Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η Οδός Τής Ελευθερίας ! 13-1-2013


Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !
13/1/2013


Είναι πάντα στενή, καί έχει 2 πόρτες ! Διά αυτώ τώ λόγω ο λαός σας λέγει σε άσμα λαϊκό "2 Πόρτες έχει η ζωή" όμως, παρά τήν αλήθεια τήν επιφανειακή περί τού θανάτου και τής ζωής, μή δεχόμενοι πολλοί ότι υπάρχει ζωή στό υπερπέραν, ταυτίζουν αυτή τή φράση μέ τήν έλλειψη Τής Θεϊκότητος και Τής Τελειότητος στό Πάν Γνωστό καί Άγνωστό τους !
Ναί, τά λόγια μας ηχούν παράξενα στά αυτιά σας, αλλά προσπαθούμε νά εμψυχώσουμε ορισμένους οι οποίοι, προβληματίζονται μέσα από τη συμπεριφορά τους καμιά φορά δίκαια "εν βρασμώ ψυχής", όταν το άδικο εκ τής πίεσης τού εγώ τών άλλων συγκρούεται με τη δική τους κατάσταση συνείδησης, πού μάχονται για την πραότητα και για νά τήν αποκτήσουν, αλλά Ο ΘΕΟΣ πάντα Βλέπων πιό μακριά, τους στέλνει δοκιμασίες Λέγων σέ αυτούς : " Νά εδώ, κάτι ξέχασες νά σκουπίσεις, ή να καθαρίσεις, όχι εξαφανίζοντάς το αλλά, μετατρέποντάς το καί μετασχηματίζοντας τήν κάθε μεταμόρφωσή τού εαυτού σου, μέσω τής συνειδητοποιημένης Ανάστασης !"
Θά Πούν πολλοί ότι δεν είναι αντιληπτά τά λόγια μας ! Μή βιάζεστε !
Ο άνθρωπος στό οποίο αναφερόμαστε, επιστρέφοντας στο κονάκι της καρδιάς του, προβληματισμένος, σκεπτόμενος αισθήσεις και μνήμες από άλλες Εποχές, πού σήμερα όφειλαν να εκπληρωθούν (και να συνεκπληρωθούν μέσω Δράσης και Ανάδρασης κάθε Κάρματος και κάθε Νταρματος) αναφώνησε : " Μπορεί να φταίω και εγώ ! ".
Διότι, ανεπιθύμητοι τού είχαν δώσει την πληροφορία μέσω ορθών στοιχείων τής μνήμης, και τών ιστορικών δεδομένων, ότι εκείνος δεν έφταιγε αλλά μόνο οι "άλλοι" ! Αυτή είναι η συνήθης τακτική των Ανεπιθύμητων, βασίζονται σε ένα ιστορικό γεγονός Α (αληθινό) καί κτίζουν έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, το Β γεγονός (ψεύτικο) επί αυτού έτσι ώστε η πραγματική αλήθεια να μη μαθευτεί ποτέ, η πέραν τού Α βιωθείσα και καταγεγραμμένη !
Ναι, Έφταιγε και εκείνος ! Σε ό,τι οι Ανεπιθύμητοι ορθώς τού είπαν, πάνω σε λάθη των άλλων δια τα οποία πληρώνει και εκείνος και σήμερα ! Οι ανεπιθύμητοι, τού είπαν ότι πληρώνουν μόνο οι οικείοι του, βασιζόμενοι σε καρμικά γεγονότα υπαρκτά ! 'Ομως με τον καιρό η μνήμη του, τον οδήγησε σε γεγονότα πολύ μεταγενέστερα εκείνης της χωροχρονικής εποχής προς το σήμερα, εκ του παλαιού γεγονότος, και είδε ξανά την παρουσία των ίδιων πρωταγωνιστών, σε παρεμφερείς άλλους ρόλους, πού σήμερα είναι απλά φίλοι και γνωστοί ! Γνωρίζων δέ, ότι η συχνή παρουσία τού ιδίου ατόμου εις πλείστας της μιάς ενσάρκωσης μόνο τυχαία δεν είναι, άρχισε να ψάχνει αν κάτι λείπει ή κάτι αρκετά καλά δεν το γνωρίζει, συνδέων δε τα λόγια τα δοθέντα εκ των ανεπιθύμητων, τότε ένοιωσε Την Παρουσία Απουσίας Της Αλήθειας !
Αρα η σημερινή αναγνώριση τού σφάλματος του, ως "αμαρτία" τον οδηγεί να συνειδητοποιεί, ότι ναι μεν πληρώνει δια λάθη άλλων (ως μόνο αυτά τα γεγονότα οι ανεπιθύμητοι τού έδειχναν) αλλά και για τα αντίστοιχα υπαρκτά και δικά του !
Σας ξαναλέμε ότι ΜΟΝΟ αποδεχόμενος κάποιος το λάθος του, αρχίζει να θυμάται περισσότερα ! Οι Ανεπιθύμητοι τρέμουν την "αποδοχή" και τήν έναρξη συμπεριφοράς Τής Μετάνοιας ! 
Η Μετάνοια αποδυναμώνει τους Ανεπιθύμητους και η Συγχώρεση αδρανοποιεί τη δράση των Πεπτωκότων ! "Πού" ;
Στα Δυνητικά Όνειρα όσων Έπονται και Άπτονται υμών, που συγχωρείτε όλους τους άλλους που έβλαψαν εσάς ή και εκείνους !
Να γιατί Ο Sananda ως Ιησούς, ζήτησε Ο Πατέρας Του Να Συγχωρήσει όλους όσους Τον σταύρωσαν και για να μή χαθούν τα όνειρά τους, τα πιό αγνά και τα πιό θεϊκά, ακόμα και αν ήσαν ανύπαρκτα ή ελάχιστα υπαρκτά !
Όμως η Αλήθεια είναι Μία : ότι πληρώνει σήμερα αυτός πού οργίσθη και για τον εαυτό του, αλλά και για τους άλλους ! Πληρώνει τόκους πολλών ίνα η θεϊκή αξία τους μια Θεϊκή Μέρα να λάμψει !

Παρουσίες !
13/1/2013


Les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog