Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Άγγελλοι Σιωπηλοί.



ΣυνΟΜιλίες με Όντα Θεϊκού Φωτός


ΣυνΟΜιλία
Όταν η Ευχαριστεία προς Τω Κυρίω είναι το πρώτο θέλημα σας όταν ξεκινά η ημέρα σας και η Υπηρεσία προς Τις Θεϊκές Ιεραρχίες η πρώτη σας δράση τότε, όλο Τό ΦΩΣ Τό Θεϊκό, εμείς οι Αγγελλοι σας το συμπυκνώνουμε από την Αύρα μας στην Αύρα σας.
Ναι έχουμε και εμείς Αύρα και σας μεταγγίζουμε την Ουσία μας την τείνουσα στις απολήξεις της 12ης σας καρδιάς. Αυτό είναι αντίστροφα κρυμμένο στη πράξη τής Οδύσσειας όπου ο Οδυσσέας έχοντας περάσει το βέλος μέσα από τις 12 οπές των τσεκουριών δολοφόνησε τούς μνηστήρες.
Οι μνηστήρες είναι οι ανεπιθύμητοι εκ των Μητρικών Έργων Συνειδήσεων Μνημών μη δυνάμενων να έλκουν και να εφελκύσουν Θείο Φως εκ του Ερέβους μέσα τους !
Δείτε επίσης τι κρύβει η γλώσσα σας σαν πλάνο μυσταγωγικό στην έννοια "σφετεριστής " και πως αυτή συνδέεται με τους σφετεριστές αρχαγγέλους εκ των πεπτωκότων τού κάθε σεφιρώθ, αλλά αυτό εκ των ανωτέρων εξ υμών Κόσμων δομηθέντα απ την άλλη πλευρά τής ΔΙΑταξης στο Σχέδιο σας πού Διαλογιζόμενος είδατε και ναι είμαι ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ Σε ΕΝΑ !
Συνδέστε το μήνυμα μας σαν Νόημα με το μήνυμα του Κέλσου σχετικά με το ρόλο των UFO και την αλήθεια περί της παρουσίας της δράσης των διότι στο ελάχιστο μικρό τού μικρόκοσμου κάθε μικρόκοσμου ενυπάρχει εγγεγραμμένο το υπέρτατο τί τού κάθε μακρόκοσμου.
Όμως η μεταφορά η αντίστοιχη, η αναλογισθείσα και η αναφορική Τού Θεϊκού ΦΩΤΟΣ εδώ θα γίνει μέσω της Συνείδησης Τού Ερέβους που σαν έννοια είναι δομημένη και κρυμμένη εις τας οπές των 12 τσεκουριών, αρα ναι, και σαφώς η σκέψη σας, αυτό είναι συνδεδεμένο με την παραβολή της οπής βελόνας που παρέδωσε υμών Ο Sananda !
Όλα δένουν μεταξύ των, αυτό είναι τετελεσμένο δια ημάς σύντομα θα είναι βιωθεν και για τα πεπτωκοτα αδέλφια μας και ανάμεσα σας !


https://www.youtube.com/watch?v=Kh1KMvyer4E

Hang Playing Hedge Monkeys - North, East, West, South



Άγγελλοι Σιωπηλοί.

23/5/2012