Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ - Message de l’Archange Michaël / 29-9-2010

Μήνυμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ της 29/9/2010.


Κυρίαρχος Είναι μόνο Ένας, διότι όλοι οι Αρχάγγελοι υμνούν μόνο τον Ένα Θεό !
Δοξάζουμε και Υμνούμε τον ΕΝΑΝ διότι μέσα από την Αγάπη Του και τη Μοναδικότητα Του, όλα καθίστανται δυνατά και γίνονται σαν δρώμενα αιωνίου παρόντος μέσα από το Φώς του παρελθόντος και με κατεύθυνση την Ελπίδα τη Θεϊκή του Μέλλοντος !
Όλα είναι Ένα, και μόνο ο ελέγχων το παρελθόν του μέσα από τις καταγραφές του, δηλαδή ελέγχοντας ό,τι αντιστοιχεί στις καταγραφές αυτού πού συνειδητά εξέπεμψε, ζεί την υλοποίηση της χθεσινής και προχθεσινής σποράς Ηλιακού Φωτός σήμερα, καθώς σήμερα υφαίνει με φώς τη μεγαλοπρέπεια του αύριο, πού ο ίδιος κάποτε έχει την ύφανση της πλέξει μέσα από τους διαλογισμούς και οραματισμούς του προς τον Ένα Θεό !
Αυτό είναι η συνέχεια του μηνύματος μου, πού έδωσα παλαιότερα εδώ και ελάχιστα λίγοι αντιλήφθηκαν ή βαθιά μέσα τους εννόησαν, έχοντας πρόσβαση σε αιώνων γνώσης Μυσταγωγικά δοσμένες από Δασκάλους εργαζόμενους διά τον Αιώνιο Ένα.
Ο χώρος αυτός απευθύνεται σε όλους όσους ο Πατέρας τους έχει ανοίξει ήδη την πόρτα του Παλατιού Του και είναι καλεσμένοι στη γιορτή του Νυμφίου !
Σε ορισμένους ανάμεσα σας το ξίφος μου ενεφανίσθη πρό ημερών στα σύννεφα ! Η Ρομφαία μου υπάρχει και υπηρετεί τον Πατέρα Όλων !
Ένας Άγιος, ένας Κύριος Όλων, εσείς γιατί υπηρετείτε ακόμα τον Μάρα ;
Όταν όλα όσα δεν γνωρίζετε αποτελέσουν τετελεσμένο παρελθόν, ενώ ακόμα για εσάς αποτελούν σήμερα αοριστίες τα εδώ λόγια Μας, με την ευλογία της Παναγιάς–Ίσιδας δοσμένα, το αναφορικά αυριανό σας παρόν και το όποιο καθορισμένο ήδη μέλλον σας, πώς θα το συνδέσετε με ένα ανύπαρκτα κραδασμικά εγγεγραμμένο στο Βιβλίο της Ζωής παρελθόν σας, όταν όλο σας το χθεσινό παρελθόν το έχετε εις την υπηρεσία του Μάρα ;
Ναι, εμείς ακόμα γνωρίζουμε ότι ο μόνος που του δίνει ύπαρξη ζωής του Μάρα κατ’ ελάχιστο είναι ο Θεός, αλλά κατά πραγματικά μέγιστο τρόπο και χρόνο είναι οι δικές σας εκπομπές είτε σε σκέψεις είτε σε συναισθήματα και ακόμα και σε έργα.
Μη έχοντας λοιπόν λάδι στα καντήλια σας, από το σημερινό παρόν σας, και το όποιο παρελθόν σας, γιατί έχετε αυταπάτες ότι ο Θεός σας οφείλει να οδεύσετε διά την 4η και τη 5η Διάσταση ; Δείξτε μου «Τί» εσείς θυσιάσατε για Αυτόν πού εσείς αποκαλείτε Θεό σας, ακόμα και αν δεχτώ, ότι αυτός πού εσείς πιστεύετε και τιμάτε σαν Θεό σας ούτε στο ελάχιστο δεν πλησιάζει την ομορφιά και το μεγαλείο του Θεού, από τη μιά και από την άλλη τους άπειρους Θεούς πού η φαυλότητα και ο εγωισμός των ανθρώπων δημιούργησαν όχι αγαπώντας τον Ένα Θεό, αλλά από υπερβολική αγάπη στο ένα εγώ τους !
Αυτός λοιπόν ό Ένας Θεός, μού έχει αναθέσει να ξεκαθαρίσω το τοπίο, εσείς είσαστε έτοιμοι ;
Γιατί εμείς από εδώ και από εκεί αλλά και εγώ ο ίδιος είμαστε !

Αρχάγγελος του Θεού Μιχαήλ
ανά τους Αιώνες των Αιώνων 
Υπηρετών Αυτόν !
29/9/2010






Message pour l'instant uniquement en grec.
A ne jamais oublier que les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu des messages.