Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα τού Sananda - Message de Sananda / 7-9-2012


Μήνυμα τού Sananda
7/9/2012

Υπάρχει ο Τρόπος τού Θεού, ο τρόπος των ανθρώπων και ο τρόπος των Ηρώων !
Τρεις τρόποι, τρεις Ατραποί !
Ο τρόπος των ανθρώπων είναι ο τρόπος όλων των προσπαθειών μόνο να αλλάξουν τον παρονομαστή των. Αργός δρόμος θέλει πολύ χρόνο !
Ο τρόπος του Θεού είναι λίγο πιο πολύπλοκος και ολίγοι τον ακολουθούν !
Ο τρόπος των Ηρώων είναι ο τρόπος αυτών που αντιλαμβάνονται τη σημασία του αριθμητή των και εργάζονται αυτόν μόνο να βελτιώσουν, να αυξήσουν και να καλλωπίσουν αυτόν.
Είναι δρόμος τραχύς με σκαμπανεβάσματα !
Ο Δρόμος του Θεού, γιατί είναι πιο δύσκολος ;
Διότι δεν ασχολείται με τον Παρονομαστή μόνο, ούτε ασχολείται με τον αριθμητή μόνο, Γνωρίζει ότι και οι 2 στο Θεό Ανήκουν δεν τα διαχωρίζει, αλλά ασχολείται με τη Γραμμή του Κλάσματος της διαίρεσης να είναι πάντα η Άπειρη Παρουσία Τού Ιδίου Τού Θεού !
Αφού όλα στον Θεό Ανήκουν !
Αυτός ο Δρόμος ανήκει μόνο σε όσους παρά τις πτώσεις και τις ανυψώσεις η Αιωνιότητα Τού Θεού Είναι η Μια Πραγματικότης !
Σε σπρώχνει κάτι σε κάποια κατεύθυνση, και προβληματίζεσαι "Τί" να κάνεις ! Μπορείς να αναλογιστείς ποιός μέσα σου σε σπρώχνει, στη μιά ή στην άλλη κατεύθυνση ;
Το Εγώ των Εμείς και τα Εγώ των Άλλων μέσα σου, θα σε σπρώξουν ή στο δρόμο των πολλών ή στον δρόμο των λίγων, αλλά ποτέ τα Εγώ δεν θα σε σπρώξουν στο δρόμο Τού Θεού !
Ο Δρόμος Τού Θεού είναι Πρωτίστως ο Δρόμος Του Ρυθμού, και τόσων άλλων "θεμάτων" πού η ανθρωπότητα σας, έχει ξεχάσει να θυμηθεί εδώ και χιλιετίες πολύ πριν από τη Λεμουρία και τήν Ατλαντίδα !
Ανοίξαμε μια Πόρτα !
Μια πόρτα αγαπητή στη Παναγιά,
και προσφιλή στο Θέλημα Τού Πατέρα Μου,
"Πού" και Εγώ Υπηρετώ !
Όμως η πόρτα ανήκει Στο Μεγάλο Πνεύμα !
Όλοι μας ΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ εργαζόμαστε !
Ο Δρόμος Τού Μεταξιού Είναι η Πόρτα !
Sananda !
7/9/2012

message uniquement en grec pour l'instant