Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Τού Πατέρα Όλων 8/5/2012 μέ ταυτόχρονες φράσεις Τού Sananda !



Μήνυμα Τού Πατέρα Όλων 8/5/2012
μέ ταυτόχρονες φράσεις Τού Sananda !

" Περί Λεμούριας και Ατλαντίδος στις εσωτερικές σας καταγραφές ! "


Σας δείχνω "Πώς" Οι Ιεραρχίες αξιοποιούν ακόμα και την αδυναμία ή ανικανότητα πολλών να παράγουν το όποιο φως των δύναται η συνείδηση των Μανδύων ή Σωμάτων Δόξης των, για να γίνει αυτό ένα λίπασμα Άφιξης Ενεργειών υπέρ Τού Θεϊκού Μου Φωτός όλο Το Αστείρευτο Μεγαλείο Του Μεγάλου Πνεύματος στο κάθε Αύριο ! Όταν νοιώθεις Τού Θεού Το Αύριο είσαι εντός κάθε Συνείδησης των Ονείρων Του Διά την Αιωνιότητα.
Νομίζει κάποιος ή κάποιοι ανάμεσα σας νομίζουν ότι παρασέρνονται συχνά, και ότι κάνουν λάθη από ενθουσιασμό, ή και από τη μεγάλη ή τη μικρή αφέλεια τους, ή ακόμα και από ταχύτητα, μή έχοντας δώσει χρόνο στο να ελέγξουν όλες τις παραμέτρους της Θεϊκής Πλευράς !
Αν τα εξέταζαν όλα, σκαλί – σκαλί, τότε ποτέ δεν θα δρούσαν με παρορμητισμό !
Ο παρορμητισμός για πολλούς από εσάς χαρακτηρίζεται σαν ελάττωμα, όμως στα χέρια Μου είναι αρετή, όταν όντα εκ των Αστρικών Περιοχών και των Κάτω Κόσμων, δρούν μέσα από εσάς που δια της παρόρμησης κάνατε ένα "λάθος", και δια αυτού ακόμα τού "τραγικού" λάθους οι έχοντες οι εκ του Κάτω Κόσμου "άδεια" και "πρόσβαση", αυτό σαν βατήρα, να τον κάνουν χρήση ανάμεσα σας, ως μια γέφυρα και ως ένα προγεφύρωμα να φτιάξουν σε τυφλά αδέλφια τους, τα οποία ως ενσαρκωμένα ανάμεσά σας, δεν έχουν πιά μέσα τους ούτε το ελάχιστο φυτίλι στο λάδι της καρδιάς των ! Αλλά αν ακόμα έχουν λίγο φυτίλι δεν έχουν πια ούτε το ελάχιστο "λάδι" ... οπότε θα θελαν να έχουν ένα καλύτερο Αύριο και Δυνητικό Μέλλον, αλλά δεν έχουν τα μέσα να το αποθηκεύσουν στο Εγκρεγκόρ της Γαίας... ή θα θελαν τα μέσα πού έχουν σήμερα στη διάθεση τους να τα χρησιμοποιήσουν αλλά δεν έχουν "μεταφορικό μέσο" άρα δεν έχουν "φυτίλι" ή δανείζονται λάθος σπίρτα !
Σε παρόμοιες περιπτώσεις τα λάθη σας, τα παρορμητικά σας Μού είναι πιο χρήσιμα, από τα άλλα "λάθη" σας τα χιλιομελετημένα πού δισεκατομμύρια αιώνες κάνετε μη δρώντας, και μη παραβαίνοντας κανένα νόμο μου, των δήθεν ακόμα δικών Μου που έχετε τη σιγουριά ότι "κάποτε" σας Έδωσα, από την οποιαδήποτε δική σας ΜΟΝΟ παραμόρφωση στην ανάγνωση Των Νόμων Μου από τα μάτια όχι μόνο της καρδιάς σας της ελαχίστης δεύτερης (αφού το ηλιακό σας πλέγμα μη λειτουργήσιμο είναι) με ανενεργή τη πρώτη αλλά κυρίως μόνο μέσα από τα μάτια του Εγωϊσμού σας !
Είδατε στο παράδειγμα ότι ένα σπίρτο, έκανε χρέη και φυτιλιού, και τώρα πού σας έσβησε ανάψετε και δεύτερο. Δείτε το σχήμα της φλόγας ! Σας Έφτιαξα ένα Σέλας και προσέξτε τη κυματοειδή μορφή του, σάς Έχω κάτι στο κέντρο, προσέξτε το χορό της φλόγας, σας Έφτιαξα ένα βέλος με μια φλόγα !
Σας δείχνω μια Μήτρα από Φως ! Αυτή είναι η Έννοια της Μητρικής Μνήμης !
Και σαφώς είναι μεταβαλλόμενη ! Επίσης, ότι το μόνο σταθερό είναι η Ουσία της, δηλαδή Το Θεϊκό Φως !
Θα Μου πείτε όλα αυτά από ένα σπίρτο και από την ύλη πού περιείχε από ένα κεράκι ρεσώ, μά, αν η Ζωή Όλων σας Μού ήτο αφιερωμένη, νομίζετε ότι δεν Θά Έφτιαχνα περισσότερα πράγματα ;
Αυτό είναι ένα U Μήτρας Διφυούς Σύμφυσης, και είδατε ότι εις το κεντρικό άξονα, της Παρουσίας Μου, το σημείο ήτο κόκκινο !
Προσέξτε το καλά, ναι μέσα του Είναι συμπύκνωση Θεϊκού Φωτός, άρα μη κρίνετε τα πάντα ειδικά οι δήθεν διδάσκοντες εισέτι μη διδασκόμενοι εκ της Παντοδυναμίας τής Λήθης των εντός των, αγνοώντας όχι την Ύπαρξη Των Νόμων Της Θεογονίας, αλλά Κυρίως την εφαρμογή τους στα βαρυτικά πεδία τών απολήξεων τών καρδιών τους ! Έτσι τι κάνουν ; Δεν Εφελκύουν Ελπίδος Ανάσταση αλλά προσκολληθέντες ακόμα παραμένουν εις τόν Τροχό Τών Επανενσαρκώσεων των.
Σας έδειξα τέλος, πως μεταφέρεται η Ενέργεια από Κόσμο σε Κόσμο και από Σύμπαν σε Σύμπαν, αυτό πού είδατε σαν σπινθήρα και μετρήσατε 3 Χωροχρόνους Χρόνου Μου, αλλά ήτο αυτό που πολλοί ονόμασαν Pulsar (μη σας απασχολεί η ορθογραφία συντονιστείτε στη δόνηση πού νοιώσατε), και δεν ήτο 3 αλλά 9, και βασίζετο στους άξονες της Εννεαφωνικής Μουσικής πού διαλογιζόσασταν προ καιρού, δια τη δομή της !
Ναι, από σολφέζ ήσαστε εκεί σήμερα, εντελώς άσχετος, όχι όμως στα μάτια μου για τη μουσική των σφαιρών που τη νοιώθετε στις 12 καρδιές σας !
Κάποιοι φίλοι σας αγαπημένοι, (ένα τμήμα αυτής) σάς την αναμεταδώσαν μια μέρα αλλά κατέβασαν την ταχύτητα της μετάδοσης, ίνα ακούσετε καθαρά ακόμα και στο κέντρο της πόλης τον ήχο τους !
Ας επανέλθω στο θέμα της Πτώσης ! Το οποίο σάς απασχολεί !
Δεν Είμαι Άκαρδος με όσα δυσάρεστα πού βλέπετε γύρω σας, δεν τα άφησα να γίνουν ! Τα σεβάστηκα ! Ναι σάς δυσκολεύει η γραφή Μου, κάντε κράτει !
Κατ' αρχάς οι Πεπτωκότες καθώς και τα Έργα των από άλλα ακόμα σύμπαντα τα ξαναβρήκαν εδώ ! Πολλοί εξ όσων είχαν προκαλέσει όλους τους παλαιούς καταυλισμούς στη γή, ανάμεσα σας είναι σήμερα ενσαρκωμένοι και είναι δίπλα σας ! Ζουν μαζί σας ! Ως και αυτοί που διπλοσταυρώσαν τον Χριστό.
Οι ΝΟΜΟΙ Μου τους υποχρέωσαν να αντιμετωπίσουν τα Έργα Των !
Μή τους Κρίνετε ! Όχι ! Οι Νόμοι και Εγώ Κρίνουμε μέσα τους, και μαζί τους, διότι όλα έχουν κριθεί, ως ομάδες χωρίς ΟΜ, αρα είναι ΑνΟΜοιες ομάδες ψυχών, εις τις οποίες τούς εδόθη ακόμα μια από τις πολλές ευκαιρίες εις τις οποίες είχαν ακόμα πρόσβαση μέσω τών παλαιών και σημερινών ακόμα επενδύσεων τους ! Δια αυτώ τώ λόγω βλέπετε τόση βία !
Απέναντι τους έχουν τα θύματα τους, όχι του Φωτός ή τη θέση την επί της Ατλαντίδος καταγεγραμμένη (ή και από αλλού) διότι πριν αυτή καταστραφεί, οι του Ημί Φωτός παρέδωσαν τα ηνία στους Μη Φωτός, και αυτό έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο όχι μόνο στο υποσυνείδητο πολλών από εσάς ως μια δήθεν Διαμάχη την οποία και πάλι την αναπαραγωγή της κάνετε σήμερα μέσα από τις εκεί αλλά και αλλού πράξεις σας, αλλά μέσα στο Εγκρεγκορ της Γής το Οποίο ΕΧΕΙ δική Του ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και σαν κάθε ΟΝ Με Συνείδηση δηλαδή Με Οντότητα, σάς ζητά ό,τι καταστρέψατε να διορθώσετε απέναντι στα παιδιά του, πού ζούνε στο πλανήτη και πότε τους δεν έχουν υποστεί την παραμικρή Πτώση όχι εδώ μόνο αλλά και σε όλους τους προηγούμενους Κόσμους Του Μεγάλου Πνεύματος.
Το τέλος της Ατλαντίδος ήτο αποφασισμένο Δυνητικά, πριν καν αυτή υπάρξει, η προσπάθεια έγινε από την Αρχή, όχι δια να μη καταστραφεί ο πλανήτης σας (και δυνητικά, όχι σαν η Ήπειρος της Ατλαντίδας μόνο τότε), αλλά σαν ο πλανήτης ΔΙΑμονής Ονείρων πού είναι ή Γη στο δικό σας σήμερα ! (Μέσα από το τότε δικό σας παλαιό σας "λίγο" προχθές με τις αντίστοιχες εγγραφές του πού εσείς τότε κάνατε ! Δια το δικό σας σήμερα πού τώρα ζείτε ! )
Διότι τότε εκπέμψατε συλλογικά εθνικά και ατομικά ένα κάρμα έναντι του Μέλλοντος σας που θα ζούσατε ξανά μιά μέρα ως και "τώρα" αυτή η μέρα έχει έρθει και νά όλοι σας είστε εδώ ενσαρκωμένοι σε αυτή τη σημερινή σας "μέρα" η οποία μπορεί να είναι για σας η δική σας αυριανή ή μεθαυριανή ερχόμενη με τα όσα σας αντιστοιχούν να ζήσετε.
Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το Εθνικό, το Ομαδικό, το Συλλογικό, και Οικογενειακό Κάρμα, και το ατομικό σας κάρμα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έργο της ανθρωπότητας το πλανητικό κάρμα έναντι τών εγγραφών της εις το εγκρεγκόρ της, άρα οφείλαμε από τότε, Ο Sananda Ομιλεί και εδώ μαζί με τον Πατέρα Όλων, έχοντας γνώση όλα τα της Λεμούριας και άλλων πριν περιοχών και εποχών να μήν επιτρέψουμε την Καταστροφή στο δικό σας αύριο, πού ζείτε εσείς σήμερα ! Και να δώσουμε και να σώσουμε τα όνειρά μας παντού πριν τη βύθιση !
Η δε πληθώρα άφιξης Δασκάλων, μετά το ½ του 19 αιώνος είχε σαν σκοπό, τής ενίσχυσης όχι μόνο τού dharma τους, αλλά κυρίως ως ανθρωπότητα στο σκελετικό της μηχανισμό από τη μια μεριά, αλλά και από την άλλη δια πάσα δυνατότητα την οποία στο αύριο σας που θα Ολοκληρώσω δια το Κάθε "Τι" ως Μέλλον του Μέλλοντος της να της έχουν πρόσβαση από το χθες του(ς) πού προσπαθήσανε να σπείρουνε !
Ωστόσο και το δικό τους, υπαρκτό κάρμα, να αναιρέσουν τις καταγραφές του, διότι όλοι τους είχαν χρέη πολλά απλήρωτα, και πολλοί ακόμα εξ αυτών ακόμα έχουν, εκτός εξαιρέσεων οι οποίοι δια να μπορέσουν να εργαστούν τώρα μαζί σας, ενδύθηκαν και τόκους κάρματος πρώτα άλλων, και μετά δικό τους το οποίο είχαν "επίτηδες" και συνδημιουργήσει, με αδέλφια τους ως και δημιουργήσει, μόνοι τους μαζί Μου, ίνα η εφέλκυση της σημερινής πληρωμής ή της αυριανής πληρωμής, ινα δύναται να ενσαρκωθεί ως Δυνητική Παρουσία ακόμα και η παραμικρή δυνατότητα πληρωμής των, δια παν πεπραχθέν Κάρμα τους σε αυριανή πληρωμή τους, στο ήδη στο Μελλοντικό Μέλλον σας ! Ειδικά δε όσοι δολοφόνησα flamme jumelle τους σε κάποια ενσάρκωση τους !
Αυτό είναι ένα ΑΛΛΟ επίπεδο ΚΑΡΜΑΤΟΣ, αλλά σαφώς ανώτερο επίπεδο είναι αν έχετε δυστυχώς δολοφονήσει Ημίθεο αλλά και Θεό ενσαρκωμένο ή μετενσωματωμένο, δηλαδή ως όλους τους ανώτερους συνδυασμούς walk in, εκεί η Ντροπή που αισθάνεται ο διαπράττων τέτοια καρμική πράξη... είναι ατέλειωτη σαν πόνος σε κάθε συνειδητοποίηση έργων στην άλλη πλευρά. Και πολλοί εξ αυτών ήσαν και ανάμεσα και στους μαθητές σε κάθε ενσάρκωση του Sananda εις την γή, και οι ίδιοι ιδίως ως εξοστρακισθέντες εισίν εξ Ανωτέρων Κόσμων λόγω του Αίματος των Flamme Jumelle των πού έχουν εμποτίσει εις το βιβλίο της ζωής των, αρα ήρθαν σαν μια επένδυση να κάνουν δια πάσα δυνητική δυνατότητα εργασίας των εις Το αύριο τής μη ακόμα αφιχθείσης Νέας 3ης Διάστασης Μου την Υφή !
Ακριβώς στο δικό σας Αύριο μέσω του δικού σας αυριανού Παρόντος σας κάθε πεπραχθέντος Παρελθόντος σας πού ήδη ανύπαρκτο εστί αυτό δια Ημάς !
Σάς εξηγώ ό,τι σάς λέμε και ό,τι σάς εκπέμπουμε σε κάθε όνειρο σας και κάθε εφιάλτη σας ακόμα ως συνειδητό ΟΝ που το ζείτε όταν κοιμάστε, λάβετε το ως επένδυση του Πνεύματος σας και της Ψυχής σας στο πως να Μετατρέψετε τη Δομή σας την εσωτερική, στο κάθε σας σήμερα που ζείτε και πού δημιουργείτε καταγραφές έως πριν να απενσαρκωθείτε, στον αμέσως επόμενο θάνατο σας, διότι μόνο εκ των Εσωτερικών σας Δομών γίνονται οι Εφελκύσεις Ελπίδας και Δικαιώματος σας δια τις Μελλοντικές ακόμα Συλλογικές ή Ατομικές Αναστάσεις.
Πάντα, αξιοποιώ δια ημάς το παν ανεξάρτητα πρόσβασης σας και άφιξης εδώ ή αλλού στα λόγια μας ακόμα και σήμερα παν "τι" θετικό αλλά και κάθε "τι" αρνητικό πού εσείς Μου προσφέρετε Συνειδητά, δια το Κάθε Αύριον τού Κάθε Μέλλοντος σας, όχι μόνο του εαυτούλη σας αλλά όλων των εαυτών σας που ναι, αγαπητοί μου υπήρξατε και είσαστε κυρίως ακόμα και ως Πεπτωκότες.
Μέσω του κάθε σήμερα σας κτίζω μέσω των αρετών σας αλλά και των ελαττωμάτων σας από όλα τα όντα πού ανάμεσα σας είναι τα πιο προχωρημένα από εσάς και αυτά τα οποία ποτέ τους δεν έχουν υποστεί την παραμικρή Πτώση σε Όλους Τους Κόσμους Μου, και των οποίων η Καρδιά τους Μού επιτρέπει να είναι ο Βατήρας των Ονείρων Μου !
Μα φυσικά δεν μιλώ δια τους ανθρώπους ! Αυτοί δια τους οποίους ΟΜιλώ δεν έχουν ποτέ υποστεί Πτώση εις καμία Δημιουργία Μου δια αυτω τω λόγω, δημιουργήθηκαν Και εις την Τρέχουσα Δημιουργία πριν τον Άνθρωπο, αλλά αυτό για να το νοιώσετε και όχι να το καταλάβετε και όχι επίσης να το αντιληφθείτε, σάς χρειάζεται να έχετε 3 πράγματα :
  1. Καθαρή καρδιά ναι είναι σημαντικό αλλά όχι μόνο στα 3 πρώτα σώματα σας, εδώ χρειάζεται η αρωγή Δυνάμεων μέσω της 4ης Καρδιάς η οποία είναι Συνδεδεμένη με τους Άρχοντες κάθε Κόσμου Του Μεγάλου Πνεύματος. !
  2. Το δεύτερο είναι Κεντρικές Μνήμες αλώβητες, από τι ; Από Αίμα Αθώων !
  3. Το τρίτο και το πιο δύσκολο είναι Ταχύτητα στο Νού, αρα θα πρέπει ο νους σας να λειτουργεί σε Κάθε Συνάδουσα Συναρμονία Τού Υπέρτατου Νού, ναι ακόμα και αν ενδυθήκατε ένδυμα πτώσης και καρματος δια την ανύψωση Πεπτωκότων Αδελφών σας.
Μόνο έτσι συνλειτουργείτε με Τους Νόμους !
Και δια όσους από εσάς οι Οπαδοί των Πτώσεων, ακόμα μέσα τους κατασκηνωτές είναι, όταν τη ζάχαρη με την άμμο δεν είστε εις θέση να ξεχωρίσετε... πώς περιμένετε τα νοήματα πού σας κρύβουμε εδώ να τα αντιληφθείτε ;
Ακόμα και να είσαστε σε θέση να διαβάζετε Ελληνικά δεν ΣημΕνει αυτό ως γεγονός, ότι Τον Λόγο Μου "Πού" Ομιλώ ως Ο Πατέρας Μου Τον Νοιώθει ως Έννοια Τού Υπέρτατου Νού, και ότι υμείς Αυτόν και Αυτόν αντιλαμβάνεστε...
Νομίζετε ότι ευκαιρίες δεν σας Έδωσαν ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ;
Όμως πείτε μου όταν δεν έχετε πια αφήσει κανένα παραθύρι ανοιχτό από το σημερινό παρελθόν σας, από που θα έλξετε το παραμικρό στο μέλλον σας ; Ειδικά όταν σας λέμε ότι όχι στο προς υμάς Μεσοδιάστημα αλλά και στη πληρότητα του Μεσωδιαστήματος το Παρελθόν ανύπαρκτο πια εστί, ναι ακόμα και εσείς που σας προσφέραμε την υψίστη Ελπίδα αναγνώρισης flamme jumelle σας, και εκ της Πρωταρχικής σας Ακτίνος και εσείς επανειλημμένα αρνηθήκατε να νοιωσετε τον Δροσερό Αέρα Τής Παρουσίας Μου, όχι μόνο σε αυτήν σας την ενσάρκωση αλλά και εις πλείστες άλλες ...
Όχι δεν Προφητεύω, ούτε μιλάμε με ονόματα ιδιοτήτων την Κριτική να παράγουν τόσο εις υμάς, ναι πολλές φορές υπηρετώντας θα μιλήσουμε και με ονόματα, αλλά σεβόμεθα ότι σήμερα ο ενσαρκωμένος "Α" αδελφός σας και σε εσάς αλλά και σε εκείνον αδιανόητο εστί στη σημερινή σας φιλία την αδελφική να αντέξει η Παρουσία Μνήμης ότι πάνω από μια φορά σας δολοφόνησε, διότι πολλοί πού έρχονται εδώ, μόνο αυτό ψάχνουν λεπτομέρειες για όλους τους άλλους αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι μιλάμε πρωτίστως για αυτούς που μάς διαβάζουν, άλλωστε το γνωρίζουμε όχι μόνο ποιοί αλλά και πόσο μάς πιστεύουν, αλλά και ό,τι η Φύση των ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ! Άρα ως μή Ολοκληρωθείσα Φύση πρόσβαση στη Μνήμη δεν έχει !
Είναι η μη Συμφυτική Φύση Του Θεϊκού Κλάσματος των !
Ναι κυρίως του Δωδεκάτου Σώματος των, 1ης ακόμα Διάστασης σε σώμα Φυσικό 3ης Διάστασης και μόνο ένα ελάχιστο τμήμα της 2ης καρδιάς των ενισχύεται ! Αυτοί είναι οι "τελευταίοι" εκ των "πρώτων" του δικού σας "σήμερα" !
Όμως υπάρχουν σήμερα ενσαρκωμένοι της 13ης Διάστασης σε σώμα Φυσικό Τρίτης ανάμεσα σας... άρα καταλαβαίνετε ότι αυτών οι 12 καρδιές είναι εις άλλη συχνότητα... και αυτοί πολλές φορές ενδύονται Πτώση ινα σώσουν αδέλφια των...(ναι εσάς δηλαδή) προσδίδοντας τους την Ατραπό της Ελπίδος στο λάδι της Καρδιάς τους, πώς ; Στερημένοι από παν ό,τι εσείς θα δοξάζατε ως Γνώση, ως Ικανότητα, ως Εφόδια, εις αυτών τις ΔΙΑδρομές λόγω τού Υπερφίαλου Εγωϊσμού σας, πού μόνο ΜΕΓΑΛΕΙΑ αναζητά δια την λάμψη δράσης τών Εγώ σας, έτσι εκείνοι ήρθαν με μόνο ένα εφόδιο στο οποίο εσείς δεν έχετε πρόσβαση: 
ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 12 ΚΑΡΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !
Παν ό,τι προσπαθούσε ο Ηρακλής να κτίσει για το κάθε σήμερα όχι μόνο το δικό του, αλλά και των πολλών από εσάς αλλά επίσης και δια αυτόν, ως και αυτή τη μνήμη την Έκρυψε σαν Παρουσία ο Όμηρος στην Οδύσσεια (ενσαρκωμένος είναι ανάμεσα σας ο Ηρακλής σε σώμα γυναίκας).
Έχουν μέσα τους Ελάχιστοι τη Μνήμη του "Πώς" είναι το Κλειδί τής Αφροδίτης πριν εσείς σε αυτό προκαλέσετε την Πτώση Του και εξοστρακισθείτε όχι μόνο εκ Του Ήλιου αλλά από Ανώτερα Πεδία Κόσμων και άλλων Ήλιων Τού Μεγάλου Πνεύματος εις τα οποία κάθε Συμφυτική Υπέρφυση σας δεν ήτο Συμφυτική εις Συμφωνία ιδίου Κραδασμού και Της Πρωταρχικής Θεϊκής σας Ταυτότητος.
Σαφώς και τα 7 επίπεδα είναι δομημένα ! Αλίμονο και να μην είναι, ως και κάθε Κόσμος Του Μεγάλου Πνεύματος ! Ναι και σε κάθε κλίμακα επίσης, αλλά όχι μονοδιάστατα, Εκεί Η Φύση Μου είναι Πολυδιάστατη, άσχετα άν σαν ΕΝΑΣ παντού Ήμεθα !
Πατέρας Ολων !
8/5/2012


Σας έφτιαξα πριν μια Μήτρα Θεϊκού Φωτός 
αυτό τώρα πού βλέπετε είναι Μνήμη Μη Φωτός εις οδό Μετάνοιας .