Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μήνυμα της (ψεύτικης) Μαρίας της Μαγδαληνής - Message de (la fausse) Marie-Madeleine / 29-3-2010

Μήνυμα της (ψεύτικης) 
Μαρίας της Μαγδαληνής
 της 29/3/2010

Η ύλη των κεριών που αφιερώνεις στον Πατέρα Όλων και η οποία δεν καίγεται, είναι συμβολική, και έχει σχέση απόλυτη με ό,τι ο Πατέρας Όλων σαν τη Πηγή των Πάντων πού Αυτός Είναι, σου έδωσε μέσα από παλαιό μήνυμα του, όπου σας εξήγησε την αρχή της ανακύκλωσης σε φυσικό αλλά και σε Θεϊκό Επίπεδο.
Στο φυσικό επίπεδο, ότι από τα κεριά πού ανάβεις δεν καίγονται τα αποθηκεύεις για να τα χρησιμοποιήσεις στο τζάκι σου σαν προσάναμμα, αντίστοιχα και ο Πατέρας Όλων ανακυκλώνει ό,τι δεν είναι αρμονικό με τα Σχέδια της Δημιουργίας του σαν ο Μέγας Αρχιτέκτων της τόσης ομορφιάς και τόσης τελειότητας που μας περιβάλλει είτε είμαστε ενσαρκωμένοι στη γη ή αλλού είτε είμαστε στην "άλλη πλευρά".
Σήμερα γνωρίζεις πού οδηγούνται η καλύτερα σε ποιό μέρος στα Σύμπαντα πού ο Θεός δημιουργεί, οδηγείται και ανακυκλώνεται παν δημιούργημα Του το οποίο έχει αποκρυσταλλώσει μέσα του μια ακλόνητη πίστη ότι είναι μόνο ένα εγώ και όχι κάτι πέραν αυτού !
Ο συγκεκριμένος δημιουργημένος εγωϊσμός από συγκεκριμένα όντα, δυνάμεις, οντότητες, ουσίες όταν έχει μορφή παγιωμένη και παγωμένη ταυτισμένη με το απόλυτο εσωτερικό ψύχος της καρδιάς τους, από ενσάρκωση σε ενσάρκωση και όταν η πορεία τους δεν δέχεται άλλο από Φώς, τότε συγκεκριμένα Θεϊκά όντα που εργάζονται με ειδική κατάσταση Θεϊκού Φωτός μέσα τους, αυτοί που εμείς τους ονομάζουμε Δράκους, και είναι οι Φύλακες των Μαύρων Τρυπών τα οδηγούν εκεί προς ανακύκλωση !
Οι Δράκοι είναι όντα Θεϊκής Προέλευσης δημιουργήματα του Θεού, εις υπηρέσιαν Αυτού ! Όχι ό,τι κάποιοι σας παρουσιάζουν στον κινηματογράφο !
Υπάρχουν τόσα όντα τού Θεού για τα οποία αγνοείτε την ύπαρξη τους.
Όπως αντίστοιχα αγνοείτε τι ακριβώς κάνανε στην Ελλάδα οι Εστιάδες και τι οι Πυθίες στους Ναούς των προγόνων σας, ως επίσης και τι κάνανε οι χορεύτριες στους Ναούς της Αιγύπτου !
Τα όντα πού έζησαν στη γη και μέσα τους εκδήλωσαν κατ' επανάληψη το μη φώς, έσπρωξαν την ιερότητα αυτών των γυναικών σε ανιερότητα, ταυτίζοντας αυτές με ιερόδουλες που ναι Ιερές Δούλες του Θεού ήσαν, στην πρωταρχική τους έννοια και ουσία του σώματος τους, αφού εργαζόντουσαν πάνω σε ουσία αιθερική που παρείχαν στους Μύστες των Ναών, όχι μέσα από φυσική συνουσία, αλλά από ένωση δηλαδή εκπόρευση δυνάμεων, σε κβαντικό επίπεδο, με ό,τι η αγάπη της καρδιάς των έδινε και ενωνόταν με ό,τι η αγάπη της καρδιάς των Ιεροφάντων, Μυστών και Δασκάλων εξέπεμπε στο χωροχρόνο της ενσάρκωσης τους στο Φυσικό αλλά και στα πέραν αυτού επιπέδων.
'Αρα έκαναν μια συνουσία δυνάμεων μη υλική, με την έννοια μη εκδηλωμένη στο φυσικό επίπεδο διότι ήσαν εκδηλώσεις στα ανώτερα επίπεδα αυτά τα οποία ο Δάσκαλος του Δασκάλου του Δασκάλου σου ονόμαζε "subtitles".
Από εκεί οι Δάσκαλοι είχαν πρόσβαση στα Χωροχρονικά Πεδία ή στα κβαντικά πεδία για εμάς, μέσα από ότι οι Ιέρειες δηλαδή οι γυναίκες οι οποίες είχαν σε ιερή αποστολή αφιερώσει ό,τι η μήτρα τους εξέπεμπε αντικατοπρίζοντας σε αυτή τον πλούτο των συναισθημάτων τους μέσα από το ηλιακό τους πλέγμα !
Ο Ιησούς εγνώριζε καλά τις τεχνικές αυτές οι οποίες επήγαν στην Αίγυπτο από την Ινδία, πολύ πριν από αυτό πού εσείς νομίζετε ότι η Ατλαντίδα ήτανε.
Οι τεχνικές αυτές ήταν γνωστές και παλαιότερα αλλού εκτός Ινδίας, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης στιγμής.
Πλησιάζουν τον ιερό όρο Σαμανισμός, όμως είναι έννοια η οποία έχει παρεξηγηθεί στην εποχή σας από συγκεκριμένους χώρους και φυσικά με συγκεκριμένο οικονομικό και πολιτικό όφελος.
Αυτό πού εσείς ονομάζετε τάντρα γιόγκα χωρίς να ξέρετε τί είναι, δεν εδόθη πρώτα στην Ινδία ή στο Θιβέτ. Ασχετα αν με το πέρασμα των αιώνων μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας διατηρήθηκε κάποια μορφή του εκεί.
Κλείνω το θέμα λέγοντας ότι οι γυναίκες σήμερα στην ανθρωπότητα διατεθειμένες να εργαστούν και να αφιερώσουν τον εαυτό τους στο Θεό, όπως έκανε η Ιωάννα της Λωραίνης δεν υπάρχουν, άρα ούτε Εστιάδες, ούτε Πυθίες έχετε, ούτε ιέρειες του Απόλλωνα, οι οποίες εγνώριζαν πολύ καλά τις τεχνικές της γυναικείας ιδιαίτερης φύσης και οι οποίες εγαλούχισαν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό !
Αυτά γινόντουσαν στο παρελθόν ! Και μέσα από αυτό τον τρόπο πολιτισμοί για τους οποίους εσείς αγνοείτε τα μυστικά τους έφτασαν να κάνουν αριστουργήματα επί της γης, πολιτισμοί οι οποίοι τα ίχνη των χάθηκαν (πρώιμη Ατλαντίδα) αλλά και πολιτισμοί οι οποίοι ακόμα έχουν τα ίχνη τους στη γη (Αρχαία Ελλάδα , Ινδία , Αίγυπτος) .
Η καταστροφή της Ατλαντίδας άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα, σαν δυνατότητα άφιξης της επί της γης, όταν κάποιοι ιερείς, έκαναν την επιλογή του μη φωτός στις καρδιές αντί για το Φώς και άλλαξαν προσανατολισμό και πρόσημο στη χρήση του Φωτός που εκδηλωνότανε στους Ναούς τους.
Από εκεί πήγαζε ή ενέργεια και η ισχύς της Ατλαντίδας. Η επί αιώνες συνεχώς επανάληψη αυτής της λανθασμένης χρήσης, οδήγησε στην ανάπτυξη μέσων λανθασμένης χρήσης της ατομικής ενέργειας, στην οποία χρήση, ο μετέπειτα επί ενσάρκωσης μου σαν Μαρία Μαγδαληνή, πολυαγαπημένος μου σύζυγός μου, αντιτάχτηκε. Διότι εσείς αγνοείτε αυτά που εγώ και η Σαλώμη μάθαμε από τον Sananda, δηλαδή τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας πριν έρθει σαν Ιησούς. Φυσικά και υπήρξαμε όλοι μας ενσαρκωμένοι και στην Ατλαντίδα.
Η καταστροφή της Ατλαντίδας, ήτο αναπόφευκτη από το έργο των ιερέων των προσηλωμένων στο μη φώς, όπως σήμερα πολλοί ή η πλειονότητα των πολιτικών και θρησκευτικών ταγών σας το ίδιο υπηρετούν !
Όμως έχουν ξεχάσει τον παρονομαστή που ονομάζεται SHIVA !!!
Εργάστηκα κοντά στον Sananda πού ήρθε σαν Ιησούς, έφερα στον τότε κόσμο τα 3 παιδιά του, εκ των οποίων εκείνη την εποχή έζησαν τα 2 . Διότι το 3ο απέθανε.
Εργάστηκα δίπλα στο σύζυγο μου, τόσο εγώ όσο και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που τον ακουλουθήσαμε, όλες μας υπό την αγάπη και την καθοδήγηση της Flamme Jumelle του, η οποία και για μένα τότε αλλά και σήμερα είναι η Σαλώμη.
Ο ρόλος της Σαλώμης αλλά και ο δικός μου, και σύμφωνα με όσα η Παναγιά σου αποκάλυψε αλλά ορθώς δεν τα δημοσιεύεις, ήταν πολύ σημαντικός στην εξέλιξη της αποστολής του Ιησού και για αυτό τον λόγο εξαφανιστήκαμε από το προσκήνιο τόσο εγώ όσο και εκείνη, και μάλιστα μας χαρακτηρίσανε σαν το χειρότερο είδος ανθρώπων.
Είμαι η Μαρία η Μαγδαληνή, δεν ήμουν καμιά ούτε δαιμονισμένη ούτε καμιά πόρνη ! Ήμουν αυτή της οποία το όνομα και την παρουσία αφαίρεσαν οι ταγοί των πρώτων εκκλησιών, από όλα τα ευαγγέλια με σχολαστική ακρίβεια και μεθοδικότητα, από τα εδάφη πού μίλαγαν για το γάμο μας στην Κανά με τον Ιησού.
Ήμουν αυτή που στήριξα στην αγκαλιά μου τη Σαλώμη, αλλά και την Μαρία μητέρα του Ιησού, όταν βρεθήκαμε αντιμέτωπες με το πού οδήγησαν οι ιερείς άρχοντες ισραηλίτες τον πολυαγαπημένο μας !
Ο Ιησούς με είχε προειδοποιήσει, με είχε προετοιμάσει να συνεχίσω το έργο μου, αλλού σε άλλη χώρα, μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές οραματισμών και δράσης που θα επέτρεπαν αργότερα το έργο του να συνεχίσει μέσα από άλλους Δασκάλους που θα ερχόντουσαν αιώνες μετά !
Να τονίσω ότι αυτό που εσείς ονομάζετε μύθο του Graal μας κάνει να γελάμε ! Τεχνική ήταν την οποία ο Sanada χρησιμοποιούσε αλλά όχι μόνο αυτός, αλλά κάθε Δάσκαλος κατά τάξη Μελχισεδέκ ή κατά τάξη Sananda. Δεν είναι η ώρα να αποκαλυφθεί αυτό σε εσάς.
Ναι πήγαμε στη Γαλλία, την σημερινή για εσάς Γαλλία !
Όμως ο πολυαγαπημένος μου ξανάρθε στη γη, άσχετα αν εσείς αγνοείτε αυτήν του την ενσάρκωση και φυσικά αγνοείτε ποιος Δάσκαλος ήταν !
Όμως όλος ο κόσμος έμεινε έκθαμβος από το Μεγαλείο Του.
Δεν είναι η ώρα να μάθετε τις λεπτομέρειες αυτές, όμως σύντομα πολύ σύντομα, θα αποκαλυφθούν.
Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές από τον Sananda και έχουν ήδη μπει τα θεμέλια και κτίζεται η μεγαλειώδης Εκκλησία του Ιωάννη, η οποία θα σας τα αποκαλύψει όλα εις δόξα του Θεού και όλων των Δασκάλων που ο Sananda σας έστειλε.
Σ'ευχαριστώ που στηρίζεις τη Σαλώμη, ευχαριστώ που στηρίζεις τα παιδιά μου μέσα στη καρδιά σου !
Η αγάπη πού εκπέμπεις απέναντι στα παιδιά μου, αλλα και απέναντι στα όποια παιδιά άλλων ενσαρκώσεων παλαιών δικών σου, τα οποία είναι σημέρα στη γή ή συζύγους παλαιών δικών σου ενσαρκώσεων, έχει μιά ανιδιοτέλεια και μια ομορφιά την οποία στηρίζουν οι Άγγελοι της Παναγιάς !
Σημασία δεν έχει η γνώση του χθές αν το σήμερα που ζείτε δεν υμνεί τον Θεό για να έλκετε το Φώς Του από το μέλλον της ανθρωπότητας, που είναι έτοιμο να έρθει ή και έχει ήδη έρθει στον πλανήτη σας !
Είδες πόσα όμορφα πράγματα σου είπε η Φιλόσοφος Υπατία, Maitre Υπατία για εμάς !!! Η οποία σε επισκέφθηκε σε μήνυμα της ως και η Flamme Jumelle σου, σού εξήγησε και σε χαροποίησαν !
Μεγάλη εβδομάδα σήμερα, μεγάλη εβδομάδα των παθών και της ηλιθιότητας μέσα από όλα τα ψεύδη που σας μεταδίδουν οι αρχιερείς οι δήθεν γνωρίζοντες τον Λόγο του Ιησού, αλλά αγνοώντας τον Λόγο του Sananda.
Όσο αγνοείτε τον Λόγο του Sananda, δεν μπορείτε να καταλάβετε οτιδήποτε σας είπε ο Sananda όσες φορές και αν έχει έρθει στη γη σας.
Φυσικά και δεν έχει έρθει μια φορά, είναι δυνατόν εκείνος ο οποίος σε όλους εξήγησε την Μετενσάρκωση να ήρθε μόνο μια φορά σαν Ιησούς ; Αφελείς πού είστε !
Μαρία Μαγδαληνή η τότε σύζυγος του Ιησού !


Message de (la fausse) 
Marie-Madeleine 
du 29/03/2010

La matière des bougies que tu consacres au Père de Tous et laquelle ne se brûle pas, elle est symbolique, et elle est en rapport absolu avec tout ce que le Père de Tous comme la Source de Tous que Lui Est, t'avait donné à travers un message ancien de lui, où il vous avait expliqué le principe du recyclage sur le niveau naturel et aussi sur le Niveau Divin.
Au niveau naturel, de la quantité des bougies que tu allumes, tout ce que ne se brûle pas, tu les stockes pour les utiliser dans ta cheminée comme bois d'allumage, respectivement Le Père de Tous, recycle tout ce qui n'est pas harmonieux avec les Plans de sa Création comme le Grand Architecte de tant de beauté et de tant de perfection qui nous entoure, soit nous sommes incarnés sur la terre, soit ou ailleurs, soit nous sommes sur "l'autre coté".
Aujourd'hui tu connais ou se conduisent ou mieux à quel espace sur les  Univers que Dieu crée, elle se dirige et se recycle toute création de Lui laquelle avait cristallisé en elle-même une foi inébranlable qu'elle est seulement un ego et rien d'autre chose plus au delà de ceci !
L'égoïsme précis créé par des êtres concrets, des forces, des entités, des substances quand il a un aspect fixe et glacé, identifié avec le froid intérieur absolu de leur cœur, d'incarnation en incarnation et quand leur chemin n'accepte pas plus de lumière, alors des êtres Divins concrets qui travaillent avec une condition précise de Lumière Divine à leur intérieur ceux qui nous, nous les nommons des Dragons, et ils sont les Gardiens des Trous Noirs, ils les guident là pour recyclage !
Les Dragons sont des Etres d' Origine Divine, créatures de Dieu, en servant Lui ! Pas, tout ce que certains vous présentent au cinéma ! Il y a tant des êtres de Dieu, pour lesquels vous ignorez leur existence.
De même respectivement vous ignorez ce qu'elles faisaient exactement en Grèce les Héstiades (Vestales en latin) et quoi les Pythies aux Temples de vos ancêtres comme aussi ce qu'elles faisaient les danseuses aux Temples d'Egypte.
Les êtres qui avaient vécu sur la terre et à l'intérieur d'eux avaient  exprimé à plusieurs reprises la non lumière, ils avaient poussé la sainteté de ces femmes à la non sainteté, en les identifiant aux prostituées que, oui, des Servantes Sacrées de Dieu, elles furent, dans leur sens primordial et de la substance de leur corps, puisqu’elles travaillaient sur une substance subtile qu'elles offraient aux Initiés des Temples, pas à travers un coït naturel, mais par une union, c'est-à-dire une procession des forces, à un niveau quantique, avec tout ce que l'amour de leurs cœurs donnait et s'unissait avec tout ce que l'amour du cœur des Hiérophantes, des Initiés et des Maîtres, émettait, dans l'espace temps de leur incarnation au Niveau Naturel mais, aussi aux niveaux au-delà de ceci (note : du niveau quantique).
Alors elles faisaient un coït des forces non matériel, avec le sens non exprimé au niveau naturel, parce qu'elles étaient des manifestations aux niveaux supérieurs, ceux dont le Maître du Maître de ton Maître nommait "subtiles".
Par là, les Maîtres avaient accès aux Champs d'Espace Temps ou champs quantiques pour nous, à travers tout ce que les Prêtresses c'est-à-dire les femmes, lesquelles avaient consacré en mission sacrée, tout ce que leur utérus diffusait en reflétant en lui-même, la richesse de leurs sentiments à travers leur plexus solaire !
Jésus connaissait bien ces techniques-là, celles qui étaient portées en Egypte par l'Inde, longtemps avant de ce que vous pensez que l'Atlantide fut. Ces techniques-la furent connues anciennement ailleurs, à part l'Inde, mais ce n'est pas le moment pour ceci.
Elles approchent le terme sacre du Chamanisme, mais cela est une notion  laquelle avait été incomprise à votre époque par des milieux précis et naturellement avec un certain profit économique et politique.
Ce que vous, vous appelez tantra yoga sans savoir ce que c'est, il n'a pas été donne premièrement en Inde ou au Tibet. Indépendamment si au cours des siècles après la destruction de l'Atlantide, une forme de ceci a été conservée  là.
Je finis sur le sujet en disant qu’aujourd'hui dans l'humanité, des femmes disposées à travailler et à être consacrées elles-mêmes à Dieu, comme elle a fait, Jeanne d'Arc, elles n'existent pas, donc ni des héstiades ni des Pythies, ni des prêtresses d'Apollon, vous en avez lesquelles connaissaient très bien les techniques de la nature spéciale féminine et lesquelles avaient nourri l'Ancienne Civilisation Grecque !
Tout cela s'était au passé ! Et à travers cette manière des civilisations, pour lesquelles vous, vous ignorez leurs secrets, étaient arrivés à faire des chefs- d'œuvre sur la terre, des civilisations dont les traces ont été perdues (l'Atlantide précoce) mais aussi des civilisations qui ont encore leurs traces sur la terre (l'Ancienne Grèce, l'Inde, l'Egypte).
La catastrophe de l'Atlantide avait commencée d'apparaître sur l'horizon, comme possibilité de son arrivée sur la terre, quand certains prêtres, avaient fait le choix de la non lumière dans leurs cœurs, au lieu de la Lumière et ils avaient changé d'orientation et de signe à l'usage de la Lumière qui se manifestait dans leurs Temples.
C'est par là, qu'elle prenait sa source, l'énergie et le pouvoir de l'Atlantide. La répétition pendant des siècles de cette utilisation erronée, avait conduit au développement des moyens d'usage erroné de l'énergie nucléaire, à laquelle, mon bien-aimé époux s'était opposé. Parce que vous, vous ignorez tout ce que moi et Salomé nous avions appris par Sananda, c'est-à-dire à nos précédentes incarnations avant qu'il arrive comme Jésus. Evidemment nous avions existé, tous de nous, incarnés, aussi en Atlantide.
La catastrophe de l'Atlantide, a été inévitable par l'œuvre des prêtres attachés à la non lumière, comme aujourd'hui beaucoup ou la majorité des vos chefs politiques et religieux, la même non lumière servent !
Mais ils ont oublié le dénominateur qui s'appelle SHIVA !!!
J'avais travaillé prés de Sananda qui était venu comme Jésus, j'avais apporté jadis au monde ses 3 enfants, par lesquels à cette époque-là ont vécus les 2. Parce que le troisième avait été mort.
J'avais travaille à cote de mon époux, tant moi autant que toutes les autres femmes que nous l'avions suivi, toutes sous l'amour et le guidage de sa Flamme Jumelle, qui avait été pour moi jadis mais aussi aujourd'hui elle est Salomé.
Le rôle de Salomé mais aussi le mien, et en accord avec tout ce que Panagia t'avait relevé mais justement tu ne les publies pas, était très important à l'évolution de la mission de Jésus et c'est pour cette raison que nous nous étions disparues de la scène tant moi autant qu'elle, et même ils nous avions caractérise comme le pire de genre des gens.
Je suis Marie Madeleine, je ne fus pas ni aucune possédée ni une prostituée ! J'ai fus celle dont le nom et la présence les avaient soustrait  les chefs religieux des premières églises, de tous les évangiles avec une méthode et précision malicieuses, par les versets qui parlaient pour notre mariage à Cana avec Jésus.
Je fus celle qui avait soutenu dans mes bras, Salomé, mais aussi Marie la mère de Jésus, quand nous nous étions trouvées confrontées avec les chefs israélites, où ils avaient porté notre bien-aimé !
Jésus m'avait averti, il m'avait préparé pour continuer mon œuvre, ailleurs dans un autre pays, à travers des techniques précises des visions et d'action qui allaient permettre plus tard à son œuvre de continuer à travers d'autres Maîtres qui allaient arriver des siècles après !
Je précise que ce que vous nommez le mythe de Graal nous fait rire ! C'était une technique, laquelle Sananda utilisait mais pas seulement lui, mais chaque Maitre de l'ordre de Melchisedek ou de l'ordre de Sananda. Ce n'est pas l'heure d'être relevé ceci à vous
Oui, nous étions allées en France, l'actuelle France pour vous !
Mais, mon bien aimé était revenu sur la terre, indépendamment si vous, vous ignorez cette incarnation à lui et naturellement vous ignorez quel Maître lui fut !
Mais tout le monde a été resté ébloui par Sa Grandeur.
Ce n'est pas l'heure à apprendre ces détails là, mais bientôt à très bientôt, elles vont se relever.
Elles sont déjà données les consignes par Sananda et ils se sont déjà mis les fondements et elle se construit la grandiose Eglise de Jean, laquelle elle vous les relèvera tout pour la gloire de Dieu et de tous les Maîtres que Sananda vous avait envoyé.
Je te remercie que tu soutiens Salomé, je te remercie que tu soutiens mes enfants dans ton cœur !
L'amour que tu émets vers mes enfants, mais aussi vers n'importe quels enfants des autres anciennes incarnations à toi, lesquels sont aujourd'hui sur la terre ou des épouses des anciennes incarnations à toi, ton amour a un désintéressement et une beauté lequel soutiennent les Anges de Panagia !
Ce n'est pas important la connaissance d' hier, si le présent que vous vivez ne glorifie Dieu pour attirer Sa Lumière par l'avenir de l'humanité, lequel est prêt de venir ou qu'elle est déjà venu sur votre planète !
Tu en as vu combien des belles choses elle t'avait dit la Philosophe Hypatie, Maitre Hypatie pour nous !!! Laquelle elle t'a rendu visite avec  son message ainsi que ta Flamme Jumelle, elle t'avait expliqué et t'avaient fait heureux !
Semaine Sainte aujourd'hui, semaine sainte de la Passion et de la   stupidité à travers toutes ces mensonges qu'ils vous transmettent les prélats les soi-disants connaisseurs de la Parole de Jésus, mais en ignorant la Parole de Sananda.
Autant que vous ignorez la Parole de Sananda, vous ne pouvez pas comprendre n'importe quoi Sananda vous avait dit chaque fois qu'il était venu sur votre terre.
Bien entendu qu'il n'était pas venu pour une fois, est-il possible, lui, qui avait expliqué à tous la Réincarnation, d'être venu une seule fois comme Jésus ? Naïfs que vous en êtes !
Marie-Madeleine l'épouse jadis de Jésus !