Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ερώτηση και Απάντηση 17-10-2014

Ερώτηση : Είναι σκληρό αυτό πού λέτε...


Εσάς ΔΙΑτί σάς απαΣΧΟΛΕΙ ; Δέν θά έπρεπε καί δέν πρέπει, το νοιώθετε, δέν τό ξέρετε, αλλά τά ρήματα αυτά έχουν και κατέχουν τή μέγιστη διαστροφή σέ επίπεδα νού, χωρίς Ο Νούς νά έχει δράσει ποτέ ως καί μή υπάρχων απόλυτα δέ, μή συνυπαρκτός εις τόσους μή ζώντες, αρα ισχύει ο μή ζών να μήν είναι και ζωντανός, ουδέποτε ένας μή ζών δεν είναι ζεστός, συχνά παρίσταται ως κρύος αλλά φεύ, δεν είναι ημιπεθαμένος.
Σάς είναι αρκετά αυτά ;


Απάντηση : δεν δύναμαι να απαντήσω, πριν λέγατε περισσότερα...


Μνημείο Ειλικρίνειας είναι αυτό, αλλά δεν μπορούν οι επισκέπτες να αντιληφθούν την γραφή και τήν ΟΜιλία μας ως κατερχοντες εν υπηρεσία της μή αγάπης, όχι υποχρεωτικά τού μίσους εραστές, αλλά η μη αγάπη έχει κάνει περισσή κατοχή επ΄ αυτών μη παρέρχουσα* παρά μόνο έρεισμα τών εγώ σε πλάτος, ουχί σε μήκος. Προσέξτε το αυτό, έχει άμεση σχέση με την παχυσαρκία πολλών, καί δή μετά μια ηλικία, της εμφάνισης τής κυτταρίτιδας στίς γυναίκες σας, σε αύξουσα μορφή σήμερα αυτό, σε ηλικίες άνω τών 15 χρονών τους, και σε ανυπαρξία γονιμότητας τών ανδρών στο σπέρμα, πού εκεί η ποιότητα τών σκέψεων τού όποιου υπαρκτού “νού” τών μανάδων τους εν ώρα εγκυμοσύνης, δημιούργησε αυτή την σφραγίδα στο Νωτιαίο Μυελό τους, μάς έχετε δε κάνει, και άλλη μια ερώτηση περί μιάς πάθησης τής μήτρας των γυναικών, αλλά δεν μας αφήνετε δια ευνόητους λόγους ευθέως να απαντήσουμε και αυτό σεβαστό είναι.


* ναι με “Ρ” διότι δεν είναι εκ τού Κόσμου Τούτου, αρα καταλαβαίνετε τι υπονοούμε σε πλανητικό επίπεδο τάσης και υπέρτασης φορτίων εκ των Μετασχηματιστών των Πεδίων, αρα ναι μεν ένα Κάρμα και πολλές Αμαρτίες συσσωρεύονται ως είδατε πολλές φορές, παρ΄όλα αυτά καθίστανται λόγω έλλειψης Πρωταρχικής Ακτίνας εν δομή και εν υπηρεσία, ως “ψευτοαρωγοί” και “ψευτοαγωγοί” μόνο, ναι Τόνισε τό ΜΟΝΟ κατά τήν διάρκεια τής Ενσάρκωσης, μετά η Πληρωμή του Καρματος είναι απαιτήτεα αμέσως μετά το πρώτο και δεύτερο θάνατο τους, σε σημείο που αν κάποιος από αυτούς κατάφερνε να επιστρέψει δια παροχή ομιλίας (δηλαδή να γυρίσει πισω να σας μιλήσει αυτός και όχι άλλος, ως συνήθως γίνεται στα ενδιάμεσα χωρίς σύνδεση με τον Δία, και μη έχοντας Μυσταγωγική Παιδεία ούτε καν εγκυκλοπαιδικά δια να λειτουργεί η ανάλυση και η σύνθεση έστω σε επίπεδο νηπιαγωγείου τότε η κατοχή επί αυτών και μέσω αυτών γίνεται από αλήτες του αστρικού, το έχετε δει και το βλέπετε συχνά σε καταστάσεις κατοχής όπου μερικές φορές ούτε οι δήθεν αρμόδιοι από επιστημονικής και θρησκευτικής σας κοινότητας δεν μπορούν να δώσουν λύση) τότε δεν θα μίλαγε πάντα αυτός, αλλά και “Αν” μίλαγε τότε να ξέρατε ότι θα περιέγραφε Τούς Χώρους του κάθε Devachan σαν μια Κόλαση επειδή δεν έχει δικαίωμα να περάσει σε Δεύτερο Θάνατο. Το Μεγάλο Θάνατο του δηλαδή γλυτώνει έτσι. Αυτή είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ή ο 1ος Θάνατος ταυτίζεται με τον 2ο, δια να μην υπάρχει ο Απόλυτος, ή ο Δεύτερος μένει ανενεργός ίνα δυνηθούν όνειρα άλλων στη γή να πάρουν σάρκα και οστά, σε τί ; Σε παροχή δυνητικής Εξόδου αύριο συγγενών αυτών από την Κόλαση Μέσω Της Θυσίας. Επειδή όμως στις Κεντρικές Μητρικές Μήτρες οι εγγραφές είναι δυνατές και απαιτούν εξιλέωση, εκεί το ον αυτό παραδίδεται στους Επικριτές μέσω Έργων Κατοχής, αλλά δεν έχουν προστασία, είναι σαν να κατεβαίνεις ένα απότομο γκρεμό χωρίς την παραμικρή προστασία με πρόσδεση σου σε ασφαλή σημεία των βράχων. Πέφτεις πιο γρήγορα μεν αλλά τσακίζεσαι και πιο εύκολα δε, δια αυτώ τω λόγω έχετε δει σε περιπτώσεις Κατοχής να έχουν μια χ και ψ γνώση γεγονότων από της ζωής του θύματος των.. που δεν είναι ποτέ και τό θύμα αμέτοχο των παλαιών έργων του, δηλαδή μια κάποια συστοιχία γεγονότων έχει στο παρελθόν ποιήσει ως Κάρμα. Αλλά αιώνες επί αιώνων χωρίς ποτέ το παραμικρό Νταρμα, μετά η εναλλαγή γίνεται μόνο σε επίπεδο χλιαρού και δεν φεύγει κανείς από το στρατόπεδο των Χλιαρών, ούτε αυτοί μπορούν όσο και να θέλουν Οι Νόμοι δεν τούς αφήνουν και κανείς ενσαρκωμένος δεν δύναται να τους βοηθήσει. Τώρα είναι αρκετά αυτά ;


Η Μή Αγάπη είναι το μη μεταλλασσόμενο Πεδίο των Χλιαρών, αρα από αυτό Το Πεδίο Είναι Πλήρεις, στην Ώρα Τής Σχάσης αυτοί υποχρεωτικά θα πάνε στον Απόλυτο Θάνατο τους, χωρίς να περάσουν ούτε από τό πρώτο ούτε από τό δεύτερο Θάνατο τους ! Ναι είδατε το Πως, και πάνε κατ' ευθείαν στο Τρίτο ! Θα είναι ανάμεσα σε αυτούς και παρα πολλοί γνωστοί σας, αρκετών και μεταξύ σας και “Πού” εδώ ερχόσαστε. Διότι οι Χλιαροί πάντα Έλκονται πρώτοι από ό,τι δεν έχουν. Αρα αν μας απασχολούσε η αποδοχή των λόγων μας, (θα τα δίναμε στο “σχεδόν ποτέ” του Χρόνου), πού είναι το σήμερα λοιπόν μια ευκαιρία υπέροχη (ως ΣΥΝίσταται αυτό και μια καλή ΕΥκαιρία, δια όσους δύνανται να επενδύσουν σε Μέλλον πριν το Παρόν κλείσει τη Πύλη Του) αφού τό βλέπετε πως και που έχουν λιγοστέψει αυτοί που μπορούν να μας πιστέψουν, ακόμα και αν χθες μας πίστευαν ή ήθελαν να μας πιστέψουν, όμως δεν δύναται πια και αυτοί να έχουν εσωτερικά πρόσβαση σε κραδασμούς κατανόησης διότι πέρασε η ημερομηνία ΟρόΣΗΜΟ τού 2012.


Δια Τούτω Τώ Λόγω οι Ψίθυροί μας είναι απόλυτοι, όμως έχετε δίκιο να έχετε παρατηρήσει ότι προσπαθούν να τούς Υφαρπάξουν και οι Ανεπιθύμητοι, αλλά με ένα τρόπο μη αντιληπτό σχεδόν από κανέναν, είναι όπως σάς γλιστράνε στά χέρια σας οι σαπουνάδες ενώ πλένετε ένα πιάτο και αυτό σπάσει, δεν δύνανται να καρποφορήσουν οι προσπάθειες τών χεριών σας. Έτσι ως το πιάτο σπάει αντίστοιχα αναλογικά και αναφορικά Γλιστρά Το Βαρυτικό Πεδίο από αυτούς και Φυσικά Προσδίδεται Αλλού” αυτό Είναι Μέρος Της Ακτίστου Δικαιοσύνης. Διατί ; Διότι Οι Μετασχηματιστές Τών Βαρυτικών Πεδίων τους, τούς έχουν όχι μόνο κλείσει, αλλά και τούς έχουν αφαιρέσει τους ΔΙΑκόπτες Λειτουργίας τους από Τίς Κεντρικές Μητρικές Μήτρες. Στού κουφού την πόρτα όσο και να "βροντάς"...

Θέλετε κάτι άλλο ;


https://www.youtube.com/watch?v=edZLLmfJjuE&list=RDOKStJaD3wcE&index=12