Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Δεκάτης Χρονοχώρος.

Η οργή αναμφισβήτητα είναι δια όλους σας ένα θέμα που το αντιμετωπίζετε φιλοσοφικά ως μη δυνάμενο να έχει σχέση με αρετές, και έχετε πολλούς που έχουν μιλήσει δια αυτό το θέμα, από πολλούς αιώνων χρόνους και εποχών, δια τις οποίες εποχές και χρόνους, δεν έχετε κανένα γραπτό μνημείο αλλά και κανένα ορατό αποτύπωμα των έργων τους, παρά τα όσα οι αρχαιολόγοι σας, βρίσκουν..
Έτσι το θέμα μου ξαφνιάζει, ειδικά όσους είχαν την ανάγκη πρόσφατα, ή πριν από χρόνια, να εκφραστούν με οργή, δια κάθε τι που δίκαιο, τούς άγγιζε την Καρδιά, και εκεί ο Νους ερχόταν με τις σκέψεις να υπηρετήσει το Θεότητος Συναίσθημα περί δικαίου, αυτό που κανείς δεν τολμά στην απενσάρκωση του, να πει το παραμικρό ενάντια, αφού τον αφήσει οΠΕΡΑματάρης του, αν έχειΠΕΡΑματάρη, εις την αντίστοιχη προορισμού πρότερας Δικαιοσύνης ακτή διά αυτόν ως προορισμό καθορισθέντα πάντα πριν ενσαρκωθεί.
Βλέπετε πως το θέμα αλλάζει ; Και πως σας αγγίζει ο σοφών λόγος, και όχι τού κάθε ενός δια υμάς σοφού, που σίγουρα έκανε πολλά. Και σίγουρα ακόμα και αν ήταν και γραπτά, στο στώμεν καλώς και με τα φόβου πίστεως, δεν τα αντιμετωπίζετε ως η διαύγεια τα νουθετεί.
Ναι, οι εντολές είναι εντελώς από άλλη όψη και μεριά ! Άρα κανείς δεν έχει προσδόκιμο όψης αποτέλεσμα στα φεγγάρια της άγνοιας του ! Ειδικά και αν έχει την αυταπάτη, ότι έχουν ανάγκη οι σοφοί, ένα φεγγάρι δια να συναντηθούν !
Ενώ το μέσα τους φεγγάρι, αυτών πού ακολούθου τα ουτοπίας μονοπάτια τους, κυρίως ως ενσαρκωθέντες, μιάς και απόλυτα ενσαρκΩΜένος κανείς εξ αυτών άνευ Πρωταρχικής Ακτίνος, και οι περισσότεροι σοφοί σας δεν είχαν στο παρελθόν το πρό τού τώρα υπαρκτού έναντι της σημερινής Δημιουργίας «Τού Μεγάλου Πνεύματος».
Μιας και δεν τους αφήνει Η Ειμαρμένη, να τους αγγίξει, κανείς κρυφός ήλιος τη καρδιά, όσο και αν τίμησαν ως ζωντανοί ή και ζώντες του ουτοπιστικό πεθαμένο ήδη ήλιο σας.
Φυσικά ο ήλιος σας, σάς δίνει ακόμα τή ζωή, αλλά δεν σας δίνει Θεϊκότητος Ζωή, η οποία είναι παρασάγγας υπερβόρεια κάθε εκεί γήινης θεϊκής ζωής δια υμάς ζωής σας και καλά κάνετε να την βλέπετε έτσι.
Μήπως η Θεϊκότητος Ζωή, συνδέεται με κάποια άλλη χρυσή γή, όπου εκεί η Orγή σας είναι απατηλό όνειρο, ακόμα και αν δικαίως διά πολλούς αγιάσατε στη γη σας, αλλά περίεργο δεν είναι που αρκετοί άγιοι και αγίες σας, πριν το χρονο~ΟΡΟΣημο του 21 12 2012, δηλαδή ένα Όρος Σημείο στο δικό τους ΠεπρΩΜενο, έκαναν το πάν δυνάμενο και δυνατό έργο, δια να ενσαρκωθούν ξανά, και να πεθάνουν ξανά μάλιστα ορισμένοι !
Γεγονός που το είχαν πριν την σημερινή Δημιουργία προγραμματίσει, εις την πριν αΞιότοκο Ώρα “Του” εΞ Εκείνου που ανάγκη ΔΕΝ Έχει και Η Δική “Του” Ματιά, ήταν η μόνη δική τους ανάγκη..
Βλέπετε την ροη ως ρήμα, και είδατε το κάθε λάθος σας, το προσδίδει αλλού Τό ῥῆμα “ΤΟΥ” καλύτερα από εμέ, επειδή μια και παραπάνω φόρες λίγοι, έγιναν ΕΥΓνωμονες δια πολλούς που ρήμα μετανοίας ποτέ τους δεν γνώρισαν, και ακόμα και την συγγνώμη την ανθρωπινή την πούλησαν και την αγόρασαν κατά το συμφέρον της τσέπης τους, και άλλοι δια την υστεροφημία τους, πολλάκις και αυτοί όλοι, να ξέρετε έμειναν δια όσους ήδη απενσαρκωθηκαν εκτός Παραδείσων.
Ο Παράδεισος Των Παραδείσων, σαφώς και δεν είναι δια όλους, και Ελάχιστοι μάλιστα και από εκεί προΕΡΧΟΝΤΑΙ, επειδή κατέγιναν ως ΕΝΔυμα τής κάθε δέκατης ανάγκης που και αυτή, δεν είχε ανάγκη να γίνει ρήμα, αρετή, ΕΛάττΩΜα !
Όσο λοιπόν η οργή είναι δια πολλούς ένα ελάττωμα, ας μάθουν ότι είναι η πιο κρυφή αρετή που μόνη σας δίνει επαγρύπνηση αθανασίας αν την παντρέψετε ως ΕΛάτΩΜα με την δικαιοσύνη και με την ελπίδα...
Μήπως λοιπόν ακόμα και Ο Sananda και ως Ιησούς, ήθελε να τους δώσει το λίγο από το πολύ, που δεν μπορούσαν και τότε πάλι πολλοί εξ αυτών, και να βαστήξουν λέγοντας τους : “αγρυπνείτε διότι δεν ξέρει Την Ώρα μηδέ και Ο Πατέρας μου εις Τους Ουρανούς του, αλλά Την Ξέρει μόνο “ Ο Πέμψας” με”....

9.6.2019