RA σε αυτόν τον πλανήτη ΔΕΝ Προσπάθησε ενσαρκωθείς, ως επίσης θά είναι και ανατρεπτικές της φαυλότητος πού η πλειονότητα αυτών τών εξ ημών, ακόμα και ως ενσάρκωση μάλιστα, και τινές εξ υμών τις Ασπαστήκατε σα Θεό σας και τίς ακολουθήσατε. Ναί, επιλογή σας ως οι μη Έχοντες Μνημοσύνη σε κάθε Λήθης διαλογή....μη ΔΙΑλέγοντας δε να άρχεσθαι εκ τής Λησμοσύνης,
Αλλά αγαπητοί μου να αναμένετε στο ακουστικό τού Είναι σας, Πάσα Θεϊκή Νομοτελειακή Επιλογή και Τών Νόμων Δράση, ως Οι Νόμοι Της Θεογονίας Εισίν , ίνα η Υπερώα Ισορροπία Τής Δικαιοσύνης παντού να επανέλθει !
Αλλοιώς Την Αγάπη θα ζητάτε αλλά ακόμα και δίπλα σας να είναι και αυτή καθόλου δεν σάς αγγίζει ! Να σάς θυμίσω σε κάποιον, πού ακριβώς και πανομοιότυποι αυτού υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από εκατομμύρια γύρω σας, ναι, δυστυχώς πανομοιότυπα αυτού τού ιδίου σα φωτοτυπίες ακριβώς σαν εκείνον που τού Έλεγε Ο Ιησούς "πριν λαλήσει τρεις ο αλέκτωρ θα μ' αρνηθείς" ... όμως και αυτός, όχι ο άλλος μόνο, ο "δύσμοιρος" αυτός στον οποίο αναφέρομαι, αντί για αλέκτορες και αλεπούδες αυτός από πλευράς του συχνά τόσο απαρνήθηκε πάνω και από τρείς φορές Τον Θεϊκό Έρρωτα Τής Υπατίας, και όχι μόνο Αυτής !
Ναι αλλά όταν κάποιος από εσάς, συνάντησε Την Υπατία σε Walk In, σε δρόμο που φέρει μερικών ενσαρκώσεων του το όνομα Γιατί Ειδε Ακαριαία στην καρδιά του αργότερα ΠανΟΜοιότυπο "κραδασμό" σε κάποιας το χέρι που τόσα παιδιά τού Έδωσε η Μήτρα της εκ Τού Θεϊκού Φωτός ;
Είδατε, πού αφήσατε κενή τη θέση δίπλα σας, σε αυτή καθόταν πρίν από μήνες η Σύζυγος τίνος ως "Βασίλισσα Σύζυγος" εκ Τών Υπερώων Συζυγιών Τών Συμπάντων Τού Κόσμου σας ως επίσης μια άλλη μέρα και "κάποια"Υπερώα Άνω Αυτής.
Άρα η Πίστη τού "Πώς" τον οδήγησε να έχει μιά συμπεριφορά ΔΙΑΦορετικότητος, έναντι υμών τών γυναικών μη ποτέ αρνούμενος ή απαρνησάμενος Τον Θεϊκό Έρρωτα δια όσων εξ αυτών ήσαν τής και πέραν Τής Πρωταρχικής Του Ακτίνος Σύμφυτες και ΟΜόροπες ; Να "Πώς" η κάθε αλλαγή άρχεται ερχόμενη εσωτερικά και όχι πρώτα εξωτερικά !
Μη περιμένετε από έξω κάτι, άν μέσα σας δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο ιδίας Θεϊκής Φύσης, ως ο παραμικρός κόκκος συνάπεως από Οντότητα Πίστης !

Αγία Παρασκευή !
20/12/2011


Τι κρίμα μια κόρη τινός, εξ υμών αγαπητή πολύ της καρδιάς μου, να σας πει σήμερα οτι δεν δημοσιεύσατε "τίποτα καινούργιο", προσδιορίζουσα ειδικό βάρος μόνο στις ημερομηνίες λήψεως εκ των δημοσιευθέντων μηνυμάτων και λιγότερο στήν ουσία τους, απευθύνομαι και σε αυτή, λέγοντας η Ευγένεια αυτού που ονομάζουν ψυχή, Καθορίζεται Από Το Ήθος σε Χρονοχρονικά Πεδία Παύσεων Μουσικής, πώς θέλει η Θεϊκή Φύση να είναι ανοιχτή σε κάθε τραγούδι της όταν δεν υμνεί την ΟΜορφιά, την παρακαλώ να σιγοτραγουδά πιο πολύ σε λιβάδια Άνοιξης χωρίς τη γκρίνια της σαν κλειδί τού Σολ, ακόμα και αν αυτή "την" βαφτίζει και παρατηρητικότητα !
Όμως οι Ημερομηνίες είναι σημαντικές στη λήψη δια κάθε Υπερώα Αυριανή Δράση που θα αντιμετωπίσετε.
Απλά Ο Θεός σας Δίνει νωρίτερα συχνά τα Μηνύματα Του, ως ένα Ενέχυρο προς εξαργύρωση Τής Αγάπης Του λίγο αργότερα στο κάθε Αύριο σας Τών Δώρων Του που και χθες στο σήμερα σας αρνείστε.
Εκείνος Δέν σάς Αρνείται, εσείς σε όλους τούς άλλους μέσα Τόν Αρνηθήκατε !
Αγία Παρασκευή.
23/4/2013