Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Μήνυμα του Sananda μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ - Message de Sananda avec l'Archange Raphaël / 28-3-2010

Μήνυμα του Sananda μαζί με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, της 28ης Μαρτίου 2010

Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι με ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ότι το Φως είναι πιο σημαντικό από το μη φως.
Και δυστυχώς θα είστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσετε ακόμα τέτοιες καταστάσεις. Το ότι καταφέρνεις να δίνεις τόπο στην οργή αυτό είναι πιο σημαντικό, από το να εξηγήσεις κάτι σε κάποιον που ακoλουθεί άλλο μονοπάτι και δεν είναι σε θέμα κρίσης απέναντι του, αλλά σεβασμού, διότι μόνο ο ίδιος θα κρίνει τον εαυτό του όταν έρθει η κατάλληλη ώρα !
Αυτό δεν σας είχε πει Ο Sananda ερχόμενος σαν Ιησούς, λέγοντας «μη κρίνετε για να μη κριθείτε» ;
Αναγνωρίζουμε πολλές φορές ότι είσαστε υποχρεωμένοι, να αντιμετωπίσετε καταστάσεις δύσκολες απέναντι σε ανθρώπους, που είναι έτοιμοι να κάνουν τον πόλεμο της Τροίας για το τίποτα ! Η υποχώρηση σας εκείνη τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δίνετε δίκιο στο μη φως που εκφράζουν !
Αν εσείς αφήνετε το θυμό να σας κυριεύσει θα είσαστε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα του, μια μικρή υποχώρηση βοηθά εκείνους που έχετε απέναντι σας να ακούσουν, αν και όσο ακούσουν, τη φωνή του καθοδηγητή τους.
Αν δεν ακούσουν, θα δουν στο φιλμ της ζωής τους μετά το θάνατο τους, τα έργα τους, όπως και εσύ αντίστοιχα τα δικά σου.
Αυτό για αυτό το θέμα, όσο για το άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε η αδελφή σου, η συζήτηση η σημερινή, ωφέλησε ακόμα και την «πέτρα» δίπλα σας ! (σημ. εννοεί τον άνθρωπο που «τυχαία» ήταν δίπλα μας) ! Διότι πήρε κάτι από την αύρα σας !
Σε κάποια στιγμή, όταν θα καταρρέει ο κόσμος που έχει πλάσει γύρω του ο κύριος αυτός, όπως και πολλοί άλλοι, οι οποίοι βασίζονται μόνον στο «εγώ ο,τι μπορώ να φάω και να πιώ περισσότερο» τότε θα θυμηθεί σε όποιο ποσοστό εκείνος επιλέξει, τα λόγια περί μετενσάρκωσης.
Να ξέρετε ότι σε παρόμοιες συζητήσεις οι ψυχές ωθούν τα ενσαρκωμένα εγώ της ατομικότητας, να πάρουν, άρα ορθώς είπες ό,τι μπορούσες απευθυνόμενος στην συνομιλήτρια σου, άσχετα αν ένοιωθες ότι υπήρχε «πέτρα» γύρω σου.
Αν δεν τολμάτε να μιλήσετε, και να εκφραστείτε, πως περιμένετε να αλλάξει ο κόσμος γύρω σας ;
Διότι μια μέρα ακόμα και οι πέτρες θα σας εξηγούν, ναι οι κοτρώνες και τα χαλίκια, μέσα από τα μόρια της δομημένης ύλης τους, το Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος !
Άσε λοιπόν τους μεν να προχωρήσουν ως εκείνοι επιθυμούν, με σεβασμό απέναντι στη ψυχή τους, ναι. Χωρίς υποχωρήσεις σε θέματα Αξιών και Νόμων του Πατέρα Όλων, όχι απλά ναι, αλλά όσο περισσότερο ΝΑΙ.
Τώρα το πώς προσπαθείς να εκφράσεις στον αλαζόνα και υπερόπτη το Νόμο της Αγάπης, δεν ξέρω αν θα το καταλάβει, αν δεν χαμηλώσει την ένταση της φωνής του.
Και ακόμα και η παραμικρή έκφραση και εξήγηση παρακινούμενη εξ αγάπης, των Νόμων του Θεού, βοηθούν τα πιο μικρά και ανήμπορα σήμερα χαλικάκια, αύριο να γίνουν διαμάντια.
Προσπαθώ να σου δείξω, ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η συζήτηση πού έγινε σήμερα στο τραπέζι που ήσουν, με σεβασμό απέναντι στη καρδιά που προσπαθεί να ανοίξει τα πέταλα της !
Αρα είχες σήμερα 3 εκδηλώσεις διαφορετικές :
Α) ένα λωτό που προσπαθεί να εδραιώσει το Φως μέσα του και να ανοίξει τα πέταλα του.
Β) ένα άνθος που μαραίνεται μέχρι να ξεραθεί και να καεί και
Γ) ένα έδαφος πετρώδες πού η αγάπη κάποτε υπό τη μορφή της βροχής θα το μαλακώσει και μια μέρα, ακόμα και μετά από δισεκατομμύρια χρόνια, θα βγάλει δάσος από λωτούς και φοίνικες !
Καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω ; Ότι ακόμα και το πιο παραμικρό άσχετο γεγονός της ζωής σας, εμείς το χρησιμοποιούμε για το έργο του Πατέρα Μας, αν είσαστε μέσα σας στη καρδιά σας συνειδητά συνδεδεμένοι μαζί μας ;
Μεταφράζεις και δημοσιεύεις με την άνεση σου, χωρίς να πω περισσότερα, μεταφέρω και εκφράζω την αγάπη μου προς την αδερφή σου, η οποία θα καταλάβει πολλά μέσα από αυτό το μήνυμα.
Α, ναι, δίκιο έχεις ! Αυτό το θέμα δεν το αναλύσαμε, αν και μέσα από τις σκέψεις μας το συζητήσαμε.
Άλλωστε τα πιο σημαντικά στα δίνουμε στις καθημερινές μας συζητήσεις και κατά τη διάρκεια των διαλογισμών σου, και είναι κρίμα που όλα αυτά, είναι αδύνατον να καταγραφούν σε χαρτί. Όμως ναι κάπου μέσα σου υπάρχουν παράλληλα με τα ακασικά αρχεία !
Να για μια άλλη φορά η σπουδαιότητα των εγγραφών μέσα από πράξεις, σκέψεις και συναισθήματα, αλλά και των καταγραφών πού στο σύνολο κάνετε από ενσάρκωση σε ενσάρκωση !
Προσπαθήστε λοιπόν, να ρωτήσετε το τμήμα της ψυχής σας, πού θέλει και προσπαθεί από το ανώτερο εγώ σας, να επικοινωνήσει μαζί σας, εσείς για εκείνο σε ποια κατηγορία είστε ;
Μήπως είστε ο λωτός πού προσπαθεί να ανοίξει τα πέταλα του ;
Μήπως είστε το άνθος πού μη έχοντας να δώσει κάτι ακόμα μαραίνεται και ή θα το κάψει ή θα το ξεριζώσει ο Shiva ;
Ή είστε απλά ένα έδαφος που στο μακρινό μέλλον θα αποτελέσει μια παρακαταθήκη μέσα από την αγάπη του Θεού, να φυτρώσουν πάνω του τα μεγαλεία Του ;
Λοιπόν τι λέτε, ο κάθε ένας από εσάς πού διαβάζει τα λόγια μου, ποιος νομίζει ότι είστε ;
Ναι μιλάω συμβολικά, μιλάω μέσα από παραβολές, διότι πάντα μίλαγα έτσι κάθε φορά που ερχόμουνα στη γη σας.
Είναι λυπηρό για μένα, να εναποθέτετε με τόσο πάθος τις ελπίδες σας να με ξαναδείτε στη γη σαν Ιησού ή ο,τι άλλο νομίζετε ότι είμαι, όταν η καρδιά σας είναι κλειστή απέναντι μου, απέναντι στη Παναγία-Ισιδα και απέναντι στα Λόγια του Πατέρα Όλων !
Φυσικά και είμαι λυπημένος, σε μια εβδομάδα ακριβώς θα έχουν θυσιασθεί χιλιάδες ζώα για να γιορτάσουν οι δήθεν Χριστιανοί στη χώρα σου την Ανάσταση Μου !
Όταν όλοι αυτοί οι δήθεν Χριστιανοί φύγουν από τη ζωή και δουν τι πίστευαν θα ζητάνε αγωνιωδώς να γυρίσουν πίσω, να κάνουν όσο περισσότερο καλό.
Αλλά μια φωνή απαλή, ψιθυριστή, θα τους πει στα εσωτερικά αυτιά τους : «γιατί δεν με άκουγες όσο και όταν μίλαγα;»
Και αυτό πιστέψτε με είναι η μεγαλύτερη δυστυχία για κάθε ψυχή που ευρίσκεται σε αυτό το σημείο μετά το θάνατο της επί της γης !
Αυτή είναι πραγματική «κόλαση» σύμφωνα με όσα οι παπάδες προσπαθούν να σας πουν, αλλά για το δικό τους συμφέρον τα έχουν αλλάξει όλα ! Η όποια «κόλαση» δεν είναι ένα απλό καζάνι, είναι η εσωτερική άβυσσος που η απενσαρκωμένη ψυχή νοιώθει, ενώ ευρίσκεται μπροστά στους 24 Γέροντες, διαπιστώνοντας πόσο απέχει από όσα ο Θεός είναι !
Και ο πραγματικός «παράδεισος», είναι το ακριβές αντίθετο, δηλαδή πόσο μέσα σε ό,τι ο Θεός είναι να ευρίσκονται τα έργα, οι σκέψεις και τα συναισθήματα πού κάποιος βίωσε κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης του !
Σας τα λέω απλά, με λόγια απλά, προσπαθώ να τα κάνω κατανοητά, διότι έχω δει πόσοι επισκέπτεστε τον χώρο αυτόν όπου τα μηνύματα Μου σας μεταδίδω είτε στα ελληνικά είτε στα γαλλικά, καθώς και όλα όσα εδώ δημοσιεύονται μόνο στα γαλλικά !
Αναρωτιέμαι τι άλλο να σας πω, με την εξής έννοια, σας έχουμε δώσει τόσα, πού πραγματικά ή σιωπή η απόλυτη θα ήταν η καλύτερη πράξη από μέρους μας.
Όμως, σας βλέπουμε και σας παρακολουθούμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, και όσο αν μας λυπεί η κατάσταση πολλών από εσάς, χαιρόμαστε σαν τα παιδιά, όταν καταφέρνετε να σκάβετε στην άμμο της προσωπικότητας σας και της ευτελούς ατομικότητας, με την έννοια ότι αυτή μια μέρα θα διαλυθεί, και θα αποσυντεθεί, και βλέπουμε με τι κόπο και με τι πίστη, καταφέρνετε αν και μέσα από την άμμο του ενσαρκωμένου εγώ σας, αλλά και της λάσπης ή και του βούρκου στον οποίο σας περιβάλλει, εσείς να συνεχίζετε να προσπαθείτε να δημιουργήσετε διαμάντια και πετράδια θεϊκής προέλευσης ακόμα και μέσα από κάθε κόκκο άμμου πού ο Θεός σας έδωσε !
Άλλωστε ο Θεός έπλασε και την άμμο ! Η προσπάθεια να μετατρέψετε την άμμο σε διαμάντια αγγίζει τη καρδιά του Θεού !
Αγγίζει περιοχές του Θεού πού είναι αδύνατον να σας περιγράψω μέσα από λίγες λέξεις, μέσα από σύμβολα μπορώ, αλλά πόσοι θα με καταλάβουν ;
Αν τα χρησιμοποιήσω και τα αναλύσω όλα τώρα, πολλοί θα «χαρακτηρίσουν» το χώρο αυτό που εκφράζομαι ότι είναι της τάδε τάσης ή πρόσκειται στη τάδε σχολή, επειδή έχουν διαβάσει κάποια βιβλία κάποιων σχολών ή εσωτερικών δογμάτων κάποιων θρησκειών !
Αυτό το αποφεύγω ! Γιατί με ενδιαφέρει να μπορέσετε να κάνετε το βήμα προς τα μέσα σας, και όχι προς τα έξω σας.
Sananda με Αρχάγγελο Ραφαήλ, αλλά θα πρέπει μόνοι σας να καταλάβετε σε ποιό σημείο του μηνύματος μιλά ο ένας και σε ποιό ο άλλος !
28/3/2010


Message de Sananda avec l'Archange Raphaël du 28 Mars 2010

Ce n'est pas nécessaire que tu te disputes avec des gens qui ne se rendent pas compte, que la Lumière est plus importante, que la non lumière.
Et malheureusement vous serez obligés d’affronter encore de telles situations. Le fait que tu as pu retenir ta colère, cela est plus important, que d'expliquer quelque chose à quelqu’un qui suit un autre chemin et, ce n'est pas question de jugement face à lui, mais du respect, car seulement, lui-même jugera soi-même, quand le moment opportun viendra !
Ceci Sananda ne vous l'avait dit venant comme Jésus en disant " ne pas juger pour de ne pas être jugés" ?
Nous reconnaissons que plusieurs fois vous êtes obligés, à faire face à des situations difficiles, face à des gens, qui sont prêts à faire la guerre de Troie pour un rien ! Votre reculade en ce moment-là, ne signifie pas que vous donnez raison au la non lumière qu'ils expriment !
Si vous laissez votre colère de vous prendre, vous serez face à ses résultats et, une petite reculade aide ceux que vous avez face à vous, d’entendre, si et autant qu'ils entendent, la voix de leur guide.
S’ils ne vont pas entendre, ils vont voir dans le film de leur vie après leur mort, leurs œuvres, comme toi aussi tu vas respectivement voir les tiens.
Ceci pour ce sujet, tant pour l'autre sujet, auquel ta sœur a fait référence, la conversation d’aujourd’hui, a aidé même la "pierre" qui était à côté de vous ! (note: IL entend l'homme qui était "par hasard" à côté de nous) Parce qu'il a reçu quelque chose par votre aura !
A n'importe quel moment, quand le monde, qu'il a créé autour de lui, ce monsieur, va s'écrouler comme pas mal d'autres gens, qui s’appuient seulement sur le "moi-même tout ce que je peux manger et boire le plus" alors il se rappellera dans à n’importe quel pourcentage, lui, il choisira, les paroles concernant la réincarnation.
Vous devez connaitre qu’à des conversations pareilles, les âmes poussent les egos incarnés de l'individualité, de prendre, alors tu as très bien dit tout ce que tu as pu, en te tournant vers ton interlocutrice, indépendamment si tu sentais qu’il y avait une « pierre » autour de toi.
Si vous n'osez pas parler, et de vous exprimer, comment attendez-vous que le monde change autour de vous?
Parce qu’un jour même les pierres vont vous expliquer, oui les rochers et les cailloux, a travers les particules de leur matière structurée, la Loi de la Cause et du Résultat !
Laisse alors les uns d’avancer comme eux, ils désirent, avec respect face à leur âme, oui. Sans reculade à des sujets des Valeurs et des Lois du Père de Tous, pas seulement oui, mais plus que de OUI.
Maintenant, comment tu vas essayer d’exprimer a un hâbleur et arrogant la Loi de l'Amour, je ne sais pas s’il le comprendra, s’il ne baisse pas le ton de sa voix.
Aussi de même la moindre expression et explication motivée par amour, des Lois de Dieu, aident les plus petits et faibles cailloux d'aujourd'hui, de devenir demain des diamants.
J'essaie de te montrer, que ce n’était pas par hasard la discussion qui a été faite à la table où tu as été, avec du respect face au cœur qui essaie d’ouvrir ses pétales.
Donc tu avais aujourd'hui 3 différentes manifestations :
A) un lotus qui essaie de consolider la Lumière à son intérieur et d’ouvrir ses pétales.
B) une fleur qui se fane jusqu'à être sèche et d’être brulée et
C) un sol pierreux que l'amour naguère sous la forme de la pluie va l'amollir et un jour, même après des milliards des années, cela donnera une forêt des lotus et des palmiers.
Comprenez-vous ce que j'essaie de vous dire? Que même le plus moindre petit et insignifiant événement de votre vie, nous, nous l'utilisons pour l’œuvre de Notre Père, si vous êtes à l’intérieur de vous, dans votre cœur consciemment connectés avec nous?
Tu traduis et tu publies sans être pressé, sans que je dise plus des choses et je transmets et j'exprime mon amour envers ta sœur, laquelle va comprendre beaucoup de choses, à travers ce message.
Ah, oui, tu as raison ! Ce sujet nous ne l'avons pas analysé, et même si à travers nos pensées nous l'avons discuté.
De toute façon les choses, les plus importantes, nous te les donnons à nos conversations quotidiennes et pendant tes méditations, et il est dommage que tout cela, est impossible d’être enregistrés sur un papier. Mais oui, quelque part à l’intérieur de toi, elles existent parallèlement avec les archives akashiques !
Voilà, pour encore une fois, l'importance des enregistrements à travers des actions, des pensées et des sentiments, mais aussi des recensements qu'au total vous faites d'incarnation en incarnation.
Essayez alors, de demander la partie de votre âme, qui veut et essaie de la part de votre moi supérieur de communiquer avec vous, vous pour lui a quelle catégorie êtes-vous ?
Est-ce que vous êtes le lotus qui essaie d’ouvrir ses pétales?
Est-ce que vous êtes la fleur, qui n'ayant rien de donner de plus, elle se fane et ou Shiva la brûlera ou il va la déraciner ?
Ou êtes-vous un sol, qui dans l’avenir lointain, il va constituer un héritage à travers l'amour de Dieu, à faire germer sur lui, toutes ses Splendeurs ?
Alors que dites-vous, chacun de vous qui lit mes paroles, qui pense que vous en êtes ?
Oui, je parle symboliquement, je parle à travers des paraboles, parce que toujours je parlais comme ça chaque fois que je venais sur votre terre.
C'est déplorable pour moi, que vous placez avec tant de fureur, vos espoirs pour me revoir sur la terre comme Jésus ou n'importe quelle autre chose vous en croyez que je suis, quand votre cœur est fermé face à moi, face à Panagia – Isis et face aux Paroles du Père de Tous.
Bien sur que je suis triste, dans une semaine exactement ils vont être sacrifiés des milliers des animaux pour fêter, les soi-disant Chrétiens, à ton pays ma Résurrection !
Quand tous ceux, les soi-disant Chrétiens, ils vont partir de la vie et ils vont voir ce qu'ils en croyaient, ils demanderont avec angoisse, de retourner en arrière, pour faire autant plus du bien. Mais une voix douce, chuchotée va leur dire dans leurs oreilles intérieures : "pourquoi tu ne m'entendais pas quand je parlais?"
Et croyez-en moi, cela est le plus grand malheur pour chaque âme qui se trouve a ce point après sa mort sur la terre !
Ceci est l’ "enfer" réelle selon tout ce que les prêtres essaient de vous dire, mais pour leur intérêt personnel, ils avaient tout changé ! L’ "enfer", n’importe quelle, n'est pas une simple chaudière, c'est l'abîme intérieur que l'âme désincarnée sent, quand elle se trouve devant les 24 vieillards, en constatant combien elle est distante de tout ce que Dieu en est !
Et le "paradis" réel est juste le contraire, c'est-à-dire combien à l’intérieur de tout ce que Dieu en est, d’être trouvés les œuvres, les pensées et les sentiments que quelqu'un avait vécu pendant son incarnation !
Je vous les dis de façon simple, avec des mots simples, j'essaie de les faire compréhensibles, parce que j'ai vu combien de gens vous visitez cet espace où, je vous transmets Mes messages, soit en grec soit en français, ainsi que tous les autres que ici se publient seulement en français !
Je me demande quoi d'autre de vous dire, avec le sens suivant, nous vous avions donné tant des choses, que vraiment le silence absolu serait la meilleure action de notre part.
Mais, nous vous voyons et nous vous observons, nous sommes à l’écoute des vos besoins, et autant que cela nous attriste la situation de beaucoup de vous, nous nous jouissons comme des enfants, quand vous arrivez à creuser dans le sable de votre personnalité et de votre misérable individualité, avec le sens que celle-là, un jour va se résorber et elle sera décomposée et nous voyons avec quelle fatigue et avec quelle foi, vous parvenez même aussi par l’intérieur du sable de votre ego incarné, mais aussi de la boue ou aussi du bourbier lequel vous entoure, vous, vous continuez à essayer de créer des diamants et des gemmes d’origine divine, même à travers chaque grain de sable que Dieu vous en avait donné !
De toute façon Dieu avait Créé aussi le sable ! L'effort de transmuter le sable en diamant touche le cœur de Dieu !
Cela touche des régions de Dieu qui est impossible de vous décrire à travers peu de mots, je peux à travers des symboles, mais combien des gens vont-ils me comprendre ?
Si je les utilise et je les analyse tous maintenant, beaucoup des gens vont "caractériser" cet espace où je m'exprime qu'il est de cette tendance ou qu'il est proche de cette école, parce qu'ils ont lu quelques livres des quelques écoles ou des dogmes intérieurs des quelques religions !
Ceci je l’évite ! Parce qu’il m'intéresse que vous puissiez faire le pas vers votre intérieur et pas en dehors de vous.
Sananda avec l'Archange Raphaël, mais vous devez comprendre tout seuls sur quelle partie du message parle l'un ou sur quelle partie l'autre !
28/3/2010