Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μήνυμα Τού Αγίου τής Αιγίνης ! 5-12-2011



Μήνυμα Τού Αγίου τής Αιγίνης !
5/12/2011


Η Αξιοσύνη δεν περπατά με την Αγιοσύνη αντάμα όσο ζείτε !
Αν όσο ζείτε σάς ονόμασαν ή σάς ονομάζουν Αγίους ή Shri όπως λέγουν στας χώρας των Ινδιών, ή ότι άλλο κατεβάσει πολλών ο νούς των ο ανθρώπινος, καλό θά 'ναι να ψάχνεστε πάνω από όλα εσωτερικώς !
Και πάλι αν μετά θάνατον σάς αγιοποιήσουν θνητοί, έ τότε καλό είναι ν' απορείτε και άξιον προσοχής είναι γιά τη στενότητα τού πνεύματος των, αλλά εσείς θά είστε από την άλλη πλευρά ! Εσείς θα νοιώθετε την Αλήθεια που αυτοί όλοι ψαχουλεύουν αλλά δεν την βρίσκουν ! Πού Την αγγίζουν αλλά ούτε εκεί Την νοιώθουν ! Πού Την βλέπουν αλλά δεν Τήν πιστεύουν !
Ωφέλιμο και Αγαθό θά΄ναι να μήν αποδέχεσθε τίτλους προσφώνησης στό όνομα σας όσο ζείτε... διότι τότε συνηγορείτε υπέρ δράσης άλλων πρώτα μέσα σας και μετά γύρω σας ! Ακόμα και αν ευρίσκεστε εις οδό υπηρεσίας !
Η όποια συμπεριφορά σας, ειδικά η ημετέρα πρώτα, μειώνει την αποτελεσματικότητα τής Υπηρεσίας σας, ενώ θα μπορούσατε να κάνατε 1000 περισσότερα γιά τον Θεό, διότι δεν περιορίζεστε ούτε καν στο 1 ή στα 10 όχι μόνο των 1000 Δυνητικών του παρονομαστή σας, αλλά ούτε και των 1000 με εκθετικό εκθέτη χιλίων, ναι ακόμα και ανω αυτών, στη θέση του αριθμητού σας, διότι ο Θεός δεν Έχει ΟΡΙΟ !!! Ναι βέβαια αλλά, μόνο στον αριθμητή σας, και όχι στον παρονομαστή σας, διότι ο Θαυμασμός των άλλων και ο κομπασμός ο δικός σας, ΜΟΝΟ τον δικό σας παρονομαστή μεγαλώνουν πάντα... εις βάρος κάθε Δυνητικής Θέλησης της Πρόνοιας δια τον αριθμητή σας !
Αυτό είναι η πρώτη Θλίψη πολλών στην απενσάρκωση των, πού οι άλλοι οι πέριξ αυτών τους νενόμικαν Αγίους ή Δασκάλους εν ζωή, και ως λόγω της παρουσίας της φαυλότητος της φρόνησης (αυτής μεθ΄αυτών) τη δόξαν εποίησαν σκεύος αυτών !
Και κάθε σκεύος, ως η λέξη ορίζει, χρήση προσφέρει εις υμάς θησαυρόν ινα εκεί να τον φυλάσσετε ! Όσο μεγαλύτερο το σκεύος σας από τη λατρεία όλων ακόμα τών άλλων ή την αγιοποίηση σας (εν ζωή), τόσο λιγότερα έχει μέσα του εκ της Θεϊκής Ταυτότητος σας τα αγαθά σας, δηλαδή τα μόνα Δικά σας Αιώνια ! Όσο μικρότερο αυτό, τόσο πιό άπειροι είναι οι εντός αυτού θησαυροί του !
Καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι,
αλλά μεγάλη καρδιά,
παρα μεγάλο καλάθι 
αλλά ανύπαρκτη καρδιά !
Διά αυτώ τώ λόγω οι πένητες και οι ζητιάνοι, τουτέστιν Οι Υπερπλήρεις Της Θεϊκής Αγάπης πλησιάζουν πολλούς εξ υμών ευλογίαν λάβειν αλλά, και ΟΜοιράζειν οι εντός αυτών εν Walk-In συνευρισκόμενοι εξ ημών ! Το μικρό τους καλάθι χωρά απέραντους Θησαυρούς και Ποτίζει άπειρες καρδιές μέσα από την αποδοχή και ευγνωμοσύνη της δικής σας ακόμα καρδιάς που λαμβάνει, αλλά υμείς δεν κρατάτε δια εσάς και εξακοντίζετε στο Σύμπαν Πάντα Ό,τι Λάβατε !

Ο τής Αιγίνης ταπεινός Νεκτάριος !
5/12/2011



Δι' ό και μίλησα για βελόνας οπή εντός τής οποίας το Εγώ τού πλουσίου πού από μέσα της δεν περνά !
Ακόμα και Δάσκαλοι Πλούσιοι σε Εγώ από όλο τον θαυμασμό των άλλων μέσα από οπής βελόνας δεν διέρχονται αλλά μόνο η Κάμηλος και ουχί η Στρουθοκάμηλος !

Sananda
5/12/2011