Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα τού Maître Saint-Germain / 19-6-2011



Μήνυμα τού Maître Saint-Germain
19/6/2011


Όταν το ζώο πού παλαιά ή ανθρωπότητα χρησιμοποιούσε γιά μεταφορά, όπως τό άλογο ή το μουλάρι ή τη καμήλα, γεγονός πού ακόμα υφίσταται σε πολλές χώρες στη γή επιστρέφει σπίτι του, προχωρά με σίγουρα βήματα και ακόμα και άν ο ιδιοκτήτης του αποκοιμηθεί, αυτό θα γυρίσει πίσω !
Υμείς σήμερα επειδή οι περισσότεροι εξ υμών χρησιμοποιούντες μόνο 16 βαλβίδες καμήλες ή άλογα, αντί των τετράποδων έχετε χρήση τετράτροχων, θα έχετε πολλάκις παρατηρήσει ένα αυτοματισμό εις την οδήγηση σας εάν επιστρέφετε σπίτι σας !
Υμείς δέον καλό είναι να μην κοιμάστε πάνω στο τιμόνι, αλλά στο αρχικό προγραμματισμό, η καμήλα, το άλογο και το μουλάρι είναι 3 διαφορετικές καταστάσεις Σώματος τής Δόξης (διά όσους τα έχουν) ή του Μανδύα σας πού όλοι είχατε ή έχετε, διότι Το Σώμα της Δόξης είναι ένας Μανδύας εις τη Θεϊκή του Δόξα ! Είναι το πατρόν πού ο ράφτης χρειάζεται γιά να σας ράψει το κουστουμάκι σας !
Το άλογο είναι το μέσον που χρησιμοποιεί η ψυχή σε μανδύα ινα πλησιάσει στο Κέντρο των Κέντρων και δή στα πέριξ αυτού δηλαδή στο κήπο της Παναγιάς ! Άρα είναι το πιό εξελιγμένο Σώμα της Δόξης !
Το μουλάρι είναι πιό πίσω, χρειάζεται δρόμο και είναι ανάμεσα σε κέντρο και σε περιφέρεια (στο μεσωδιάστημα) !
Η καμήλα (ή γαϊδούρι διά ορισμένες χώρες ή αλλού υπάρχουν τα ίδια ή άλλα ζώα) είναι ο Μανδύας πού εφάπτεται στις περιφέρειες και εσωτερικώς κινείται σε αυτές ορώντας το κέντρο και το Μεσωδιάστημα ! Θα μπορούσα να πώ ότι το ζώο με τις καμπούρες είναι αυτό πού περπατά από την εσώτερη πλευρά της περιφέρειας και το γαϊδούρι στην εξωτερική ! Διότι και αυτό ισχύει !
Όμως ούτε η καμήλα, ούτε το γαϊδούρι ούτε το μουλάρι, μπορούν να τρέξουν γρηγορότερα από το άλογο ! Και τα δέ άλογα έχουν και μια καθαρότητα συμβολική, διά αυτό ονομάζετε κάποια έντομα "αλογάκια της Παναγιάς" και είναι αυτά πού με τον κήπο της σάς συνδέουν !
Ορθή σκέψη υπάρχουν και οι Ελέφαντες ! Όμως αυτοί είναι μεταφορικό μέσο "Αρχιτεκτόνων" διότι έχουν ειδικό βάρος περισσότερο στη καρδιά τους !
Αυτή είναι η συμβολική πλευρά τού μηνύματος, πάμε στα καθ' ημάς τώρα !
Πρίν μιλήσω διά αυτά, είδατε το σύμβολο πού σάς παρουσιάσθη ! Ένα αγκίστρι ! Αυτό σημαίνει ότι το Θηρίο έχει πιάσει το αγκίστρι και αυτό ο καλός ψαράς το καταλαβαίνει από το τίναγμα ή τράβηγμα στη πετονιά του !
Ώρα λοιπόν είναι ο Μεγαλύτερος Ψαράς Όλων, να τραβήξει τη πετονιά του να δείτε τί είδους ψάρι έχει πιάσει ! Εκείνος βλέπει το ψάρι, όχι εσείς !
Διότι το ψάρεμα απαιτεί υπομονή και όχι βιαστικές κινήσεις !
Κάποιος ανάμεσα σας ανεγνώρισε σε βλέμμα φίλης το βλέμμα Flamme Jumelle του ! Ναι μιάς από όλες (πέραν της Τριάκτινου ΟΜόκεντρου ΟΜάδος του) ! Διότι η ανάμνηση της υπηρεσίας κοντά μου, όταν αυτή η ψυχή ήτο κόρη μου, από ένωση μου με τή Flamme Jumelle του, έδωσε σε αυτόν τη δυνατότητα να κτίσει ντάρμα ενώ κάποιοι άλλοι από το μή φώς τού είχανε φορτώσει κάρμα στη καρδιά με υποτιθέμενο θάνατο της τότε κόρης του στα χέρια του, πού εκείνοι είχαν προκαλέσει το θάνατό της σαν επένδυση, μελλοντικών επαφών ανάμεσα στούς συντελεστές της ιστορίας μου έως και σήμερα !
Ο Πατέρας Όλων θέλει να μάθετε να εκπέμπετε πάντα Θεϊκό Φώς, παντού και αδιακρίτως διότι μόνο Εκείνος ξέρει πότε θα φύγετε από τη γή. Άρα όσο περισσότερο Θεϊκό Φως εσείς συνειδητά δώσετε τόσο λιγότερο κάρμα θα εισπράξετε ! Το κάρμα και το ντάρμα θα συνεχίσουν και μετά την ascenssion σε "άλλο" πλαίσιο αναφοράς, άρα ας μή νομίζουν οι διαβάζοντες ότι ο Θεός ξεχνά και ότι σάς χαρίζει κάτι !
Ο Θεός ως καί οι Επιστάτες του Δέν ΞΕΧΝΟΥΝ !
Maître Saint-Germain
19-6-2011




Να μη στεναχωριέται κάποιος ανάμεσα σας, πού δεν "είδε" μεταμόρφωση του Θηρίου σε αμνό προβάτου, ο προσδιορισμός αυτός έγινε διότι εν Χωροχρόνω Λυκόφωτος, κάθε Θηρίο εις μετατροπής χρόνο θα είναι τροφή λύκων !
Ναι σας ΟΜιλούμε μέσω συμβόλων, δείχνουμε την Εσωτερική Τάση μερίδος του Θηρίου, να μετασχηματισθεί σε Αμνό, δια τής Μετατροπής του να μετουσιωθεί μέσω των Λύκων Του Θεού, εις Αιώνιο Αμνό Μου, είναι ανάποδα από το γνωστό σε σας γεγονός !
Μεγάλο Πνεύμα
19/9/2012