Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μηνύματα του Sananda και του Elayah - Messages de Sananda et de Elayah / 6 & 7-10-2010

Μηνύματα του Sananda και του Elayah


Μήνυμα του Άγγελου Elayah
της 6/10/2010

Το Θέλημα του Θεού, είναι η προτεραιότητα Μας όλων των Αγγέλων όλων των Αρχαγγέλων όλων των όντων πού εργάζονται σε αποστολές Υπηρετώντας τον Πατέρα Όλων κοντά σας και άν ακόμα και διά τα δικά σας μάτια είναι μή ορατά, και είναι ευδιάκριτα μόνο από κάποιους ελάχιστους διορατικούς ή ακόμα από τα παιδιά indigo ή crystal, τα οποία τρομάζουν συχνά όταν δούνε δίπλα τους ή μπροστά τους ένα όν "περίεργο" αλλά για το οποίο γνωρίζουν ότι οι άλλοι γύρω τους δεν το βλέπουν !
Η συγκατοίκηση η κοινή, όντων του Φωτός με όντα του μή φωτός, τα οποία εσείς καλέσατε να κατοικήσουν πρώτα εντός σας, στη καρδιά σας, θα είναι το πρώτο σοκ, σε όσους από εσάς θα εισέλθουν στη 4η Διάσταση !
Η παράλληλη λοιπόν συγκατοίκηση δεν σημαίνει υποχρεωτικά ανταλλαγή κραδασμών μεταξύ των δύο ή και των περισσότερων πλευρών ! Όχι βέβαια και τί εννοούμε με αυτό !
Όσοι είναι από το Φώς, θα αναζητήσουν τούς ΟΜΟΙΟΥΣ τους εν Ζωή, δηλαδή όσους τους ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ δηλαδή εκείνους πού με όμοιο τρόπο ζούνε ! Όπου δηλαδή το ΟΜ δίνει την Ζωή την Αιώνια !
Άρα οι υπόλοιποι οι οποίοι δεν θα έχουν την ίδια τροφή ή ίδια κραδασμικά στοιχεία να μοιραστούν, συνειδητά πλέον θα νοιώσουν ότι η Κρίση του Πατέρα έχει ήδη επέλθει και ανάλογα θα οδεύσουν πρός τις αντίστοιχες περιοχές εσωτερικά και εξωτερικά που τους αντιστοιχούν σύμφωνα με τα κραδασμικά επίπεδα καταγραφής τόσο στα 12 σώματα τους, όσο και σε ότι ο Μανδύας τους φέρει από τη πρώτη μέρα της δικής τους δημιουργίας !
Πρόσφατα κάποιος από εσάς ανακάλυψε σε ένα βιβλίο γραμμένο το 1925 την απόδειξη αλλά και τη σύνδεση όσων τα μηνύματα μας εδώ δίνουν, με όσα οι Δάσκαλοι έγραψαν σε εκείνο το βιβλίο στο οποίο δεν μίλαγε ένας Δάσκαλος αλλά όλη η Ιεραρχία, όπως και όλη η Ιεραρχία μιλά σε αυτό το blog.
Το γιατί αυτό γίνεται, δεν αφορά εσάς αλλά το τί εξυπηρετεί καλύτερα το Σχέδιο του Θεού !
Παρατηρώ με λύπη μου, σαν Άγγελος τού Θεού πού είμαι πόσο ελάχιστα χρησιμοποιείτε την αρετή της παρατηρητικότητας γύρω σας στη ζωή σας, όχι μόνο όταν ψάχνετε εδώ ή αλλού να βρείτε την αλήθεια !
Ξέρετε πόσες φορές όλοι σας, προσπερνάτε την αλήθεια ενώ αυτή είναι δίπλα σας στο βλέμμα ενός πεινασμένου ακόμα σκύλου που εσείς κλωτσάτε ή αγνοείτε, όπως επίσης στο βλέμμα ενός ζητιάνου τον οποίο με ύφος καρδιναλίου προσπερνάτε επειδή εσείς έχετε δουλειά ενώ αυτός όχι ! Επειδή εσάς σας ευλόγησε ο Θεός κατά τη δική σας άποψη και σας τα έστειλε όλα ρόδινα στη ζωή σας, ενώ σε αυτόν δεν έδωσε τίποτα κατά το δικό σας δοκούν !
Πόσο γελιέστε ! Πόσο λάθος κάνετε όταν περιφρονείτε αυτούς πού έχουν τόσα λιγότερα από εσάς ! Να ξέρατε πόσο λυπάται ο Θεός !
Και πόσο χαίρεται ο Θεός όταν ενώ είσαστε σε δυσκολία να ζητάτε να γίνουν καλά τα παιδιά των άλλων πρώτα γύρω σας και όχι το δικό σας πού μπορεί να υποφέρει ! Όταν η προτεραιότητα είναι πάντα οι άλλοι και όχι εσείς πρώτοι !
Πόσα φράγματα από ανθρώπινο τουπέ από ύφος δήθεν μεγαλείου δεν βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, όλοι εμείς οι άγγελοι πού ερχόμαστε στη γη σε αποστολές υπηρετώντας τον Πατέρα Όλων !
Πόσο μας λυπεί η έλλειψη της αγάπης.
Όχι αυτή πού εσείς νομίζετε ότι γνωρίζετε ! Αγάπη για τον πλησίον δεν σημαίνει να υποδεικνύεις υπέρ του δέοντος στον εαυτό σου πρώτα και μετά στο Θεό ότι φροντίζεις κάποιον πάσχοντα ή σε δυσκολία ευρισκόμενο, αλλά όταν κρυφά από το Θεό και τους ανθρώπους προσπαθείς να βοηθήσεις για να μή φέρεις σε δύσκολη θέση την αξιοπρέπεια αυτουνού που βοηθάς !
Άν δεν σέβεσαι αυτόν πού βοηθάς γιατί τον βοηθάς ;
Για να γραφεί στα ακκασικά αρχεία ότι βοήθησες ή στο βιβλίο της ζωής σου ; Λάθος ! Δεν θα γραφεί τίποτα από όλα αυτά ! Κατά τον τρόπο πού ο εγωϊσμός σας νομίζει ότι γράφεται !
Τα ακκασικά αρχεία, περιέχουν πρωτίστως τα έργα της αγάπης ! Αλλοίμονο αν άφηνε ο Θεός τα ακασικά αρχεία να γεμίζουν από τις ηλιθιότητες ή τις βρωμιές τόσων ανθρώπων πάνω στη γη ή αλλού.
Τα ακκασικά αρχεία είναι το επενδεδυμένο κεφάλαιο σας στη ΘΕΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ όσων υπηρετείτε το Θεό, και ποτέ όσων υπηρετείτε το Μάρα, δηλαδή η πλειονότητα όσων σήμερα είσαστε ενσαρκωμένοι, και αρκετοί από το υπερπέραν οι οποίοι συνδέονται μαζί σας ! Διότι οι συνδέσεις από πάντα υπήρχαν !
Αν φτιάξετε ένα κτίριο και δεν προσέξετε στις συνδέσεις στους δοκούς αυτό θα πέσει αργά ή γρήγορα ! Το ίδιο και η Ζωή σας όλων σας όσων οι συνδέσεις σας δεν είναι με το Φώς αλλά με το μή φώς και τους υποτελείς του.
Οι Υπηρετώντες το Φως θα πάνε υποχρεωτικά πρός το Φώς !
Όχι οποιοδήποτε Φώς ! Όχι μόνο πρός το Φώς του Κόσμου, ούτε μόνο πρός το Φώς της Ζωής, αλλά θα έλξουν μέσα τους το Φώς του Θεού !
Νομίζετε ότι το τελευταίο θα το έλξετε όλοι σας ;
Το Φώς του Θεού, το έλκουν μόνο όσοι έχουν ήδη δημιουργήσει το σώμα της Δόξης τους.
Ο Θεός ψάχνει τα δικά του παιδιά, ο Θεός τιμά τα δικά του αγγελούδια, αυτούς που πάντα Τόν Υπηρετούν, όπου και άν τους έστειλε σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αυτούς που βάζουν το Θέλημα του Πατέρα Μας πάνω από το οποιοδήποτε ελάχιστο δικό τους ανθρώπινο εγώ !
Νομίζετε ότι σας έχουμε πει όλοι μας εδώ ασυναρτησίες επειδή, κάποιο νησί είναι ακόμα στη θέση του ! Τα ίδια λέγανε κάποτε κάποιοι και στην Ατλαντίδα, νομίζοντας ότι είναι υπεράνω του Θεού !
Όμως ο Θεός είχε εκφραστεί μέσα από τους Δασκάλους Του και τόν Sananda ακόμα και τότε και είχε φροντίσει να σωθούν τα παιδιά με την κρυστάλλινη καρδιά !
Αυτά για απόψε !
Ήρθα να δώσω κουράγιο σε ψυχές που προσπαθούν !
Σε ψυχές που ποτέ τους δεν γύρισαν την πλάτη στο Φώς του Θεού !
Διότι το Φώς του Θεού ήτο και είναι υπεράνω Όλων !
Elayah
Δημοσίευσε πρώτα στα ελληνικά και όταν μπορέσεις στα γαλλικά.


Μήνυμα του Sananda
της 7/10/2010

Στα σύνορα του Κόσμου σας θα κυριαρχήσει το Φώς !
Στις καρδιές σας θα υπάρχει μόνο Φώς, μόνο το Φώς δημιουργεί, κάθε τι από το μή φως δεν μπορεί να δημιουργεί έργα αιώνια.
Η αιωνιότητα είναι χαρακτηριστικό θεϊκής ταυτότητος και ο μοναδικός κραδασμός ο οποίος είναι άμεσα συνδεδεμένος με το Θέλημα του Πατέρα Όλων !
Ναι, έχει λεχθεί στις γραφές σας, ότι το αρχικά δημιουργηθέν από τον Πατέρα Όλων μη φως, Εκείνον πάντα υπηρετεί, υπακούοντας στάς ΕΝΤΟΛΑΣ ΑΥΤΟΥ !
Όμως το μη φως δεν ήτο ποτέ από τα πρώτα δημιουργήματα του Θεού !
Ο Θεός το δημιούργησε μετά τη πτώση των αγγέλων, και αφού είχαν ήδη δημιουργηθεί σε εξωτερίκευση οι Νόμοι της Θεογονίας, σαν αυτοτελείς υπάρξεις Θεϊκά δημιουργημένες γιατί κάθε Νόμος του Θεού, είναι έκφραση Αυτού και εκφραστής Αυτού, άρα "ΟΝ" με συνείδηση αυτοτελή, δηλαδή θέληση, σκέψη, βούληση ακόμα και συναίσθημα αλλά ταγμένο εις την υπηρεσία του συνόλου του ΕΝΟΣ που αποτελεί το Θεό, και όχι στο οποιοδήποτε εκφρασμένο εγώ.
Μόνο όταν το εγώ σας το πιο χαμηλό εκφράζεται αποκομμένο από τον Πατέρα Μου, τότε συνδέστε και εκφράζετε απόψεις του μή φωτός και του Μάρα. Οι εξηγήσεις αυτές είναι απαραίτητες σε όσους θελήσουν να εμβαθύνουν περισσότερο όσα στα μηνύματα μας ήδη υπάρχουν ή έχουν δοθεί και θα τα διαβάσετε στον χρόνο το δικό σας για τον οποίο η απόφαση δημοσίευσης ανήκει καθαρά στις αποφάσεις του Πατέρα Όλων !
Άρα υλοποιείται το Σχέδιο του Θεού, ακόμα και ότι έγινε στην Ουγγαρία πού για εσάς ίσως είναι χωρίς νόημα, όχι όμως για Εμάς !
Ό,τι λοιπόν γίνεται εκεί, και ότι γύρω από εκείνη τη περιοχή γίνει και υλοποιηθεί στα προσεχώς για εσάς γεγονότα, έχει σχέση και σύνδεση με μια πολύ παλαιά εποχή σχεδόν ανύπαρκτη για εσάς !
Μιλώ και εξηγώ για την εποχή του RAM και νομίζω ότι είναι αυτονόητο για εσάς πού πιστεύετε τα μηνύματα Μας εδώ, ποιός ήτο ο RAM !
Τότε σ' εκείνη την εποχή, άρχισε η υλοποίηση στεγανών στις καρδιές των ανθρώπων από πλευράς του non lumière ! Για να το επιτύχουν αυτό χρειάστηκαν σύνδεση επί της γης, για να έχουν πρόσβαση στις καρδιές των κατοίκων της τότε εποχής.
Άρα ο Ουρανός και ο Shiva τι κάνουν σήμερα ; Ακριβώς ! Καθαρίζουν πάν ο,τι το μή φως και επί γης δημιούργησε !
Φυσικά υπάρχει και συνέχεια !
Θα καταλάβετε πολύ καλά πότε θα αρχίσει ο πρώτος κύκλος από τα γεγονότα, όχι μόνο ό,τι έχουμε ήδη εδώ πει και δεν μας πιστεύετε ή αυτό έχει δημοσιευθεί στο αδελφό του blog στα γαλλικά, όπου παράλληλα γίνονται δημοσιεύσεις !
Ο πρώτος κύκλος θα αρχίσει μέσα από ένα συμβάν ή γεγονός στο οποίο θα υλοποιείται ορατά και ευδιάκριτα ο αριθμός ο Θεϊκός το 3 !
Φυσικά και είσαστε στην εντός των γεγονότων εποχή, από τη στιγμή που οι Θεϊκές Ιεραρχίες πήραν το σήμα όχι μόνο από τον Πατέρα Όλων αλλά και από ένα συγκεκριμένο σημείο επί της γης, ναι στην Ελευσίνα !
Στη συνέχεια, έχουν ήδη ειδοποιηθεί από μια υπέροχη συνάντηση όλων των Αρχιτεκτόνων του Θεού οι οποίοι μαζί με τον Πατέρα Όλων έδωσαν την έναρξη επί της γης για όσα διαδραματίζονται, ή έχουν ήδη διαδραματισθεί, ή θα γίνουν στο άμεσα προσεχές μέλλον σας.
Το Μέλλον σας είναι ήδη καθορισμένο, αυτό είναι κάτι ξεκάθαρο για τον Πατέρα Όλων.
Το παρόν σας και το επόμενο παρόν σας το άμεσα υλοποιήσιμο για εσάς θα σας αποδείξει το Μεγαλείο του Μέλλοντος τού Θεού, το οποίο έχει ήδη υλοποιηθεί στα αμέσως κοντινά δυνητικά πεδία !
Άρα το "τραίνο" όχι μόνο έχει μπεί στις ράγες, όχι μόνο κινείται, αλλά και σύντομα θα φτάσει στο τελικό σταθμό προορισμού της ΔΙΑ-δρομής του !
Νομίζω ότι αυτά είναι υπέρ του δέοντος αρκετά !
Να είστε όλοι σας ευλογημένοι !
Sananda
7/10/10
Παρακαλώ, δημοσιεύεις σήμερα, ναι αυτό είναι σημαντικό για τον Πατέρα Όλων ανεξάρτητα τί και πότε θα συμβεί !
Ο Πατέρας Όλων επιθυμεί ο κραδασμός αυτού του μηνύματος τόσο του Elayah όσο και του δικού μου, να κυκλοφορήσει σήμερα στο ΔΙΑ-Δίκτυο και πρώτα στα ελληνικά, γνωρίζεις πότε ακριβώς καλό θα ήταν να παρουσιαστεί η μετάφραση του στα γαλλικά .
Συνέρυσε εν Θεώ.
Sananda.






Message pour l'instant uniquement en grec.
A ne jamais oublier que les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu des messages.