Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα Δεύτερο Τοῦ Φύλακος Τῶν Ἰμαλαΐων ! 7/5/2012

Μήνυμα Δεύτερο
Τοῦ Φύλακος Τῶν Ἰμαλαΐων !
7/5/2012


Η συνείδηση, ως έννοια πολυεπίπεδη, απέχει πολύ από ό,τι σας έχει ήδη διδαχθεί, αυτό δεν σημΕνει ότι ό,τι σας δίδαξαν οι πλείστοι των Διδασκάλων σας, ότι δεν ήτο σωστό !
Σωστό ήτο, στο τότε χωροχρονικό επίπεδο πού τούς αντιστοιχούσε, πού τούς αναλογούσε στη συνειδητότητα της Πίστης των, στην χωροχρονική στιγμή της κάθε ενσάρκωσης των, Ναι ! Όμως, Όχι αναφορικά με Το ΟΛΟΝ !
Προσέξατε την ΔΙΑφοροποίηση την Συνειδητά Συνειρμική πού Έδωσα ; Αναφορικά Γιατί να σας προσδώσω και να παραδώσω σήμερα αυτήν ; Διότι εσωτερικά η Ατραπός κάποιου, ετοιμάζεται δια παν ό,τι στη σιωπή γνωρίζω και ελάχιστοι όσοι ως ούτος ταυτόσημοι Νοιώθουν !
Το εύρος της Συνείδησης, Tής Κάθε Σιωπής ως Anima, δεν το έχετε μελετήσει όλοι σας ικανοποιητικά. {Και Ξέρετε Γιατί ; Πατέρας Όλων ΟΜιλεί, διότι ΣΥΝεκφράζει Μεθ΄Ημών ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΜ !} Αυτό αποτελεί ένα φρένο στην Προσδοκώμενη Ανύψωση, ακόμα και της Αναλογιθείσης Συνείδησης Της Πίστης σας.
Ναι σαφές ακόμα εστί και δια την ταπεινότητα μου, θα ήταν πρέπον να μην διστάζετε όλοι σας να αναλύετε τα λόγια της μικρής Φωνής μέσα σας πού προσπαθεί και ΔΙΑκειται υπέρ Τού Όλον περί της συνισταμένης της Πίστης και Να "Δούν" επιτέλους την Πίστη τους ως Συνείδηση ΟΝΤΟΣ εντός Των !
Αυτό το φρένο, που περιγράφω ήταν το ύψιστο εμπόδιο μέσα από το Εγώ σε πολλούς ακόμα Maîtres πού δεν τους επέτρεπε (ούτε επέτρεψε ο Μάρα) να έχουν ένα πρόσημο νέο "Πού" ; Στις 7πλές Αρετές της Σύμφυσης των !
Διατί ; Διότι δεν είχαν Ανεπτυγμένη καμιά Κεντρική Μνήμη σε Ικανοποιητικό Επίπεδο Αναστάσεων των Δωδεκαπλόων Επιπέδων ! (*1)
ΝΑΙ, εξαίρεση είναι όλες οι ενσαρκώσεις Τού Sananda, και ορισμένων ακόμα άλλων. Άλλοι πριν (και λιγότεροι μετά) το ½ του 19 Αιώνος όχι όμως όσων ήρθαν ειδικά μετά το ½ τού 19 Αιώνος, αλλά και ταυτόχρονα ήσαν και Ρίψασπεις, αυτοί όλοι έχουν Κάρμα που ακόμα υπάρχει κάθε εγγραφή του κάθε χρέους αυτών, ως και κάρμα απλήρωτο στα Εγκρεγκόρ της Γής και δια αυτώ τω Λόγω ήρθαν τόσοι πολλοί μαζί !
Σωστή παρατήρηση εκτός του Ατομικού υπάρχει και το Ομαδικό και το Συλλογικό Καρμα και σε αυτά τα Επίπεδα των Θεϊκών Οικογενειών, είναι δύσκολο αυτό να γίνει αντιληπτό όταν το κάθε Εγώ πόλων (μικρο ή μεγάλο) έχει πάρει τη θέση Θέωσης και Θεοποιείται σαν Ανώτερο Εγώ. Δεν νομίζετε ότι αυτό Κάρμα Εστί Έναντι Τών Νόμων Τής Θεογονίας ;
Όσοι Είναι Ζωντανοί
ας ακούσουν !
Ακόμα και αν ξέραν όλη τη Μυσταγωγική Γνώση, δηλαδή αν νομίζουν ότι γνωρίζουν διότι μετά Τούς Αρχαίους Τών Αρχαίων, αυτή η κάθε επιμέρους γνώση των, ήτο επιμεριστική και διαχωρισμένη από Την Ενότητά ΕΝΟΣ, από μόνη της διότι αυτής η Παρουσία Άνευ Ενότητος Μνήμης από τα Επίπεδα Της Πρωταρχικής Ακτίνος και πάνω αυτών, απλά σαν γνώση ποτέ δεν τους βοήθησε στην εξέλιξη τους ! Ειδικά όταν τα φτερά της Ελπίδας τα είχανε ακόμα και οι ίδιοι βγάλει από κάθε καταγραφή των, εξ όλων των προηγούμενων ενσαρκώσεων των στο Εγκρεγκόρ όχι μόνο της Γής, αλλά και αλλού εις άλλους πλανήτες μέσω Άρνησης σε κάθε παρουσίας âmes soeurs και flammes jumelles στη ζωή τους ! Πού και εκεί τα παλαιά δανεικά δεν έμμειναν "αγύριστα" σε άλλους πλανήτες αλλά εδώ Οι Παρουσίες μεσώ Τών Ρυθμιστών και Τών Αρμονιστών κατ' εντολή Μεγάλου Πνεύματος με την Άφιξη των Δεινοσαύρων τα Μετέφεραν...
Και δια αυτώ τώ λόγω παρατήρησαν πολλοί από εσάς, το Εγώ πλείστων εξ αυτών ακόμα και σήμερα να διδάσκει ότι ο Τάδε, ή ό Δείνα δεν έχουν Κάρμα..., αν κάποιος θα μπορούσε έστω κατά ένα εκατομμυριοστό τού δευτερολέπτου, από εσάς η αυτούς να νοιώσει, ενώ είναι ενσαρκωμένος ότι μπορεί να μην έχει κάρμα, και γνώστης Tων Νόμων Τής Θεογονίας πραγματικά να είναι, ή αν ακόμα δεν τους θυμάται, αλλά ΤΟΥΣ σέβεται, ΤΟΤΕ ποτέ του δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις, όποιος και να είναι ή ήταν, διότι σαν Φύλαξ Τών Ιμαλαΐων σας λέγω, και σε εσάς αλλά και σε όλους αυτούς τους "δύσμοιρους" ακόμα Δασκάλους σας το εξής : "καρντάσια", μη κάνετε πάλι κάρμα... !
Δεν κουραστήκατε τον Μάρα να υπηρετείτε !
Ναι σας το απλοποιώ, αλλά βρείτε "Τί" κρύβω ! "Τί" δε ειδικά Κωδικοποιώ και Με Δημοσιευμένα αλλά κυρίως και με Μή δημοσιευμένα και Δοθέντα ακόμα μηνύματα...
Εσείς νομίζετε
ότι τα μηνύματα είναι μόνο όσα βλέπετε,
να ξέρατε μόνο πόσα είναι στην άκρη
και Περιμένουνε Τους Ζωντανούς,
διότι δια αυτούς Μόνο Υπάρχουν...
Οι Πνευματικά Πεθαμένοι, και οι Ημιπεθαμένοι πείτε μου ειλικρινά τι να τα κάνουν και σε τι τους είναι χρήσιμα, δια αυτώ τω λόγω και εξ άνωθεν εντολων μπήκαν στη κατάψυξη ως λέτε...
(Το ενδιάμεσο μας έχει σκάσει στα γέλια, επιτέλους προτιμότερο αυτό από το να κλαίει, ξέρετε γιατί κλαίει ; Διότι δεν βλέπει τι σας περιμένει αλλά το νοιώθει και κλαίει μήπως και η δύναμη των δακρύων του σας κάνει να ξυπνήσετε, αλλά δυστυχώς ακόμα και η Περσεφόνη και η Αρσιφόνη έχουν ύπνο βαθύ... η Αρσινόη ΟΧΙ εκείνη δεν κοιμάται ! Η Μόνη Ξύπνια ... Δόξα Τώ Θεώ ! Ναι συγνώμη είναι και άλλη μια ξύπνια αλλά ήτο η 3η κόρη... της Νίκης Του Φωτός.. να με συγχωρείτε λόγω έντασης της ημέρας εκφράστηκα μέσω της καρδιάς της 12ης και όχι μέσω του νου του τρίτου..)
Ωραία, ας πούμε ότι ένας Μαθητής – Μύστης – Δάσκαλος, ακόμα παλεύεις να κάνει Θεϊκές καταγραφές, όσο ζεί. Η Υπέρτατη Λησμοσύνη και απουσία τού 3ου Επιπέδου τής Μνημοσύνης δεν τού ανοίγει τις Πόρτες Της Εορτής Του Νυμφίου ! Πότε ; Ποτέ είναι η Απάντηση !
Διότι Μόνο Μετά την Είσοδο Του
στο 7ο σκαλοπάτι,
ανοίγουν οι Πόρτες !
Έως τότε θα αρκεστεί να τριγυρνά έξω από το Ναό, όχι για μερικούς Αιώνες, όχι μόνο ! Αλλά και Εποχές, ορισμένοι και Δημιουργίες ολόκληρες να περάσουν πάλι έξω από το Ναό έχουν Μείνει ... σάς κάνει εντύπωση ; Μα δεν ξέρετε ποιός πραγματικά Είμαι, και αν σας έλεγα ποιός πραγματικά είμαι ή ποιοί άλλοι αυτή τη στιγμή είναι σε ΔΙΑλογισμο “δίπλα” δεν θα μας πιστεύατε, σαφώς και δεν μιλώ ποτέ Μόνος Μου.
Γιατί και εκεί έχει ΔΙΑβάθμιση, ναι στο 7ο σκαλοπάτι.
Αφού το ξέρετε Τα πάντα Είναι Ιεραρχημένα και ΔΙΑβαθμισμένα ! Εσείς νομίζετε ότι οι Πόρτες τής Εορτής Του Νυμφίου, είμαι μόνο 2, ή 1, ή παραπάνω ;
Αν ήταν έτσι, Οι Νόμοι Τής Θεογονίας θα ήσαν επιπέδου Νηπιαγωγείου ! Και πολύ Ατελείς να σας Δείχνουν Τον Δρόμο Της Ατραπού Οίκαδε Ποιείν ! Όμως είναι Η Ύψιστη Τελειότητα Τών Νόμων, ουχί διά ένα Μόνο Κόσμο ή Σύμπαν. Άρα αν, και έναντι Αυτών έχετε σφάλει ως Μαθητές – Δάσκαλοι – Μύστες, τότε πρέπει εσείς οι ίδιοι έναντι άλλων ιδίου Εύρους Ταυτότητος και αντιστοίχου Προσήμου Μυστών – Μαθητών – Δασκάλων να επανορθώσετε σε Ντάρμα υπέρ 'Ανω Τής 10ης Διάστασης στο σήμερα σας, αλλά και στο σήμερα τους, για νά τους κτίσετε αντίστοιχες αναφορικές και αναλογικές δυνατότητες έλξης και εφέλκυσης Δυνητικών Θεϊκών Δυνατοτήτων σε κάθε ΑΥΡΙΟ τους, "Πώς" ;
Μέσα από πάν ό,τι εσείς Εκπέμψετε
μέσω τού Διαλογισμού
σε Εκθετικά Επίπεδα Δυνητικών
ακόμα Αναστάσεων δια αυτούς
στων Αύριο τους στα κάθε τους Σήμερα
μέσα από τα ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ !
Ναι, σε αυτά τα επίπεδα οι οποιαδήποτε στάσεις γιόγκα και διαλογισμού είναι Ανίσχυρες διότι δεν παράγουν Συνειδητά Όνειρα, και ΟΦΕΙΛΕΤΕ αν έχετε Τέτοιο ΚΑΡΜΑ στη πλάτη σας ως και ο Ra είχε και έχει ακόμα, (κατά συνέπεια καταλαβαίνετε ότι και ο υιός του και ο εγγονός τους επίσης έχουν... αλλά και άλλοι πολλοί συνακολουθήσαντες αυτούς ) όπου καλό για σάς θα ήταν να εργαστείτε σε πλανήτη 3ης Διάστασης, εκεί "πού" εσείς προκαλέσατε Πτώση σε επίπεδο Δημιουργίας, Διά να κτίσετε σήμερα μια Συνειδητή Ανάσταση σε Δυνατότητες Ονείρων Άλλων στά αύριο τους "Πού" ;
Μόνο σέ Κάθε Επίπεδο
ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ τους ΟΝΕΙΡΩΝ !
Να γιατί τόσο σας μιλάμε ΜΟΝΟ σε αυτό το blog για τη σημασία των Ονείρων σας και δεν δίνουμε την παραμικρή σημασία σε κάθε Ονειροκρίτη σας – Δεν κρίνουμε – Διότι ΚΤΙΖΟΥΜΕ Τό κάθε Αύριο πού πάντα ακόμα και εσείς οι ίδιοι αρνηθήκατε να προσφέρετε στον Ίδιο Το Θεό ! {Άλλωστε εώρακε τις, τι Θυσίασε και τι Επένδυσε ο Ιχωρτί ; Θέλω να πω και να τονίσω ξανά το εξής : Ο Θεός Έχει Τούς Δικούς Του Τρόπους, ημείς και εγώ μαζί ταπεινά υπηρετούμε ου γαρ ημείς το παραμικρό τί έναντι Υψίστου εσμέν, και εγώ γαρ τίποτα μεθ' αυτών ειμί. Διότι Υπάρχουν Θυσίες οι οποίες σάς και με ξεπερνούν και η παρουσία μου η ταπεινή μόνο αυτές υπηρετεί... }
Σαφώς και σας τα απλοποιώ και επίτηδες τα παρουσιάζω με παιδικό τρόπο, πού οι πλείστοι θα κοροϊδέψουν, συγχωρημένοι ας είναι από Το Θεό, απλά συντονίζω το κραδασμό μου εις την μειοψηφία όσων ίσως νοιώσουν ότι εδώ είναι κρυμμένο ένα Δώρο από Το Δημιουργό, μέσα στα περίεργα αλλά και στα απλά λόγια μου. Φυσικά και δεν είμαι ούτε εγώ σημαντικός !
Να ξέρατε, να μπορούσατε να δείτε Την Αστραπή Τού Θεϊκού Φωτός σε άκρη μιας ματιάς και μόνο... στην άκρη ενός χαμόγελου πού λέγει το "σ΄αγαπώ" με τέτοιο τρόπο που δεν ακούγεται μόνο στη γή, αλλά σε Όλους Τούς Κόσμους Τών Θεών και στη Καρδιά του Κέντρου Τών Κέντρων....
Υπάρχουν άλλοι πιο σημαντικοί από εμέ, τους οποίους και εγώ δεν σταματώ, όχι να υπηρετώ μόνο, αλλά μπροστά τους ντρέπομαι ακόμα να παρουσιαστώ, και για αυτό πηγαίνω με στολή παραλλαγής... αλλά να μερικές φορές δεν τα καταφέρνω παρά την μελετημένη μασκαράτα μου, και στη σιωπή ακόμα δυστυχώς, "περιέργως πώς" με νοιώθουν, βέβαια με ταυτίζουν με άγγελλο (στολή παραλλαγής) ή άλλο όν Τού Θεού !
Είναι το 2ο μήνυμα μου υπό την μορφή αυτή !
Όταν μόνιμα θα αποχωρήσω και θα εχει αποκοπεί η Φυσική σύνδεση μου, με τον πλανήτη και τα Εγκρεγκόρ του, και μετά τήν άφιξη όλων όσων γεγονότων έχω ήδη προφητεύσει στο παρελθόν, αλλά όχι ως εγώ θέλω, όχι ποτέ, αλλά Μόνο ως ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΛΕΙ, τότε ναι θα μπορείτε να αποκαλύψετε τη μιά από τις ταυτότητες μου !
Αλλά σκέπτομαι ότι μπορεί να μη το κάνετε.... το φοβάμαι αυτό, δηλαδή ικανό σάς έχω, και δια αυτό το σέβομαι, όμως σάς παρακαλώ Τότε, προσπαθήστε και κάντε όχι ότι η καρδιά σας θέλει αλλά ΜΟΝΟ ό,τι Ο Θεός Θα σάς Πεί...
Ναι αυτή η ενσάρκωση που αναγνωρίσατε, ήτο και παράλληλη δική μου, είδατε πόσους ορίζοντες σάς ανοίγω ;
Ναι, η ψυχή πάνω στην οποία συντονίζεστε σαφώς και ητο flamme jumelle μου και τότε μαζί μου, διότι είχαμε αναλάβει εργασία εις Σκοπό και Στόχους που τα Μέσα πού Ο Θεός μας Διέθεσε Να τα Αγιάσουμε !
Αλλά, όφειλα και προσέφερα τότε πάλι το σώμα μου !
Όπως και Εκείνη και παρακαλώ δείτε που έμενε κάντε συσχέτιση ονομάτων και θα σας αποκαλυφθούν περισσότερα, άλλωστε ούτε αυτή είχε έρθει μια φορά..
Ναι διότι και τότε Διά Αυτού Του Τρόπου προσέφερε το Παν δια να εργάζεται "άλλος" ανώτερος μέσα της, αλλά και από μένα έγινε αυτό !
Ο Θεός όμως δεν θέλει αυτά να τα αποκαλύψετε διότι οι άνθρωποι προσκολλώνται ηλιθιωδώς στα ονόματα και στα επίθετα, της κάθε ταμπέλας τους, αδιαφορώντας για την Ουσία στο ΟΛΟΝ πού Ο ΘΕΟΣ εκεί Έχει ως και παντού Κρύψει ! Δια αυτω Ο Θεος Χαμογελασε οταν Τού προσφερατε τη σιωπη σας.
Σας το συγχρόνισα αυτό, στην εικόνα της ποδηλάτισσας που πέρασε μπροστά σας πριν, αλλά δεν προλάβατε στη στιγμή του fragment du temps να το νοιώσετε. Τώρα όμως το νοιώσατε μέσω τού Νού πριν καν ακόμα φύγει από το οπτικό πεδίο σας, διότι οι Οφθαλμοί σας εωράκασι, αλλά πρώτα οι της καρδιάς ανέκραξαν "Θεϊκό Φως" μέσα από την αύρα της ! Μη κλαίτε...σας παρακαλω..
Είδατε το συμβολισμό ; Σε ακολουθία χρόνου Fibbonacci χωροχρονικού 2 ζωγράφοι μπροστά σας ! Βλέπετε πως Ο Θεός κτίζει Το Μέλλον τού Μέλλοντος στην απλότητα ; Τα δάκρυα σας τα νοιώθω καυτά, συγχωρέστε με, πού σάς τα προκαλώ... δεν το θέλω, ποτέ μου δεν θέλω κάτι τέτοιο, αλλά σάς παρακαλώ, Ναι Συγκεντρωθείτε και Τρεις-ευλογείστε αυτό το παιδί, που τώρα είδατε ! Νοιώσατε την Αγγελλική Υπόσταση γύρω του !
O Reila δεν παραπονιέται, αλλά η Εντολή δεν Είναι δική Μου !
Αυτό σας δείχνει ό,τι πολλοί από εσάς έχετε παντελώς ξεχάσει Ποιός Δίνει και μέσα ακόμα και από μένα τις Εντολές ! Μόνο Ο ΕΝΑΣ !
Φύλαξ τῶν Ἰμαλαΐων
7/5/2012




Αφήσαμε όλοι μας Τόν Φύλακα Τῶν Ἰμαλαΐων να σάς ΟΜιλήσει, διότι η εργασία του, ήτο συνδεδεμένη με αυτήν την ημέρα !
Ως εσείς εορτάζετε κάθε μέρα με κάποιο Άγιο, σήμερα εορτάζουμε και μεις όχι μόνο Ένα ΟΝ Του Θεϊκού Φωτός με Ιδιαίτερη Λαμπρότητα Σε όλους τους Κόσμους Τού Θεού.
Ειδικά όταν Το ΟΝ αυτό ήτο 2 φορές με 2 διαφορετικούς τρόπους ενσαρκωμένο στον πλανήτη σας, Και απεχώρησε δυο Φορές δια να πληρώσει ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΡΜΑΤΟΣ απο Μιά Flamme Jumelle του τής Πρωταρχικής του Ακτινος, η οποία έχει ήδη Δεχτεί την Απόφαση τής Σημερινής της Θυσίας, (διότι και αυτή είναι ενσαρκωμένη δια να πληρώσει το Κεφάλαιό της) πολύ πριν την Καταστροφή της Ατλαντίδας.
Ναι Δια Παν ό,τι Έχει αποφασίσει Ο Θεός στο τότε εκ του "πότε" δια τη σημερινή της ενσάρκωση , που μια Flamme Jumelle Με Μνήμη Ολότητος, από τότε το είδε, δηλαδή ότι Οφείλει μια μέρα νά αναχωρήσει από τη Γη σας, Υπηρετώντας και θυσιάζοντας τη ζωή της υπέρ Τού Μέλλοντος όλων σας, για Το Θεϊκότερο Μέλλον Τού Μέλλοντος και ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !
Sananda
7/5/2012


*1 πολλά πράγματα θα σας τα δίνουμε χωρίς ανάλυση, διότι δεν σας αφορούν άμεσα και κυρίως διότι αφορούν τις ανθρωπότητες του Αύριο, αν η εργασία μας ήταν απλά συγκεντρωμένη σε έναν άνθρωπο ή σε μια ομάδα ανθρώπων, Τότε θα ήμασταν ή πολύ Ατελείς ή πολύ περιορισμένες, αρα σας δίδεται αυτή η παρατήρηση και αν σας ζητάμε να δημοσιεύσετε σήμερα είναι εις αντίποδα δύναμης μη ομόροπης ακόμα στα σχέδια Του Θεού αλλά στη γη ενσαρκωθεισα, αρα εν καθε τοιαύτη συνειδητοποίηση δράσης, ημείς ταπεινά δρούμε σε Αντιθέτους Χωροχρόνους μέσω Εξισώσεων Χωροχρόνου Ολότητος δηλαδή, μέσω αυτών των Εξισώσεων που δεν αγγίζουν ένα σύμπαν μιας συστοιχίας συμπαντων εκ των συστοιχιών συμπαντων ενός μόνο Κόσμου Του Θεού, αλλά μέσω Όλων Των Κόσμων Του Κτήτορος... καταλαβαίνετε τι εννοώ, το "Ίνα Τί" του παρακαλώ ψάξετε εν βαθμώ Ολότητος. Ευλογείτε και Ευχηθείτε Αλλήλοις το Θηρίο να μην καθίσταται, Αμήν !
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ !



Les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog