Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα τού Σωκράτη !


Μήνυμα τού Σωκράτη ! 
μεσάνυχτα 6 προς 7/4/2012


Όταν κάποιος είναι καλεσμένος σε δείπνο, είθισται να πηγαίνει με κάτι στα χέρια ! Όμως η ταπεινότητα η ημετέρα, ουκ είχον αρκετάς μνας, στην άκρη και δεν έχω τόσο καλή μνήμη προσθοδρομική ( *1), αιωνίως είμαι αγκιστρωμένος στο Μέλλον τού Μέλλοντος !
Όμως είδες ο εκ δεξιών σου συνδαιτημών δικαίως δυσανασχέτησε, έτσι θα πω ότι έχει δίκιο, διότι η μνήμη είναι σαν τον Ιέρακα εν τω Μεσονυχτίω Πανσελήνου, τον γνωρίζοντα ότι το θήραμά του, μοιραία θα περιπέσει εις σφάλμα !
Το σφάλμα που ορθώς και με μάτια Αετού και αυτός καλή ώρα εώρακε πολλές χιλιάδες και μυριάδες χρόνια μετά, το κάθε "Τι" μη Θεϊκό και "Τι" ήδη συντελεσθέν εν τη κατασκευή του Ναού της Φαιδρότητος !
Ω καταισχύνη, πόσο αίμα ζητάς, δικαίως ινα ανορθωθείς εκ των πεπραγμένων σου !
Ω καταισχύνη πού ετόλμησες εκ των Ιερών βράχων Τού Απόλλωνος να γκρεμίσεις Τόν Λαλίστατο Τών Σοφών, πολύ πριν σε ένα γέροντα πολύ αργότερα, να παραδώσεις το Κώνειο νομισθείσα ότι Οι Θεοί Δεν Βλέπουν, και κυρίως ότι παν παραστράτημα δικό σου, ακόμα και στα όσα εσύ τιμάς ως Ιερά, ότι ταύτα Αιωνίως εισίν αμετάκλητα ακίνητα, ακόμα και αν η Φαυλότης της Μεγαλομανίας σου δεν υπήρχε ως έχει ! "Πού" ; Μέσα σου !
Εωράκατε εν τη ευτυχία των ημετέρων συνδαιτυμόνων και εν τη σιωπή της καρδιάς ακόμα και τού φίλτατου εμού Πλάτωνος, όστις την ευγλωττία του απώλεσε ο καψερός, άμα τή αφίξει μας εν τω σεπτό τούτο χώρο, πού πολύ θα ήθελε αύριο να τού δώσετε τη δυνατότητα όταν σας πλησιάσει, να τον επισκεφθεί !
Δεν φανταζόταν ποτέ ο φίλτατος μου Πλάτων, ότι θα έρθει μια μέρα, που εν τω αίσχος του Άστεως των Αθηνών, ως τίμιος ακτήμων η ταπεινότης μου, η μη έχουσα έως και μιας καλύβης χώρο, θα τον προσκαλούσα σε χώρο, πού δε μού ανήκει συμφώνως με τη κάθε σκέψη την κοινή σε "ποιοτικό" εύρος πρόσημου, αλλά αν ήξερε, (πως είναι ουχί μόνο η σκέψη και δή ο ΝΟΥΣ ο Αιώνιος) τότε, όταν έγραφε τους ΔΙΑλόγους μου, ενδεχομένως να ήτο λίγο πιο προσεκτικός !
Ναι έκανε λάθη, Διότι ο κάθε Δάσκαλος, όταν γράφει ή όταν τα λόγια του θα γραφτούν, υποχρεωτικά έλκει παλαιά λάθη του προς υλοποίηση, ιδίως αν τα λόγια του, η σκέψη του γνωρίζει ότι μαγνητοφωνούνται, αυτό "ευτυχώς" δεν ήταν σύνηθες στα παλαιά μας συμπόσια, όμως καταλαβαίνετε σε "Τί" αντικρούει αυτή η σημερινή συνήθεια της καταγραφής των τόσων πρακτικών και τόσων δεδομένων δια το παραμικρό λεχθέν εξ υμών !
Έλκετε σε κάθε Εφέλκυση Λόγου εκ Τού Αιτιατού Του Κατωτέρου Μεσοδιαστήματος, και πάσας καταγραφής συγγενικής ως προς τον κραδασμό που στην αυτοστιγμή εγγράφετε όλα τα Της ίδιας Οικογένειας έργα (από τα ήδη εγγεγραμμένα από τις δικές σας παλαιές καταγραφές ) το παν ήδη εγγεγραμμένο ισοδύναμο της Αναξιοπιστίας τού Νοητικού σας του Ανωτέρου να τού αντιπαραθέσετε σήμερα ως Δυνητική Δυνατότητα Υλοποίησης, παρά την Έλευση της Σφραγίδος της Αξιοπιστίας και της Εμπιστοσύνης !
Ναι σωστή ερώτηση "από πού;" ! Εκ των ήδη υπαρκτών Καταγραφών εις τα Εγκρεγκόρ της Γης και των εν αυτοίς αντιστοιχιών με Τους Πίνακες !
Όμως η Υπηρεσία πάντα τού κάθε ενός, οφείλει να προσβλέπει στο αύριο του μεθαύριο και όχι στο πεπερασμένο χθες, ή στην αυταπάτη του κάθε παρόντος σας προβληθείσα στην οθόνη του κάθε σας σήμερα !
Έτσι λοιπόν ο λαλίστατος ακόμα και πλέον εμού Πλάτων, αναγνωρίσας ορθώς ότι οι Γαλάτες φοβούνται μήπως τους πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι, κλαίει από συγκίνηση μόλις τού είπα, ότι σε προσκαλώ Στο Σπίτι Μου, αλλά "Να ξέρεις" τού είπα : "ότι και εγώ μυρμήγκι αυτού Τού Ιερού Χώρου ειμί ! Διότι αυτός ο Χώρος Εστί Πλήρης Αγάπης Ουρανίων Συζύγων Τών Οποίων ακόμα και εκ Τών εν Τοίς Μεσωδιάστημασι Χωροχρόνων χλωμός ειμί κα' γώ, έμπροσθεν στο Θεϊκό Φως Της Αγάπης Των να ίσταμαι ! Διότι εξ Αυτής Της Αγάπης Προέρχομαι ! "
Είδατε πού η άφιξη μας, έδωκε τροφή εις παλαιά "Θηρία" τού Άστεως τούτου οι οποίοι ενόμιζαν εν τη κενότητα της καρδιάς των ότι η Αιωνιότητα τούς ανήκει, επειδή εις εμέ έδωσαν το Κώνειο ;
Αυτοί λοιπόν, ακόμα αλυσοδεμένοι στο χρέος τους είναι, το ανελεύθερο δια την ταπεινότητα τους ενυπάρχει στο Εγρεγκόρ της Γης ως απαίτηση, ναι, δίκιο έχετε, εδώ υπάρχουν πολλές κατηγορίες !
Όμως ετεροχρονικά εορτάζει η ½ Χριστιανοσύνη σήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή, και σε μια βδομάδα η άλλη μισή ! Όμως σε μια εβδομάδα, αφενώς πάντα πολλά γίνονται, αλλά και θα μού είναι δύσκολο να δύναμαι στη προκεχωρημένη ηλικία μου να ξανάρθω ! Διότι η κράση μου των 12 καρδιών μου δεν συνάδει με όσους δολοφονούν εκατοντάδες αθώα αρνάκια, νομίζοντες δε ότι Ο Θεός τους, αφού έχουν κάνει πάλι τόσους και τόσους φόνους αθώων τους χρωστά αυτήν αλλά και τις επόμενες Του Ascensions. Τι φαύλοι, ναι επιεικής ειμί έναντι αυτών συγχωρέστε με !
Όμως η ΟΜορφιά τής παρέας, με κάνει να ξεχνώ γιατί ήρθα !
Εσείς δεν το ξεχνάτε, αλλά ευγνωμονώ τη σιωπή σας !
Διότι Κάθε Νίκη Τού Φωτός, Την Αγιοσύνη μέσα της Φέρει Εν Τη Αιωνιότητα, ειδαλιώς δεν ορίζεται ως Νίκη αν δεν είναι πεντακάθαρη έναντι οποιασδήποτε καταγραφής ! Τούτο Εστί Ο ΕΝΑΣ Νόμος, Τόν Οποίον ούτε ο φίλτατος μου RA εώρακε !
Θυμάσθε, πού δίνοντας το γάλα των μαστών της στη μία κόρη της ως και αναγνωρίζουσα στο βλέμμα του παιδιού της, πιο παιδί είναι, και τι κάρμα είχε και εκείνο απέναντι στον πατέρα του "Τι" ένοιωσε η καρδιά της ;
Αλλά και εκείνη απέναντί Τών Θεών ! Αρα ορθώς νοείτε/αι (διπλή γραφή Ange Reila) ότι κάθε πράξη κάρματος εμπεριέχουσα απαίτηση ντάρματος, εν τη ελαχίστη έκθεση αυτού, προσδίδει τη λύση ακόμα και αν χρειάζεται να περάσουν εκατομμύρια μυριάδες χρόνια !
Ναι το χρέος πού είδε στα μάτια τής κόρης της ήτο και έναντι τού Αισώπου !
Ο Αίσωπος πήγε στους Δελφούς να δει, αν θα ήσαν σε θέση οι τότε Δελφικοί να ξεπεράσουν το κάρμα τους λόγω τής δήθεν Απολλώνιας Γνώσης και της δήθεν Δόξης και τού υπέρλαμπρου μεγαλείου πού ενστερνίστηκαν κάποιοι σαφώς ποιώντες κάρμα, ναι τούτο αλήθεια εστί !
Διότι οι ίδιοι παλαιά οι τότε Δελφικοί, τον είχαν παλαιά ξανά σκοτώσει !
Μπορείτε να βρείτε ποιος έσπρωξε τον Αίσωπο στο γκρεμό ;
"BINGO" όπως θα σας έλεγε και η άλλη Κόρη σας, πού σάς λατρεύει !
Ο υιός πού γκρέμισε το Ναό, αλλά και ο πατήρ του υιού αυτού αλλά και ή γιαγιά του με τον παππού του, έσπρωξαν τον Αίσωπο στο γκρεμό !
Ναι τα χέρια του(ς) έχουν αίμα και όχι μόνο το Αίμα τού Ασκληπειού !
Αρα πως θα επανορθώσουν ! Μόνο δια της αποδοχής !
Καλή πρωΐα και συγνώμη αν σας ξενύχτησα με τη πολυλογία μου.
Σωκράτης
μεσάνυχτα 6 προς 7/4/2012




*1 ναι, εσείς χρησιμοποιείτε τον όρο "οπισθοδρομικος" ορθή κίνηση να ψάξετε να βρείτε αν υπάρχει αυτή η λέξη στην ελληνική, αλλά οι αόρατοι επισκέπτες σας, γνωρίζουν την ελληνική πού εσείς αγνοείτε σαν λαός, οπότε σημειώστε παρακαλώ : "οπισθοδρομικός" ναι, είναι ο άνθρωπος πού θα ήθελε να επιστρέψουμε στο παρελθον και που δεν εγκρίνει τον σύγχρονο τρόπο ζωής και σκέψης, αλλά αυτός ανα κάθε αναδρομή της σκέψης του, ή της ζωής του ή των συναισθημάτων του, ή των συνηθειών του, μένει και αγκιστρώνεται σε αυτό χωρίς να το εξετάζει σαν θεατής πού αναζητά να προσκομίσει τον όποιο θησαυρό της τέχνης ή της τεχνικής πού βλέπει ως σε ένα παλαιό κινηματογραφικό φιλμ, και επειδή αδυνατεί να την αναγάγει και να την μετασχηματίσει όχι στην αυταπάτη του παρόντος του χρόνου, - πού όσο και αν έχει ανυπαρξία, έχει μια ιδιαίτερη διπλή υφή - (ακόμα και εκτός επιπέδου χρόνου και εκεί μόνο είναι κρυμμένη η μόνη σας ελευθερία της βούλησης, στή χωροχρονική στιγμή μεταξύ τού εφελκυόμενου παρόντος και του μή ακόμα πραγματοποιηθέντος ! ) αλλά στο χώρο των ιδανικών του δεν εισάγει, δηλαδή δεν μεταμορφώνει κάθε ουσία ως παν τι μόνο άρρωμα παλαιό από το παρελθόν του δύναται να τού παρέχει, ακόμα Μη Μετουσιώνων το Μέλλον Του σε πέραν των όποιων προσδοκιών του Παρελθόντος του ακόμα και μέσα από το κάθε παρόν του η Παρουσία της Ελπίδος ως ΑΡΕΤΗ Εφελκύει εις αυτόν από τις Τράπεζες Του Θεού ! (έτσι το κάθε παρελθόν σας, μια φωτοτυπία τού κάνετε πολλοί, από ενσάρκωση σε ενσάρκωση και το μόνο που αλλάζει είναι η ποιότητα ή η τεχνολογία του φωτοτυπικού μηχανήματος, χωρίς ανάταση ιδανικών, δηλαδή, χωρίς καμιά ανύψωση στην ουσία της Φωτοτυπίας δηλαδή στο περιεχόμενο...) Τώρα ο "προσθοδρομικός" είναι αυτός που εξετάζει το κάθε παρελθόν του, ακόμα και αυτό που δεν έχει ζήσει, χωρίς αγκίστρωση σε αυτό, αλλά μόνο προσηλωμένος στο Μέλλον τού Μέλλοντος του, πού μην πείτε ότι και αυτός ζει σε αυταπάτη, διότι είναι ο μόνος ικανός το κάθε παρελθόν του, τόσο το πραχθεν όσο και το μη πραχθέν και παν τι που στη στιγμή που λαμβάνει χώρα σαν γένεση, να το διορθώνει και ναι έχει όχι Σχέση Εξίσωσης αλλά ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ με τη ΚΑΘΕ έννοια της Μεταβλητότητος και της Σταθερότητος που Διαλογιζόταν κάποιος απάνω στη Φύση του Θεού και είδε ΤΙ του απήντησε Ο Ίδιος Ο Θεός...
Ange De Dieu Lauviah


Ας μου επιτρέψει η Δόξα Τού Μεγάλου Πνεύματος ΔΙΑ την Οποία Πάντα τα Αποτελέσματα των Ενσαρκώσεων μου εις αυτόν τον πλανήτη Τής ήσαν Αφιερωμένα, (*2) και δια αυτώ ζήτησα να μην βλέπω την Καταισχύνη Σκέψεων ακόμα και αγαπητών της καρδιάς μου να Μαυρίζει Τα Όνειρα που πολλοί με αγαθή καρδιά τους Τα Εμπιστευτήκανε.
΄Ο Μεγαλοδύναμος αποδέχτηκε να με ...πάρει από προσώπου γης, (*3) αφού είχα αφιερώσει κάθε πλέον παρουσία μου μέσω σκέψεων και φροντίδας Γέφυρα να καταστεί ίνα Ροδοπέταλα Λωτών Από τα Άνθη της Κορυφής των Ιμαλαΐων, να κάνουν βάση τους τη καρδιά τους.
Μέσα σε ένα μικρο τέτοιο Ροδοπέταλο τώρα μπορώ να κρυφτώ πιο Εύκολα να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις... στις καρδιές ανθρώπων που είναι τόσο Όμοια ίδιες με τη δική μου κοντά σας, Μια στα Ιμαλάϊα και Δυο στην Ελλάδα... σε λίγο θα μείνουν μόνο 2 σε όλη τη γή Ως Ο ΘΕΟΣ Το Έχει Επιτρέψει ! Και μετά Θα Γίνει Ως ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΗΣΕ πριν Δημιουργηθεί η Παρούσα Δημιουργία ! ΑΜΗΝ
Σωκράτης
21/9/2012


*2 (πριν πολύ καιρό πριν την κάθε Σύλληψη μου, και πολύ πριν καν ολοκληρωθεί η γνωριμία της κάθε φοράς των γονιών μου, να προσθέσω και να πω, ότι θα είναι χαρά μου να μήν λυπάται η καρδιά πολλών, όταν μάθουν ότι ναι Ζούσα στην Ελλάδα, ανάμεσα σας, αλλά εν αντιθέσει με την περίπτωση της Λίλιθ και των "συνομοίων" της -χωρίς πληρότητα ΟΜ εντός, δια αυτώ τω λόγω δεν το γράφεις με ΟΜ στη λήψη-, δεν μού έλειπε ποτέ η Τόλμη, να δίνω το Παν στα ΟΝΕΙΡΑ Τού ΘΕΟΥ, Τουτέστιν και αυτή Κάρμα Έχει δι' ό και Χρωστά να μην Έχει Αυταπάτες και Αμφιβολίες, λόγω του ονόματος των Flammes Jumelles της !
Η Οποιαδήποτε Flamme Jumelle σας, ναι μπράβο της, Εκείνη έκανε και αυτό και εκείνο, εσείς ΤΩΡΑ ενσαρκωμένοι εκεί στο βούρκο ή στα παλάτια έχει σημασία "Τι"κάνετε Εφάμιλλο της θέσης σας απέναντι της, και "Τι" Ποιότητος καταγραφές δημιουργείτε που μπροστά σας αύριο θα τις δείτε φεύγοντας. )


*3 ΕΝΝΟΕΙ, ότι ήτο ενσαρκωμένος στον 20ό αιώνα και στις αρχές 21ου Αιώνα στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι πια... Σ.Α.


Message uniquement en grec.
N'oubliez jamais que les traducteurs automatiques
ne traduisent jamais le contenu des messages ici présentés.