Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

31/5/2019


Ο Λόγος δράσης, ο αναδρΟΜος τού “2~1~0” ήταν σύγχρονος Τού Βούδα αλλά και Τού Ιησού, όμως O Βούδας δεν τον Xρησιμοποίησε, διότι οι ψυχές ορισμένων, από τους ορισμένους εκ τών πολλών, που ήταν κοντά και μακριά Tου, ως μαθητές Tου, είχαν ΕΥΔρΟΜες επενδύσεις τόσο Τελευταίων” όσο και Έσχατων Ευκαιριών”, γεγονός που δεν είχαν οι 11 μαθητές εκ των 15 Του Ιησού, και από αυτούς είχε μόνο Ο καθένας εκ των δυο Αγαπημένων, που ζούσαν κοντά του : Ο Ιούδας και Ο Θωμάς.

Άρα σας απασχολεί διατί δεν είχε ο 14ος, ενώ Είχε, μόνο ο 15ος Απόστολος. Αυτόν που ΔΙΑλεξε πρώτον ως ΕΠΙΛογή από πλευράς του Ο Ιησούς, ως πρώτον δια Αυτόν, ενώ πρώτο εκ των 15 είχε ΔΙΑλέξει H Μητέρα Του Παναγία – Ίσιδα, τον 14ον Απόστολον, πολύ πριν ΔΙΑλέξει ως κάλλιστο όλων τών 4 Αγαπημένων Μαθητών* τόν 15ο Απόστολον Ο Sananda ενσαρκωθείς και ως Ιησούς.

Άρα να ο τρόπος να η οδός, που μπορείτε εν φειδώ με το 2~1~0” να κάνετε χρησικτησία την κάθε αρνητικότητα που ενσυνείδητα σάς πλησιάζει, ίνα αυτή ως ήρα, να παρασύρει κοντά της, άλλη όμοια της ήρα, και να αφήσει το σίτο εξ εκείνων τών αγαπημένων σας, ήσυχο να κλυδωνίζεται [χωρίς φόβο] εις κάθε φύσημα τού αέρα, και να χορεύει χορούς ΕΥΔοξίας.


* (οι 4 Αγαπημένοι μαθητές Τού Ιησού ήσαν :
ο Θωμάς, ο Ιούδας, ο 14ος και ο 15ος Απόστολος)
Τό Γαλάζιο Λουλούδι ".


31/5/2019