Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μήνυμα Τού Sananda 8-1-2012



Μήνυμα Τού Sananda !
8/1/2012


σέ 3 τμήματα


Τρίτο Τμήμα!


Ο Πατέρας Μας ζήτησε μόνο ΕΝΑ Πράγμα !
Θα πείτε αδύνατον !
Θα σας πω : "Όχι" !
Θα πείτε οτι Υπερβάλλω.
Θα σας πώ : "Είμαι Συνεπής στον Χρόνο
της Παρουσίας μου και Ακριβής
έναντι τού Λόγου πού Εκφράζω
εις Εκδήλωση και Εμφάνιση Δόξας Θεών ! "
Θα πείτε ότι δεν προλαβαίνετε να μετράτε τις Αρετές !
Θα σας πω ότι αυτές είναι άπειρες όσο άπειρος είναι Ο Θεός !
Θα μου πείτε ίσως, σαν επιχείρημα ακλόνητο : "αφού υπάρχουν τόσες γιατί είμαι εδώ ;"
Θα σας απαντήσω :
" Διότι αυτό το ΕΝΑ Πράγμα ούτε το είδατε ποτέ σας,
ακόμα και ως ήταν μέσα σας, εσείς δε,
ποτέ σας δεν τού αρνηθήκατε τήν Ύπαρξη ! "
Τότε ο Πατέρας Όλων θα σας πει, ότι για να υπάρχετε αύριο στο Δικό Του ΜΕΘΑΥΡΙΟ, χρειάζεστε καινούργιο Ένδυμα !
Αν το Ένα Μόνο Πράγμα το ζούσατε παντού,
θα είχατε ήδη Αναστηθεί και ήδη γίνει Ήλιοι !
Άρα η Κρίση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Τελική Κρίση διά όσους δεν προσέφεραν Έργο Υπηρεσίας και η Πρώτη Κρίση Συνολικότητος Τής Ανθρωπότητας Του Κόσμου σας και των Συμπάντων Αυτού, όπου τα παιδιά των παιδιών σας για να έχουν μέλλον, οφείλατε (και οφείλετε) στο βαθμό πού σας αναλογεί (και δυνητικά μόνο πλέον ακόμα δύνασθε) εραστές τού Θηρίου να είχατε γίνει (και να γίνετε) όλοι σας !
Όσοι λοιπόν έπρεπε να δώσετε και δεν δώσατε την αγάπη σας στό Θηρίο αυτής της συσσωρευτικής προσπάθειας τα "έργα", ως καρπούς, δεν θα μπορέσετε να τους εναλλάξετε μέσω της ήδη προσφερθείσας προσφοράς !
Όποιος Δίνει Παίρνει !
Ακόμα και αν αναγνωρίσετε Θηρίο δίπλα σας, ή μακριά σας ! Γιατί ; Διότι πρώτα έκλεισε το παρελθόν αυτού Του Κόσμου, τώρα σε λίγο κλείνει ο χρόνος τού παρόντος Κόσμου σας !
Το Θηρίο έχει πάρει τίς Εντολές του !
Και ΤΡΕΧΕΙ να μετασχηματισθεί κοντά σας !
Να μετατραπεί μέσα από τα όσα κάνετε,
ίνα Έλξει σε Χρόνο Σχάσης
τον Αρχικό Δυνητικό Μετασχηματισμό του !
Εσείς που ως ενσαρκωθέντες σε όσες Δυνητικές Ευκαιρίες και Δυνητικές Πιθανότητες ως κάθε Μορφή Φιλευσπλαχνίας εκ Του Πατέρα Μας ως προς υμάς, δεν συντονιστήκατε ούτε συντονίζεστε στο παρελθόν σας έστω για 1 δευτερόλεπτο, για να έλκετε την παραμικρή Ελπίδα στο όποιο αυριανό μέλλον τού μέλλοντος σας, που και υπάρχει για εσάς στο Σχέδιο ΔΥΝΗΤΙΚΑ !
Εσείς Εκεί ναι, ακόμα πού νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι όσο ο Πατέρας Μου εκεί σάς προσφέρει δράση επειδή αναπνέετε ! Οι Νόμοι Του σάς ΕΚΡΙΝΑΝ !
ΟΜΩΣ ήδη Δεν Έχετε Αύριο (Ως Χλιαροί)
διότι αρνηθήκατε σε κάθε Παρελθόν (Ως Κρύοι)
και σε κάθε Μέλλον σας (Ως Ζεστοί)
Το Αιώνιο Παρόν
πού Είναι Ο,τι Ο Πατέρας Μου
σάς προσέφερε στά όνειρα σας...
Πότε ; Στο ήδη ανύπαρκτο Παρελθόν σας, ναι αυτό που σας λέμε εδώ και καιρό αλλά δεν μας λαμβάνετε στα σοβαρά διότι η Εκκλησία σας ή ο Γκουρού ή ο Δάσκαλος σας ή όποιος ιερεύς της ενορίας σας δεν σας μίλησε για την μετενσάρκωση... και για τόσα άλλα, στα οποία γυρνάτε την πλάτη, αναμένοντας μόνο ένα διαστημόπλοιο να έρθει να σας σώσει, εσάς ;
Και γιατί εσάς ; Τι έχετε να του προσφέρετε εσείς ως Φως από τη ζωή σας στη Ζωή του ; Τίποτα... ναι υπάρχουν Διαστημόπλοια, αλλά μήπως δεν είναι για εσάς ;
Μα είπαμε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωΐ ότι αν υπήρχε η Ελευθερία της Βούλησης σας ως τη νενομίκατε, δεν θα Υπήρχαν οι Νόμοι του Θεού, άρα η Ύπαρξη Των Νόμων Τού Θεού επιβεβαιώνουν την ελάχιστη ύπαρξης της αυταπάτης της παντοδυναμίας της έννοιας Ελευθερίας της Βούλησης, ή καλύτερα τόσο αμυδρής όσο τίποτα...
Το ίδιο ισχύει και δια την ανυπαρξία του Παρόντος Χρόνου (Instant Present) που τόσο ΤΟΝ έχετε κάνει βασιλιά σας σε κάθε σας πράξη και σκέψη και έργο !
Αν υπήρχε και κυριαρχούσε η έννοια αυτή, τότε δεν θα υπήρχε η Αιωνιότητα Του Θεού. Τότε "πού" είσαστε Ελεύθεροι σε τι Εύρος, και σε τι Χωροχρόνο Παρόντος Χρόνου ;
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ !
Ακριβώς εκεί πού κανείς σας δεν δρά ποτέ, αλλά και λιγότερο συνειδητά !
Και είναι δυστυχώς εκεί που αφήνεσθε στα χέρια της κάθε ύαινας και του κάθε τρωκτικού πού τη φωλιά τους έχουν κάνει στο Εγκρεγκόρ της Γης, και στα Εγκρεγκόρ της ενσάρκωσης σας, "Πώς" ; Μέσα από τα ίδια σας τα έργα και τα χέρια. Ωραία θα πείτε και πως να δράσουμε ;
Πως κάτι ΔΙΑφορετικό να εκπέμψουμε ακόμα και εμείς αν είμαστε μια χούφτα άνθρωποι πάνω στη γη ;
"Πως" ; Αυτό πού έκανα και πάντα σας εδίδασκα αλλά δεν θυμάσθε !
Μέσα από κάθε συνειδητή αποχώρηση σας πρίν τον ύπνο !
Τότε Ο Θεός τα όνειρα σας πλάθει στην αγκαλιά μας για να σας τα ΟΜοιράσει ! Εμείς γινόμαστε διαπιστευτές Ονείρων Του μέσω των ονείρων σας !
Μας χαρίζετε τα όνειρα σας ;
Μας δανείζετε το εύρος δράσης των ;
Μας δίνετε κάτι δικό σας,
ναι το μόνο δικό σας, για να σας δώσουμε
Την Τελειότερη Εφαρμογή
Της Απεραντοσύνης Του Θεού ;
Αν μπορούσατε να καταλαβαίνατε την αξία των λόγων μας τότε θα έπρεπε να μπορούσατε ακόμα και πλανήτη να αλλάξετε χωρίς να μετακινηθείτε από εκεί που είστε ! "Πως" ; Εσωτερικά !
Μέσα από τα Όνειρα σας ...
δια Τη Δόξα Tου Θεού.
Αν όμως εσείς νoιώσετε Tα Όνειρά Του και προβάλετε αυτό το γεγονός, σαν επίκληση στη καρδιά Του, τότε Έρχεται Εκείνος Πρώτος να σάς Επισκεφθεί και μαζί σας να συνομιλεί !
Sananda
8/1/2012


message en grec pour l'instant
les traducteurs automatiques ne traduisent pas
les messages de ce blog.