Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μήνυμα τής 3/6/2014.

Μήνυμα τής 3/6/2014.


Πέρασμα - Αλκίνοος Ιωαννίδης & Σόνια Θεοδωρίδου



Είδατε Οι Άγγελλοι σας στείλανε ένα Περιστέρι λευκό και ένα μαύρο, κοντά σε ο,τι δια αυτά είναι μια πηγή, στο συντριβάνι στην πλατεία που βγήκατε διά περίπατο, και συχνά τόσοι και τόσοι, βλέπουν τόσα και άλλα τόσα σημάδια, σταλμένα από τις Ουράνιες Περιοχές, αλλά θέλοντας να συγκρίνουν των εγώ τους τις απαιτήσεις με τα δρώμενα Των Ουρανών, παρερμηνεύουν και αυτά.


Μετά αν είναι και λιγάκι υπερόπτες ως πολλοί παλαιοί αποικιοκράτες σε Γαίες που δεν τους ανήκαν, τους είναι δύσκολο να σεβαστούν την ζωή των άλλων, ενώ οι άλλοι Σέβονται Τον Θεό.


Σήμερα σας λέμε εδώ και χρόνια, που το λέμε δε και τόσο συχνά, αλλά δεν μας πιστεύετε, με αποτέλεσμα τα Μηνύματα που θα έπρεπε να τα είχατε αποκωδικοποιήσει σε κάθε Πλαίσιο της φανερής και μη φανερής γραμμής τους τόσο στα κρυφά όσο και στά φανερά νοήματα τους, διά να τους είχατε αντιπαραθέσει τόνους από εγγραφές Εγρήγορσης δια Τους Μετασχηματιστές Των Πεδίων, αντ' αυτού εσείς, περιμένετε την λύση στης ζωής σας το πρόβλημα πάλι έξω από εσάς, από τον γείτονα πάντα, ή όποιον άλλον προσκυνάτε για γκουρού ή και Θεό σας, αλλά όχι από εκεί που ποτέ Ο Ύψιστος Δεν Έφυγε ... όσο και αν εσείς Τον διώχνετε καθημερινά και αυτό το κάνετε εις πάσα πληρότητα της κάθε ταυτότητος σας, ακόμα και αν είναι πλαστή, ή το πιο τραγικό Επίπλαστη !

Ενώ, Οι Ιεραρχίες Του Υψίστου στα δικά σας χαϊμαλιά τών Μυήσεων και τις Βαρύγδουπες κτίσης τίτλων κονκάρδες των ονομάτων σας, που ή εσείς αυτοβαπτίζεστε με αυτές, ή άλλοι σας χρίζουν και κάτι, μη χάσει η Βενετιά της Αυταπάτης τα Βελόνια της, δεν τους δίνουν καμία σημασία ως και ούτε την παραμικρή αξία ναι στην κυριολεξία, ακόμα και αν παράγετε έργο καλοσύνης και αλληλοβοήθειας !
Διότι, το μόνο που κοιτά Η Δικαιοσύνη στο Ζύγι Της Είναι Το Ιδικό Βάρος Της Θεϊκής σας Ταυτότητος και Το Άρρωμα Τού Θεϊκού σας κλάσματος... στο “Πόσο” “ΠωςΆσμα Ασμάτων γίνεται στα Χέρια και στις Φτερούγες των Αγγέλλων υπέρ, ναι εδώ είναι το συνδυαστικό “Αδύνατογια εσάς : το υπέρ των Αγγέλων, με ή χωρίς φτερά, αλλά και υπέρ των αγγέλων και με τα σπασμένα τους φτερά από τις πτήσεις τις κάθετες των υπερεγώ σας σε ουρανούς που δεν ήταν ποτέ δικοί σας.


Ναι, η αγάπη των Αστεριών, δεν ήταν ποτέ στόχος Δασκάλων, μετά την αποχώρηση Του Τυανέως από τη γη, αρα έναντι Υψίστου ήταν το έως “εκεί” μόνο τού Πήχη τής Τελειότητας δια κάθε Εφαρμογή Αγάπης. Ναι, η τάση τών διαχωρισμών ήσαν στον 20ό σας αιώνα ο μόνιμος επωδός της Αυταπάτης τους .
Αν με ρωτάτε με τις λίγες νομικές γνώσεις που είχα, ως Γκάντι αν αυτό, παράγει Κάρμα δια αυτούς, θα σας πω ότι η Αλαζονεία της Μισαλλοδοξίας τροφοδοτείται συχνά στα κρυφά και από τους μαθητές των, οιτινες δεν παίρνουν ούτε χαμπάρι, αλλά και καμία μυρουδιά... με αποτέλεσμα το Κάρμα πολλών να μην γίνεται ποτέ Ντάρμα, τουτέστιν ούτε τού Δασκάλου αλλά ούτε και του Μαθητή !

Δεν με πιστεύετε ; Ωραία δείτε σε Γραφείς ή συμπαραστάτες ζωής και έργων των Δασκάλων σας, σήμερα, στην εδώ και τώρα ενσάρκωση τους, πόσο η υλική καλοπέραση των “εγω” τους, όχι μόνο πήρε την ανηφόρα στα ανώγεια πεδία τού Νού αλλά και της εξωτερίκευσης, αλλά πάντα στών εγώ τους τις κατοχές συνδράμουν ως φωνή να την υπηρετήσουν, παρά τους διαλογισμούς και την κάθε πνευματική τους αναζήτηση, ή την καλή τους πράξη της ημέρας, ή και το πιο τραγικό σε άλλους : τους συμπλεύσαντες στον Αλκοολισμό ! Γιατί ; Όχι μόνο Επειδή δεν θέλουν να στραφούν προς Τήν Πηγή των Πηγών δια να ξεδιψάσουν... αλλά και Επειδή η κάθε Εγγραφή και Καταγραφή Παρελθόντος τους, ήτο πλήρως συγκερασμένη και κυριαρχημένη από Τον Μισογυνισμό.


Μη βιάζεστε, αγαπητοί μου να με κρίνετε, συγκρίνοντας τις δικές σας γνώσεις όσων αιώνων και να έχουν πίσω τους ένα διάβα στην ιστορία, διότι Έναντι Αιωνιότητας ακόμα και να συγκριθείτε υμείς και ημείς ως πορεία, ούτε ένα στάχυ πετσοκομένο απότομα από έναν αγρό σπαρμένο με στάχυα δεν είναι ίδιο, με το χρώμα του αγρού ...ναι αυτό έχει ίδια στοιχεία με όλα τά άλλα ίδια με αυτό αδέλφια του, ως τα Γείτνια* στάχυα ενός αγρού, αλλά αιωνιότητας Στοιχείο ΔΟΜΗΣ δεν είναι ΣΥΜφυές και Γείτνιο, παρα στο ελάχιστο εν τη πρόσοδω αυτού, ως αναμονή.

Τά Μέγιστα ;
Α,, αυτά αγαπητοί μου 
πάντα είναι Αιώνια 
στά Χέρια Τού Θεού.



Γκάντι.
3/6/14


* ο γείτνιος = αυτός που δύναται να γειτνιάζει στή Ταυτότητος και στο Άρρωμα Του Θεϊκού σας κλάσματος... στο “Πόσο” “ΠώςΆσμα Ασμάτων γίνεται στα Χέρια και στις Φτερούγες Τών Αγγέλλων υπέρ, ναι εδώ είναι το συνδυαστικό “Αδύνατογια εσάς: το υπέρ τών Αγγέλων, με ή χωρίς φτερά, αλλά και υπέρ των αγγέλων και με τα σπασμένα τους φτερά από τις πτήσεις τις κάθετες τών υπερεγώ σας σε ουρανούς που δεν ήταν ποτέ δικοί σας.