Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

26-8-2014 Ερωτήσεις και Απαντήσεις.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις.

Ρωτήσατε κάτι μέσα στην ανάλυση και στη σύγκριση...που είναι ευκαιρία να πούμε δυο λόγια πολύ λίγα δια τη σχέση Τής Ειμαρμένης και Τού Χρόνου, έναντι Τού Κισμέτ.
Υπάρχει ένα πεδίο δράσης που Ο Χρόνος Επιταχύνει ανάμεσα στο Κάθε Χρόνο ενσάρκωσης, άρα εκεί Πάντα Έρχεται Ο Θεϊκός Χρόνος Τού κλάσματος Τής Θεϊκής σας Ταυτότητας και κρυσταλλοποιείται πάνω σας. Είναι ένα πλαίσιο μη Ανάστασης σας, δια να έχετε στο μέλλον Αναστάσεις. Είναι μια δικλείδα Ασφαλείας Τής Δικαιοσύνης Του Κόσμου Ενσάρκωσης”, έναντι Τής Υπερώας Ακτίστου Δικαιοσύνης, άσχετα με τα κληθέντα να τα ζήσετε, ως ζώντες από άλλες Δημιουργίες, που επειδή εκεί ήσασταν απόντες, τώρα στο σήμερα σας εδώ και χθες στο τώρα σας δια κάθε αύριο σας, τα πρότερα σας έσσονται τωρινά, χθεσινά αλλά και αυριανά !
Παρ΄ολα αυτά, ναι, σε ΣΥΝθηκη Δυνητικού Χρόνου, σάς αποτυπώνεται αυτό πάνω σας, (δεν θα εξηγηθεί το “Πώςαυτό γίνεται), άλλωστε κανείς από τους Δασκάλους σας, δεν ήσαν έως τής εποχής δράσης των, σαν Τον Ιησού και Τον Απολλώνιο Τυανέα, (ενώ εκεινοι και οι δυο τα ξέρανε και τα ζούσανε), αλλά και Ο Ιησούς και Ο Απολλώνιος, δεν είχαν εντολή να τα διδάξουνε. Άλλος ένας τα Ήξερε και Δεν τα Δίδαξε δημόσια (εκτός Τού Babaji), O Maitre Saint Germain και όσοι άλλοι, τούς φωνάζετε εσείς από ανθρώπινης πλευράς σας, ως Δασκάλους, ειδικά μετά το ήμισυ τού 19αιωνος, όπου ήδη πριν αυτής της ημερομηνίας είχε έρθει δημόσια και ήδη είχε δράσει και ως “Ο Δάσκαλος Τής Αγάπηςτόσο πριν το 1800, καθώς και Έδρασε τότε αμέσως μετά, και “Ο Δάσκαλος Τής Σοφίαςπολύ πριν τό 1900, αλλά αυτοί δεν τα Δίδαξαν ποτέ αυτά, ούτε τα Παρουσίασαν σε κανέναν !
Ο δε Δάσκαλος Της Αγαπης” Ήρθε ξανά στην αρχή τού 20ου αιώνα, Να Στηρίξει τους Προδότες Του Χριστού και Της Παναγίας, στο να έχουν το δικαίωμα έναντι των καταγραφών τους, εκ Της Ειμαρμένης τους, να ποιήσουν Ντάρμα πριν τους ζητήσει το Κάρμα να του προσδοθούν έναντι του Πεπρωμένου τους, και του κάθε Κισμέτ τους τα ρέστα, καθώς και τα απαιτούμενα της δικής τους πλευράς ως χρέος.
Αρα τι έκανε στη σιωπή
Ο Δάσκαλος Της Αγάπης ;
Επέλεξε να ζει στην Αφάνεια
Μη έχων ούτε ένα μαθητή
και κανένα ακόλουθο, ως άνθρωπο,
και Εποίησε Γέφυρα
με Τον Αληθινό Κήπο Της Παναγιάς,
στο να τύχουν μέσω Αυτής,
στο να έχουν πρόσβαση
Στη Φιλευσπλαχνία Τού Πατέρα Όλων,
δια να τους δοθεί,
στους 5 παλαιούς ενσαρκωμένους Αποστόλους
στην αρχή του 20αιωνα,
μια ακόμα ευκαιρία
δημιουργίας Ντάρματος, πότε ;
Πριν Το Μεγάλο τους ΟΡΙΟ..
Αλλά ορισμένοι μόνο από αυτούς, έχασαν Όλες τις τότε Προσφερθείσες Ευκαιρίες Ανάστασης τους, ειδικά σε ένα Δείκτη των Αναστάσεων τους, που αυτοί ποτέ τους δεν είχαν και δεν απέκτησαν ούτε μετά στην πορεία της ενσάρκωσης τους, καθώς αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν είχαν και δεν έχουν ούτε Πρωταρχική Ακτίνα, αλλά ούτε και δικά τους εν δομή Σώματα Δόξης -καθώς ούτε και εν δομήσει- μέσω Υπηρεσίας δεν τα κατέχουν ως ΣΥΝυπαρκτα και ως ΔΙΑθέσιμα, από ΕΥρος Υπηρεσίας άλλης Δημιουργίας ! Αυτοί δε ειδικά οι συγκεκριμένοι, “δανεικάλάβανε ναι... ανάλογα με την περίπτωση, όλοι σαν “αυτούςδανείζονται από κάποιους που τους αγαπάνε πολύ από άλλες Δημιουργίες και τους παρέχουν τα δικά τους.

Αρα και ξαναγυρνάμε στην Ερώτηση, ναι, σας λέμε :
Δύναται Η Ειμαρμένη,
ΑΠΟΛΥΤΑ να σας δώσει
αποτύπωση Πεπρωμένου
έναντι Κισμέτ,
τόσο Άχρονα όσο και Ενχρονα,
ενώ σήμερα βλέπετε χ και ψ αποτύπωση ΟΝτος σε μια μέρα μετά, ή και μετά από κλάσματα δευτερολέπτων ή και χρόνια να δείτε άλλο, ή άλλα, διότι τα Χρέη είναι συνυπαρκτα εντός Της Δημιουργίας, αφού το 5 σκαλί λίγοι το ανεβαίνουν ! Το δε 6 ελαχιστοτατοι και στο 7ο σκαλί κανένας Δάσκαλος σας, δεν το Ανέβηκε στο Δυτικό σας ημισφαίριο μετά το τέλος τού ημίσεος τού 19ου αιώνος, εκτός των 3 στην Ανατολή γνωστών σας μαθητών Τού Babaji !

Άλλωστε Τόν Babaji, κανείς δεν Τον έχει συναντήσει εκ τής Δύσης Δάσκαλος σας μετά το ήμισυ του 19ου αιώνος ! Στη δε Ανατολή μόνο μια χούφτα παραπάνω, έως και όχι μόνο το σήμερα σας αλλά έως και την Επερχόμενη Παύση και Σχάση. Διατί ; Ψάξτε Μόνοι σας, σας έχουν δοθεί οι απαντήσεις. Στο Λυκαυγές είσαστε, όποιος έχει τα αντίστοιχα “κότσια” και Τολμά, ας προλάβει όσο είναι ζωντανός να κουνήσει και λίγο το χεράκι του.



26/8/2014