Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα τού Επαμεινώνδα ! 2-12-2011


Μήνυμα τού Επαμεινώνδα !
2/12/2011


Η Ηθική η προτιμότερα είναι να είσαι ανδρείος στά όνειρα σου, ώστε να προσπαθείς όσο περπατάς στή γή, γιά τούς Θεούς να εργάζεσαι, ακόμα και μή έχων τίποτα, άν, ναί ΑΝ η καρδιά σου κατέχει τον Πρώτο Λόγο στή ζωή σου !
Διά να κατέχει η καρδιά σου τον Πρώτο Λόγο στή ζωή σου, καλό και αγαθό φαινόταν στη ταπεινότητα μου, ακόμα και τότε σαν Επαμεινώνδας να λούομαι σε Νερά Καθαρά πλειστάκις όταν η ψυχή μου θα ηδύνατο να αναδομήσει ακόμα καί την οποιαδήποτε μετριότητα πού οι σκέψεις μου μέ έσπρωχναν να πολεμήσω, όταν οι λόγοι τού Νού δεν ήσαν δυνατοί εις τήν εσωτερική ματιά μου !
Δεν θα είχα κατορθώσει τίποτα να προσπαθώ αν δεν είχα λάβει μόρφωση τέτοια πού να μού δείχνει ότι ο μόνος σημαντικός είναι ο πιό μικρός και ταπεινός όλων !
Ο πιό μικρός μέσα στο πλήθος των πολλών και ο πιό άσημος στην κρίση τών άλλων ! Δι' ό και ως είδες προτίμησα τον εσωτερικό πόνο τής μοναξιάς ίνα άγω τήν ζωή μου στην ατραπό των ιδανικών μου, παρά τα ιδανικά μου να τα σφετεριστούν οι ορέξεις όλων των άλλων !
Αν θέλετε η ζωή σας, νά 'ναι τουλάχιστον παράδειγμα για έναν άνθρωπο στη γή, τότε φροντίστε τα ιδανικά σας να είναι άξια ανάμνησης περί της οποιαδήποτε ενσάρκωσης σας, έτσι ώστε και να έχουν τουλάχιστον οι εχθροί σας έναν καλό λόγο διά τό άτομο σας.
Μή δίνετε σημασία στούς φίλους με ενδύματα οχιάς, διότι στό "όχι" της καρδιάς τους, το έχουν τόσο συχνά ενδυθεί οι σκέψεις των παρά αυτών κάθε ειδους προσκοληθεντων από τούς Πεπτωκότες και Ανεπιθύμητους, που δυστυχώς τα συναισθήματα των και οι πράξεις των, μετά, "τί" άλλο από δηλητήρια θα κρύβουν επιμελώς μπροστά σας αλλά και πάντα πίσω από τα έργα σας ;
Νικηφόρος αγών, είναι ο αγών πού δεν νικάς μόνο στή μάχη, αλλά όταν ο ηττημένος αναγνωρίζει ότι είχες μιά συμπεριφορά ηθικής ανώτερης τού δικού του ηθικού πού και αυτός είχε ή δεν είχε εντός του, πρώτα απέναντι Των Θεών και τελευταία απέναντι σου !
Διότι πάντα και ο αντίπαλος έχει μια ηθική, αλλά εσύ σαν νικητής στα μάτια τού ηθικού του κρίνεσαι εκ της Εφαρμογής τής Ηθικής σου, και διατί σας το λέω αυτό σήμερα, διότι ημείς τότε στην Ελλάδα την τότε, γνωρίζαμε ότι πάνω από την ηθική των συμπολεμιστών και απέναντι αντιπάλων μας ως και στον στίβο της πάλης ευρίσκονται ΟΙ ΘΕΟΙ, Οι τους Πάντες Κρίνοντας Επικρίνοντας και Διακρίνοντας πολύ Καλύτερα και πολύ Σοφότερα από το όποιο δικό μας εύρος Ενσάρκωσης.
Ενώ, αν νικήσεις σέ μάχη, αλλά ελλείψει ηθικής καταστείς περίγελος Των Θεών, μή σεβόμενος νικημένους, αλλά και άλλους νικητές παρα τω πλευρώ σου, ότι κέρδισες Οι Θεοί θα στό αφαιρέσουν τάχιστα διά τής οδούς Της Ειμαρμένης !
Ο Κόσμος σας, ο μή σέβας αποδώσας στην Αιώνια Ειμαρμένη, τους καρπούς τής Ανομίας έχει έλξει και αυτούς στην καρδιά σας τρέφετε, προτιμότερον είναι αυτήν να καθαρίζετε, παρά μόνο τίς σκέψεις σας, διότι οι σκέψεις σας πάντα δρούν στα κελεύσματα τής καρδιάς διότι χωρίς παλμό καρδιάς καμιά σκέψη δεν ΔΡΑ !
Ειμί, γάρ ο ταπεινός Θηβαίος διά υμάς, αλλά δεν ήμουν μόνο αυτός, δέον προσπαθήσω τα πλείονα ή πλείστα παρά τή δική μου προσπάθεια, διότι η προσπάθεια εις επίπεδο ψυχής μή ενσαρκωμένης, παρά Των Πεδίων Τής Λησμοσύνης, δίνει εις όσους εξ ημών έχουμε περιθώρια συνεργασίας με τούς Ρυθμιστές των Νόμων, τήν άδεια συνΔΙΑλαγής μετά των μελλοντικών γονέων ημών ! Πολύ πριν την σύλληψη μας δια τον προσδιορισμό ενός Ωραιότερου Αγαθότερου και Κάλλιστου Τόπου ΔΙΑμονης μας κατά την Εγκυμοσύνη της Μητρός μας.
Τοιουτοτρόπως εργαζόμαστε διά της πλευράς τών ονείρων, αν τα ιδανικά της ζωής τής δυνητικής των υποψηφίων αυριανών γονέων μας συνάδουν πολύ ή λίγο, με τον δικό μας σκοπό της κάθε επόμενης ενσάρκωσής μας, { δυνητικά πιθανές διά τούς έχοντας ολίγον κάρμα εις κάποιο εκθετικό βαθμό 7αδος λέξεων μή ολοκληρώσει, αλλά δυναμικά δυνητικώς απόλυτα διά τους πλείστας εξ υμών εν τη 3η Διάσταση ευρισκόμενους υπό τών Νόμων αναγκασμένων εκεί την εμπειρία της καθόδου πλειστάκις βιώσειν ξανά και ξανά, εν αντιθέσει με ημάς οίτινες, αναδομούμε τα πάντα εν πλήρη ελευθερία (ΠΑΝΤΑ αντίστοιχη τού κάθε επιπέδου μας και Τής Θεϊκής μας Ταυτότητος ) άν έχουμε καταστεί αρωγοί και αγωγοί υπέρ άλλων Âmes Soeurs κατά πλείονα λόγω, δε υπέρ παλιγγενεσίας ενότητος Flammes Jumelles ! } όμως προσέξτε διότι ό όρος αυτός έχει επιμελώς ξεχαστεί από τις επίσημες δικές σας νενομισμένες "επιστήμες" σαν τή ψυχολογία και τήν παραψυχολογία ή τή μεταφυσική, (τίς πλέον αναρμόδιες ως εσείς πιά τις έχετε αναπτύξει, δια πάντα τά έργα και τούς δρόμους Τού Αοράτου Κόσμου να τα αντιληφθείτε !) αλλά και δυστυχώς ακόμα και από τούτη τη κάθε δική σας Μυσταγωγική Επιστήμη, όπου ο καθείς αμνήμων εξ υμών ενσαρκωθείς την ράβει και την κόβει στα μέτρα του, κυρίως υπέρ του κάθε ενός εκ των Εγώ του ! Σαράντα σχολές με 1000 πραματευτάδες λαλίστατους και μή συμφωνούντες ούτε στό ένα ιώτα, περί των δικών των νενομισμένων, ουχί μόνο ώς Αλήθεια Θεών (και σχεδόν ποτέ υπέρ της Συναληθειας Του Μεγάλου Πνεύματος) αλλά και επιβάλλοντας δε μάλιστα όλες τις απόψεις των, όχι εις αλλήλους μοναχά να αποδεχτούν αυτά, ως Αγαθά Καλά και Ωραία, αλλά και εις τούς ιδίους Τούς Θεούς, ναι τις εκείνων απόψεις και θεωρίες των ενσαρκωμένων εις τις ρήσεις των λόγων τους και τις απόψεις να τις ακολουθούν ...
Διά τούτο το λέγω ταπεινά, ότι αφενός οι φορείς Του Θεϊκού Φωτός, εις το σκότος τής εποχής (εδώ και καιρό δηλαδή Χιλιάδων δικών σας Αιώνων ) των τουλάχιστον 2 πρώτων αριθμών των καρδιών σας, ινα υμάς πλησιάσουν ποτέ δεν προτιμούν την οδό της μετενσάρκωσης παρά μόνο ΔΙΑλεγουν τήν οδό της μετεμψύχωσης, διά ΚΑΘΕ ταχύτατη παλιγγενεσία Κόσμου σας !
Αλλά και πάλι υμείς, οι εν τω βούρκω του Σιλωάμ συνταυτισθέντες, με κάθε τι δήθεν ιερό, ή δήθεν μυσταγωγικό, (ως και αληθινά αυτά ακόμα να είναι και δια τους Θεούς, - προσέξτε τον ελιγμό αυτόν συνήθης είναι τούτος και πολύ καλά περισπούδαστος παρα των Πεπτωκότων) και άπαντες εξ υμών αγνοώντας τις βαθμίδες της Εξέλιξης και μη, δια τους μεν αλλά και συνταυτίζοντας δια τους δε, αυτές με τις βαθμίδες της Ενυλησης (ως ορισμένες γυναίκες λέτε στην αργκό σας, δια κάτι δικό τους που τόσο πολύ εκείνες μπερδεύουν - φανταστείτε τώρα στο πνευματικό τομέα, οι "άλλοι" κυρίως, οι προαναφερθέντες εν τη σιωπή του ημέτερου λόγου τι κάνουν ; Μα το λακο τους έσκαψαν με τα χεράκια τους οι κακόμοιροι δύσμοιροι της ειμαρμένης τους οι είλωτες ! ) εκεί περιπλέκουν τα πράγματα και είδατε διατί μειδιουσε μια μέρα ο Περικλής, που σας μίλησε, ναι αλλά από σεβασμό σε ο,τι θα βρίσκατε αργότερα και δεν είπε τίποτα....
Ακριβώς διότι όταν σας συνάντησε, σε μήνυμα του, δεν είχατε πλησιάσει εσωτερικώς από πλευράς σας σε μια διαφορετική άποψη του Σεβασμού που θα δείτε στα μηνύματα αργότερα, αυτή η Άποψη ονομάζεται Σέβας, και αφετέρου ποτέ αυτοί οι προαναφερθέντες ναι οι του δήθεν Φωτός Λογιστές και Τόσο Φαύλοι υπηρέτες κάθε Αυταπάτης της Λήθης των, δεν συμφωνούν εις μιά κοινή άποψη πού να αποδεικνύει ότι τουλάχιστον ακόμα και αν είχαν διαφορετικές εκφράσεις εκδηλώσεις και εμφανίσεις αρετών, τουλάχιστον ναι κάπου θα ήσαν υπό των Αρχών των Κοινών Ιδανικών Τού Ιδίου Ουρανού αγωγοί, ως ημείς τότε ως οι Κατοικοι Εις τις Πόλεις τής Αρχαίας Ελλάδος ΟΜοιραζόμενοι ουχί μόνο την κοινή μας γλώσσα, τα ημέτερα έθιμα της θρησκείας μας, ΑΛΛΑ ΕΝΑ κοινό κραδασμό εσωτερικών καρδιών !
Πότε ; Όταν, ηχήσουν οι τρομπέτες τής εσωτερικής αλλαγής, παρά τών εξωτερικών εφαπτόμενων γεγονότων στούς υμετέρους θύλακες της φαυλότητος με τούς οποίους είσαστε οι περισσότεροι εξ υμών εναγκαλιασθεντες ναρκωμενοι και ναρκωθεισες αγκαλιά !
Ορθώς σκέφτεστε, είπα οι "περισσότεροι", διότι ουδέποτε κανείς εξ ημών κρίνει αλλήλους ένθεν και ένθεν, παρά μόνο Οι Των Νόμων Ρυθμιστές και Αρωγοί Αρμονίας Θεογονίας, μετά Των Αρμονιστων ποιούν τα όσα εσείς καθορίζετε σαν απλά και μόνο "τύχη" ενώ δια ημάς αυτή Είναι Τμήμα της Ειμαρμένης !
Αν η "τύχη" σας ήτο προϋπόθεση ύπαρξης στα κύτταρα σας ως εσείς νομίζετε αυτήν ενυπάρχουσα, τότε γιατί η ευτυχία δηλαδή η πιό καλή (αγαθή) τύχη, νά σας λείπει τόσο πολύ από τη ζωή σας ;
Το λάθος τού πολιτισμού σας είναι ότι δώσατε βαρύτητα μόνο σε ο,τι δήθεν ωραίου στο αγαθό και στο καλό, απογυμνώνοντας το, αυτό και όλα αυτά από όλες τίς αρετές πού συνδέονται με κάθε "Τί" με την πλειονότητα του κάθε "τι" μεγάλου αλλά και μικρού, έναντι του να είναι δια όλους : Τό Ηθικό, Τό Δίκαιο και Τό Άριστο !
Είναι σαν να έχετε ένα αυγό αλλά και περισσότερα αυγά, χωρίς περιεχόμενο, μόνο τσόφλια !
Αλλά από ουσία κενά, δηλαδή τίποτα εν τω πηλίκω και πάντα αυτά κλούβια !
Όταν το κάθε τι "κενό" καταστεί παρονομαστής εκ τής καθημερινής ζωής σας έως και της Πνευματικής, αγγίζοντας Χορδές και Ημιτόνια τής Θεϊκής σας Ταυτότητος , οι πρώτοι πού τόσο πολύ θα τό κατοικήσουν (να είσαστε σίγουροι) θά 'ναι οι ανεπιθύμητοι, σε τέτοιο βαθμό, όσο που να μη πάρετε μυρουδιά ποτέ σας, μέχρι να απενσαρκωθείτε και δείτε τα Φιλμ Της Ενσάρκωσης σας, διότι αν νομίζετε ότι είναι ΕΝΑ μόνο, πλανάσθε οικτρά ! Είναι πλείονα τού Ενός αλλά σε ΕΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ !
Ναι, παρά τού παρονομαστή, όσο και παρά τού αριθμητή ως εραστές της ανομίας, ίνα καταστεί (το κενό) σαν υμάς εις πάσα έκφραση, σκέψη, συναίσθημα, και εκδήλωσή σας, στη κάθε ενσάρκωσή σας !
Συγχωρέστε με, πολλά είπα αλλά, πολύς χρόνος δεν υπάρχει αρκετός, παρά τήν άπειρη δυναμική την εν αυτώ Παρά Του Θεού και την Αιωνίως Ενυπάρχουσα και Δοθείσα υπό Του Δημιουργού ΟσΤΙΣ μάς προσφέρει τα Πάντα, μέσα από την κάθε ενσάρκωση μας, πού ναι μεν μπορεί οιτινες εξ υμών να νομίζετε : οι μεν, ότι έχετε με τήν Ιεραρχημένη και δομημένη Θέση Αρετών στη καρδιά σας, αλλά κλούβιες αυτές εισίν Έναντι Νόμων Της Θεογονίας, πού τίποτα πια Στο Θεό Πρωτίστως αφενός αλλά και τίποτα αφετέρου πάλι στους Νόμους δεν προσφέρουν, και οι δε, όλοι οι απέναντι εξ υμών και οι ακόμα μή γνωρίζοντας τίποτα (ούτε περί αρετών αλλά ούτε καν "τι" μικρό ή μεγάλο περισπούδαστο από απόψεις της δήθεν ακόμα Μυσταγωγικής σας Επιστήμης), αλλά απλά και ταπεινά αγαπώντας τούς πάντες και τα πάντα ! Αυτοί Ναι απεναντίας αλλά και Ανυπερθέτως Μόνο Αυτοί, τότε θα δείτε ότι Αυτοί για ΤΟ ΘΕΟ Παρά Πολύ Να Έχουν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ χωρίς ανεπιθύμητους πολλούς και δεν ήσαν τελικά και τόσο "κλούβιοι", έναντι υμών των μοναδικών σε ακεραιότητα περιττής κατάστασης παρονομαστή αλλά και αριθμητή Δυστυχώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Αληθινών Κλούβιων ! Όλων αυτών δηλαδή που στο κάθε "πού" τους ο κάθε "τις" των, τα φαύλα πιστέψαντες και ποιώντες αντίστοιχα έργα φαυλότητος για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !
(Καλέ Μου σοβαροφανή Μύστη περισπούδαστε στη σοβαρότητα σου Μαθητή και Βυθισμένε και Συνταυτισμένε στη Φαύλη Σοβαροφάνεια σου Δάσκαλε και για σένα ΜΟΝΟ ΟΜιλΩ δια μέσω τού Επαμεινώνδα Ανδρός Ανδρείου Της Καρδιάς Μου Αρεστού ! ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ 25/11/2012)
Ευγνωμονώ, από όλες Μου Τις ΚΑΡΔΙΕΣ και υποκλίνομαι Δια Παν Ο,τι, Ο Θεός Να τους Προσφέρει, αλλά όχι μόνο εις αυτούς, (αλλά κυρίως και σε όσους αυτοί προσεύχονται και ΔΙΑλογίζονται και εύχονται και ευλογούν μαζί με πολλούς εξ υμών, ανελλιπώς από το πρωί έως το βράδυ ) αλλά και σε όσους προσπάθησαν προ ημερών, με καθαρή τη καρδιά τον φίλτατό μου Πελοπίδα να εμψυχώσουν και να ενδυναμώσουν σε συνάντηση ελπίδας πού ο Φύλακας Άγγελλος τού Πελοπίδα, εζήτησε παρά Των Αρχαγγέλλων και δη παρα Των Ταξιαρχών Αρχαγγέλλων Τού Θεού ! Διότι η υμετερα φαυλοτης, εκτός των άλλων, ονομάζει τον κάθε ένα Άγγελο ή Αρχάγγελο ή Ταξιάρχη (με ένα λάμδα βέβαια προς πάσα χαρά των Πεπτωκοτων - Άγγελλος ΛΩΒΙΑΧ 25.11.12) - αγνοώντας δε την Διαχωριστική λεπτή γραμμή ανάμεσα τους - ως και τις βαθμίδες υπηρεσίας αυτών ! Δια υμάς και ημάς από εδώ και όχι πάντα από εκεί, Ο Ταξιάρχης Άρχει Τάξεις Αρχαγγέλλων και Υπερίσταται Κόσμου και Συμπάντων Αυτού, άρα ποτέ δεν είναι το ίδιο με ένα Αρχάγγελλο, άσχετα αν θα σας το πω απλά με όρους στρατιωτικής νομολογίας : ο κάθε Αρχιστράτηγος σας εκ των Στρατηγών δεν προέρχεται ;
Έτσι εμψυχωθεί ο αγαπητός μου Πελοπίδας, εις μια καμπή της ζωής του που χρειαζόταν Ενέσεις Ελπίδας Πίστης Αγάπης και κυρίως Σταθερότητος από πιο ψηλά, διότι Η ταπεινότης και Η καθαρότης τής ματιάς είναι σημαντικότερη από τα αγαθά διά τα οποία μάχεσθε τόσο πολύ να τα αποκτήσετε ! Να είστε σίγουροι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ φεύγοντας μαζί σας δεν θα τα πάρετε !
Το μόνο αγαθό "Πού" πραγματικά δικό σας "είναι", είναι το "Πώς" εσείς βλέπετε και θεωρείτε τα πάντα και τούς πάντες, διότι εις τον Πίνακα τόν έναν τον πρώτο τον γνωστόν σας τό "Πώς" σας συνδέει με τούς υπεράνω πλησίον Κόσμους πέραν τού "Πόσον" !
Όσο λοιπόν εσείς καθαρίζετε και φροντίζετε την εσωτερική σας ματιά, τόσο υμείς αγνότεροι και καλύτεροι εστέ, διά όσα ο Αόρατος Κόσμος θέλει εντός σας με εσάς να ΟΜοιρασθεί και να Ζήσει, Μαζί μέ εσάς !
Συνάδω με τήν Ευτυχία
όσων ΟΜοιράζουν Ελπίδα !
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ο τής Θήβας πολίτης !