Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα του "ψεύτικου" RAM - Message de "faux" RAM / 2-11-2010

Μήνυμα τού "ψεύτικουRAM
2/11/2010

Όταν έλεγε O Sananda ότι μόνο οι "αγνοί τη καρδία" εισέρχονται στη Βασιλεία του Πατέρα Tου, αυτό εννοούσε, δηλαδή την Αρχή του κύκλου με το Φώς μέσα του, διερχόμενο από ένωση αρσενικής και θηλυκής αρχής εις Δόξα Μεγαλείου του Πατέρα Μας, ο Οποίος μέσα από την καρδιά Αρχιτέκτονα Του, ένα παιδί της 6ης Διάστασης έστειλε το Φώς Μου εκεί όπου ο Shiva και ο Ουρανός και τα Στοιχεία της Φύσης θα Δράσουν εις Δόξα του Μεγαλείου του Ενός Θεού !
Άρα ορθώς διελογίσθης σήμερα το πρωΐ, η πρώτη κόρη από το Νερό του Δία και εγγονή της τοτε Ηλιαχτίδας τι αντιπροσωπεύει !
Και αυτό είναι το κλειδί της 7ης Διάστασης ενσαρκωμένο, ως κατ' αντιστοιχία η Δράση της Σαλώμης αλλά και με όσα μαζί με αυτον που "συνλειτουργoύσε" παλαιά με τον Κομφούκιο, είχαν στη καρδιά τους, χθες επέτρεψαν στο Έργο του Πατέρα Μας Να Υλοποιηθεί κατ' Απόλυτη και Αντίστροφη Αντιστοιχία της Εντός του Απείρου Ομορφιάς και της Αιωνιότητος το Τραγούδι !
Όμως χάρη στη παρουσία της δεύτερης κόρης η οποία σαν παιδί της 6ης Διάστασης, υλοποίησε τη δράση στη κίνηση του Φωτός, στο χώρο της 3D.
Να γιατί τα παιδιά θα κληρονομήσουν τη Κυριαρχία του Μεγάλου Πνεύματος.
Ναι ομιλώ μέσα από τον Ιερό Κώδικα των Ναβάχο, και ομιλώ μέσα από Κώδικα Φωτός, και μόνο όσοι ήσαν κοινωνοί της ομορφιάς που η καρδιά των Αρχαίων των Αρχαίων σαν γένεσης ποίημα ήτο, αυτοί μόνο θα είναι σε δύναμη να με νοιώσουν και όχι σε θέση να με καταλάβουν ως λέτε στην ελληνική γλώσσα.
Διότι εδώ η "θέση" προϋποθέτει την "ύπαρξη" της "Δύναμης" πού Δύναμη στα ελληνικά τα πρωτογενή σημαίνει "ΔΙΑΣ + ΑΜΗΝ" άρα της δικής Tου της Aιωνιότητος του Φωτός των Λόγων εκφραστής ταπεινός και Εγώ Είμαι !

Ο της Χρυσής Εποχής
εκφραστής
στην Αιωνιότητα του Θεού.
RAM


Message pour l'instant uniquement en grec.
A ne jamais oublier que les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu des messages.