Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Γράμμα Ἀγάπης 2ο





Γράμμα Ἀγάπης 2ο


"Πού" είναι το Φώς στη καρδιά που δεν σβήνει ;
"Πού"είναι η Ανέμη του Χρόνου τ' Άχρονου κεντημένη στην άκρη των μαλλιών κάθε νέας κόρης ;
"Πού" είναι το σφρίγος τής Δύναμης στους χορούς των ανδρών ;
Μη ζητάτε τη Συμπόνοια αν δεν Μετανοείτε για την Παρουσία των Εγώ στην κάθε σας στιγμή πού ορισμένοι ονομάσατε και βιωματική !
Περιμένετε όλοι να σας χρωστούν ή να σας οφείλουν το πάν πού εσείς ποτέ σας δεν προσφέρατε το παραμικρό στον ελάχιστο έχοντα ανάγκη !
Ο κάθε Τίμιος στη καρδιά Ζακχαίος ανάμεσα σας έχει προτιμηθεί από τον κάθε φανφαρόνο Φαρισαίο πού τον πλούτο κατέχοντας ως σιγουριά ότι με αυτόν έχει αγοράσει την κάθε αυταπάτη τής Αιωνιότητας του, σε κάθε μιάς ζωής ψευδαίσθηση κάθε Μεγαλείου τής κάθε ενσάρκωσης του !
Ενώ ο σοφός αμαρτωλός Τελώνης, ή ο οποιοσδήποτε άλλος εκφράζων και λέγοντας : " Έσφαλα" προς το Θεό αδιάκοπα, μή ζητών τίποτα άλλο για το άτομο του από ντροπή, έχει γίνει συνώνυμος του Μεγαλείου Της Εμπιστοσύνης Του Θεού, ως προς αυτόν μέσω της Μετάνοιας !
Το "ούκ αν λάβεις εκ τού μή έχοντος" αφορά όλους εσάς πού μή έχοντας ποτέ σας κάνει τη παραμικρή κατάθεση στη Τράπεζα Τού Ουρανού όχι για εσάς, αλλά για όλους τους άλλους, αναρωτιέστε γιατί τα κεφάλαια που επενδύσατε δεν αποδίδουν ούτε στο Θεό, αλλά ούτε και σε εσάς τίποτα !
Σα να γεμίζεις με νερό ένα εντελώς τρύπιο ασκό !
Μετανοήστε,
κλείστε τις πόρτες των Χρεών σας !
Και Ο Θεός ο Ίδιος με τη Φιλευσπλαχνία Του θα ράψει τις τρύπες του ασκού σας, όπως κάνει με τον κάθε ένα σας στα όνειρά σας, όταν σας δείχνει Δυνητικές Δυνατότητες πού σάς τίς Παρέχει, αρκεί εσείς να πείτε : "Θεέ μου, ό,τι Θέλεις !" αλλά να πού τα εγώ στο ξύπνημα σάς περιμένουν δηλαδή όλα "τά πρέπει σας", όλα τα των άλλων κοινωνικά σας "χρέη" αλλά ποτέ τα προς τον Θεό σας τα εδώ και αιώνες χρέη !
Και μετά αναρωτιέστε γιατί Ο Θεός δεν είναι δίπλα σας, σάν ένας valet de chambre, να σάς βοηθά ακόμα και στις πιο μικρές εργασίες σας του σπιτιού σας ! Αν συμπεριφέρεστε έτσι αντί να ακούτε Αγγέλλους Τού Θεού, θα ακούτε τα παραστρατημένα αδέλφια τους, τής Πτώσης, τους Πεπτωκότες Αγγέλους !
Ναι, έχεις λάβει την εντολή να μη μεταφράζεις ΔΙΑΤΙ ;
Διότι οι Κριθέντες δέν ανασταίνονται παρά μόνο οι Ζωντανοί !
Ιούλιος 2012

Message uniquement en grec
Les traducteurs automatiques ne traduisent pas
le contenu de ce blog.