Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα του Ουρανού - Message de Ouranos / 9-10-2010

Μήνυμα Τού Ουρανού !
τής 9/10/2010

Ουρανός ομιλεί, και αναρωτιέται πότε θα πάρετε στα σοβαρά τα Λόγια Μας, όλων Μας, αλλά ας μιλήσω για τη δική μου πλευρά !
Έχω απευθυνθεί από δύο συγκεκριμένα blog ένα στα γαλλικά μόνο, και ένα όπου τα μηνύματα μας με πολύ κόπο παρουσιάζονται σε δύο γλώσσες, και η πλειονότητα των επισκεπτών νομίζει ακόμα ότι η σκέψη ή η φαντασία των ενδιαμέσων μας εις υπηρεσία έναντι Του Πατέρα Όλων και Του Σχεδίου Του, ότι έχουν τρελαθεί !
Γνωρίζω τις ερωτήσεις όλων σας καθώς και τις σκέψεις σας του κάθε κατοίκου της γης, αφού είμαι το πνεύμα που την κατοικεί ! Άσχετα αν πολλοί από εσάς ή πιστεύουν σε ουράνιους δήθεν γάμους μεταξύ Ουρανού και Γαίας λες και αυτούς εμείς περιμέναμε, και χωρίς την άδεια τους δεν θα υπήρχε ένωση !
Μα τί αφέλεια κάποιοι επειδή διάβασαν 5-10 βιβλία ή νομίζουν ότι εμείς τους μιλάμε και να το παίζουν Θεοί ! Ακόμα και αυτός που παριστάνει το Δάσκαλο σε άλλη ήπειρο και χώρα και σήμερα το απόγευμα είδες να μιλάνε για αυτόν ! Τι αφέλεια να νομίζει κάποιος ότι άν βαφτιστεί σαν Μέγας Αλέξανδρος ότι υποχρεωτικά το πνεύμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή οι χάρες του, θα τον επισκεφθούν !
Όμως η ηχητική χροιά και ο κραδασμός του ονόματος σας είναι σημαντικοί παράγοντες προσδιορισμού αρετών, όχι όμως όταν γίνεται σαν αυτοσκοπός από τη μεγαλομανία των γονέων, ειδικά άν οι τελευταίοι έχουν και λίγο τουπέ !
Λοιπόν, το έργο Μου, έχει ήδη αρχίσει, μην νομίζετε ότι όσα εδώ διαβάζετε ότι είναι υπερβολή, Διότι δεν ξέρετε "Ti" άλλο και κυρίως εις Δόξα "Ποίου", έχει ήδη δοθεί ως επίσης και "Τί" δίνεται !
Ναι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που Ο Πατέρας Όλων δεν επιθυμεί όλα τα μηνύματα πλέον από αυτό το blog να μεταφράζονται στα γαλλικά, αμέσως μόλις δημοσιευτούν, το Γιατί και κυρίως το "ΙΝΑ ΤΙ" αυτό Το Σκοπό Τού Θεού υπηρετεί, θα προτιμούσα από σεβασμό έναντι της Ιεραρχίας πού η ταπεινότητα μου υπηρετεί να μή το αναλύσω.
Όμως, ναι εκεί όπου ξεκίνησαν οι εργασίες τόσο Τού Shiva όσο και από μένα, δεν έχουμε ακόμα τελειώσει. Ως επίσης ότι η πρόθεση μας είναι ο Δούναβης να ξαναγίνει γαλάζιος σε τέτοιο βαθμό που να μπορείτε να πιείτε καθαρό νερό πρίν από τις εκβολές του στη θάλασσα !
Αυτό το είχα τονίσει και πει στα αρχικά μηνύματα Μου, όμως πόσοι με πίστεψαν ;
Ο Πατέρας Όλων όμως επιθυμεί να μάθετε ότι η χαρά όλων μας είναι μεγάλη διότι της αφιερώθηκε επιτέλους με την ευλογία Του Πατέρα Όλων και Της Παναγιάς-Ίσιδος αλλά και με στήριγμα της αγάπης Του Sananda και Ναός δικός Της στο όνομα Της Qwan-Yin στην Ελλάδα !
Άλλωστε η Ελλάδα ήταν και είναι το σπίτι της, άσχετα άν εσείς αυτό αγνοείτε, αλλά και ούτε όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτή στην Ανατολή, δεν το γνωρίζουν ! Πολύ πρίν ενσαρκωθεί σαν Qwan-Yin εκεί όπου ενσαρκώθηκε για πρώτη φορά και έγινε γνωστή σαν Qwan-Yin.
Οφείλω όμως να πω ότι η ίδια η Qwan-Yin είχε βεβαίως περάσει και από την Ελλάδα, διότι υπήρξε και ένας από τους σπουδαιότερους φιλοσόφους της αρχαίας Ελλάδος και σας είναι αδιανόητο να φανταστείτε ποιός ήταν, όπως επίσης αγνοείτε και την τότε πολυαγαπημένη σύζυγο αυτού, η οποία τον στήριξε αλλά αυτά δεν υπάρχουν στα βιβλία σας διότι η θέση τότε της γυναίκας δεν ήτο και η καλύτερη !
Όπως επίσης και αργότερα σε ειδικη σχεση μεσω walk-in, μιάς ενσάρκωση καποιων, η οποία έχει άμεση σχέση με δύο άλλες γνωστές φυσιογνωμίες αλλά θα προτιμήσω να μη πώ τα ονόματα τους τώρα !
Ο ένας είναι μία από τις Flammes Jumelles μιας ψυχής την οποία όλοι σας γνωρίζετε και θαυμάζετε από την ανατολή έως τη δύση. Όμως ο ίδιος να ξέρετε σαν σεμνός και ταπεινός υπηρέτης Του Θεού, ανακηρύχτηκε και σπουδαίος Άγιος στο προηγούμενο αιώνα από μιά από τις εκκλησίες σας.
Ό άλλος τώρα, αφενός μεν υπήρξε κατά κάποιο τρόπο Ο Λόγος της αναλαμπής επί της γης του δικού μου μεγαλείου σε άλλη γλώσσα και σε άλλο λαό, χωρις να ενσαρκωθει ο ίδιος. Όμως ο ίδιος, αφετέρου σε άλλη επισης κοινή ενσάρκωση μαζί με τη μια απο τις Flammes Jumelles υπήρξαν και οι γονείς Της Qwan-Yin !
Βλέπετε πόσα δεν ξέρετε ενώ εγώ τα ξέρω ! Λυπάμαι πού δεν με πιστεύετε !
Όμως Το Σχέδιο Του Θεού φέρω είς ολοκλήρωση και θυμηθείτε κάτι πού το έχω πει πολλές φορές, ο Γ' κύκλος γεγονότων θα είναι καθαρά δικής Μου δράσης ! Όπου όλοι από παντού ( εντός εκτός και επί τα αυτά) θα με συνεπικουρούν ! Ναί, θα κάνω πάρτι ! Μιά μεγάλη γιορτή !
Τώρα, τι μας ενδιαφέρει, διότι σε νοιώθω πολύ ξαφνιασμένο, αφού το ετοιμάσεις αύριο το πρωΐ με Φώς ανατολής το δημοσιεύεις, έτσι ώστε να φέρει και το κραδασμό του Απόλλωνα ο οποίος παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή τις κινήσεις σου και βοηθά όλους Μας με το Δικό του Τρόπο !

ΟΥΡΑΝΟΣ

Υστερόγραφο :
Στα γαλλικά μόνο σε 3ο κύκλο με ότι τότε προσθέσω αν χρειαστεί !
Φυσικά και ό,τι εδώ διαβάζετε σε αυτό το blog ή στα αδελφά του θα πραγματοποιηθεί !
Οι δε αλλαγές πού σύντομα θα πραγματοποιηθούν επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη σας θα είναι περισσότερες και πολύ καταστροφικότερες εκεί που πρέπει, από ότι σας ανακοινώσανε στα δύο αγαπημένα μου blog και εσείς δεν πιστεύετε επειδή ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί για τα δικά σας μάτια !
Θυμηθείτε ότι στα ανώτερα πεδία η υλοποίηση, είναι αντιστρόφως ανάλογη της όποιας δικής σας, που εσείς απλά μια μέρα αντικρίζετε και την αποκαλείτε σαν "Θέλημα Θεού". Το Θέλημα Του Θεού μήπως σας διαφεύγει ότι συνταυτίζεται και Είναι Το Σχέδιο Του ;
Εμείς απλά προειδοποιούμε διότι Το Έργο Του Θεού υλοποιούμε, με την ελπίδα όσοι μπορέσουν να βρούν τις 3 μυστικές θύρες !
Αλλά χρειάζονται και το αντίστοιχο κλειδί ή password.
Ουρανός.

Note :Ouranos nous a bien précisé dans le texte de ce message quand il désire que ce message doit être traduit en français, alors pour les amis francophones de ce blog, nous leurs demandons d'être un peu patients. A bien se rappeler que les traducteurs automatiques n'arrivent pas toujours à traduire les messages ici publiés. Sirios Asteras.

Message pour l'instant uniquement en grec.
A ne jamais oublier que les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu des messages.