Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Θεϊκών Ιεραρχιών / 9-5-2012



Μήνυμα Θεϊκών Ιεραρχιών
9/5/2012

Οι Ιεραρχίες πάντα προειδοποιούμε πριν Δράσουμε και πάντα δίνουμε ένα περιθώριο Ανάδρασης Άνω Δράση, δηλαδή κάτι πολύ ανώτερο από την καραμέλα του Άνω Θρώσκω, πού όλοι λέτε ή το παράγγελμα πού πρόσφατα ανακάλυψε ο μισός πληθυσμός της γής !
Σύντομα θα λέτε "σηκωθείτε" σε όσους στούς τάφους είναι μέσα, αλλά δεν θα σηκώνονται να σάς παραχωρήσουν τη θέση τους.
Αυτό το εδάφιο σαφώς και δεν περιγράφει τα γεγονότα, που θα ζήσετε και τις Γεωλογικές αλλαγές και καταστροφές τού πλανήτη σας ! Περιγράφει το παν Ό,τι θα ζήσετε έως και τη 4η Διάσταση, όπου κάθε αποτέλεσμα τής Συνείδησης τής Πίστης ή τής μή Πίστης σας, ως ΟΝΤΟΤΗΤΑ Συνειδητού Όντος θα ζητά Συμβίωση από εσάς και με εσάς !
Θα φωνάζετε : "Θεέ μου" και θα ακούτε τή Σιωπή τού Τάφου !
Θα λέτε "Σάς αγαπώ" και θα σάς απαντούν από μακρινά αστέρια !
Στην Κυριολεξία καθείς εφ ' ω ετάχθη !
Για το Καλό Όλων !
Θεϊκές Ιεραρχίες
9/5/2012


Βρισκόσαστε Εν τω Λυκαυγές, δεν έχετε άλλα περιθώρια για προειδοποίηση, είτε αναφερόμαστε σε άτομα, ή σε οικογένειες ατόμων ή οικογένειες πρωταρχικών ακτίνων, ακόμα περισσότερο σε κάθε αναφορά άμεση ή έμμεση, εθνικού ή φυλετικού προσδιορισμού για το κάρμα τού ατόμου ή της χώρας, ή τής ηπείρου, ή και Φυλής, η οποία είναι διασκορπισμένη σε ένα ή πολλά σημεία τού Ορίζοντα, τουτέστιν ότι θα συμβεί στην Έδρα τής Φυλής, το ίδιο σέ κάθε επιμέρους τμήμα αυτής ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού θα το Έλξει (καί Υποστεί), μέσα από Κάθε Ακρίβεια από τους Νόμους Μου, οι Οποίοι Λόγω Λυκόφωτος δεν θα δρούν αλλά θα συνδράμουν στα Έργα Τής Δικαιοσύνης Μου !