Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Μήνυμα Τού Μεγάλου Πνεύματος ! 1-1-2013


Μήνυμα Τού Μεγάλου Πνεύματος !
1/1/2013


Τό Θέλημα Μου
Είναι Κυρίαρχο στή Ζωή σας ;
Διότι όταν ο άνθρωπος απενσαρκώνεται ακούει αυτήν την ερώτηση από τον Πατέρα Όλων : "Τό Θέλημα Του ήτο Κυρίαρχο στή ζωή σου ;"
Και μετά αρχίζουν οι προβολές των φίλμ της ζωής σας ! Αλλά τα 7 φίλμ με τα υποεπίπεδα τους και τα υπερεπίπεδα τους, τα βιώνετε μέσα σας ως Ένα, διά αυτώ τω λόγω, ονομάζεται Τό Φιλμ Της Ζωής σας !
Κυρίαρχος στη Ζωή Όλων σας δεν είναι Ο Θεός !
Η εικόνα της Ανθρωπότητος σας σάς το δείχνει και το επίπεδο της λήψης είναι ενυπάρχον, και δια αυτώ τω λόγω μετά την κάθε λήψη κάθε μηνύματος, το ενδιάμεσο μας, εργάζεται μεθ΄Ημων Διά να βρεί τα συμφυτικά Επίπεδα τα πέραν του "Πού" ίνα να δύνασθε υμείς να Διαβάζετε αυτά, αλλά μόνο έως το "Πώς" ! Ναι διότι τα άνω αυτών επίπεδα σάς είναι πάντα κρυμμένα, και μόνο οι ανεστηθέντες τα νοιώθουν !
Γύρω σας και μέσα σας υπάρχουν ζωντανοί, ημιθανείς και πεθαμένοι !
Τρεις κατηγορίες Όντων, απόλυτα συνδεδεμένοι με 3 καταστάσεις ύλης και επίσης με 3 Συστοιχίες Συμπάντων, ως κάθε Φύση Τμήματος Τού Κόσμου σας, όχι όμως με Τή 4η Του Φύση ! Εκεί ελάχιστοι έχουν πρόσβαση, είναι όσοι έχουν ΔΙΑβεί και Τα 7 σκαλοπάτια Τού Ναού Του, αρα είναι όσοι ποτέ τους Πτώση δεν έχουν υποστεί, ούτε διαχωρισμό, αλλά μόνο Τον Ένα ΔΙΑχωρούν !
Ο Ιησούς ήτο Ένας εξ αυτών ! Όχι όμως η Λιλιθ !
Αρα αν αυτό δεν το νοήσετε πώς θα συνεχίσετε ;
Η Λιλιθ ήτο flamme jumelle Του, όχι όμως εκ Της Πρωταρχικής Του Ακτίνος, αρα έγινε "εσωτερική" ανταλλαγή flamme jumelle σε άλλης Αναδόμησης Χρόνου Χωροδιάστασης και Εποχής, "πότε" ; Δεν θα σας δώσουμε την απάντηση, πρέπει να την βρείτε εσείς, διότι χρωστάτε ακόμα και στην Λίλιθ τα όσα υποφέρει δια να μήν έχετε ξανά πτώση Θηρίου !
Εσείς εκφράζετε ενσαρκωθέντες τα θηρία Τού Θηρίου !
Αυτό δεν υπάρχει στην Αποκάλυψη, θα σας εξηγηθεί αργότερα "πως" αυτή ελήφθη και "ποιός" την έγραψε, διότι άλλος την έλαβε και "άλλοι" την έγραψαν.
Όμως, αυτά έχουν ήδη δοθεί και αποκαλυφθεί, άσχετα άν, δεν σάς έχουν ακόμα παρουσιασθεί !
Σήμερα έχει ξεκινήσει δια εσάς, που είστε εκεί ενσαρκωμένοι, η Υλοποίηση των Όσων ήδη αποκαλύφθηκαν ! 
Έως Την Συνειδητοποίηση Τής κάθε Μιάς εκ Των Δυνάμεων Τής Παρουσίας.
Αρα Η Παρουσία, Είναι Το Δεδομένο Γεγονός Τού Αυριανού Μέλλοντος σας ! Και όχι το παρελθόν τού ανυπάρκτου Παρόντος σας !
Καλημέρα και Καλή Χρονιά !
Μεγάλο Πνεύμα !
1/1/2013


Les traducteurs automatiques 
ne traduisent pas le contenu de ce blog