Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μήνυμα Σκυταλοδρόμου 2010 / 31-12-2010

Μήνυμα του Σκυταλοδρόμου 2010
31/12/2010

Με στεναχωρεί πού με παρουσιάζετε στα σκίτσα σας σαν ένα ηλικιωμένο, διότι όσο και αν για σάς πάλιωσα ή γέρασα, στην ουσία είμαι η ψυχή των συνισταμένων όλων των σκέψεων σας και των πράξεων σας και είναι οι ποιοτικοί των κραδασμοί, πού με κάνουν να φαίνομαι γερασμένος . Ναί, ήμουν νέος πρίν από ένα χρόνο αναφορικά, γεμάτος όνειρα να σας βοηθήσω στην ελλειπτική τροχιά σας, του πλανήτη σας, στο ημερολογιακό σας έτος σαν μονοπάτι και της διαδρομής σας να κάνω εγγραφές φωτός εντός υμών !
Και αν σάς φαίνεται αυτό αστείο ή ανύπαρκτο, τότε γιατί κάνετε τόσες πολλές ευχές ;
Εφόσον ό,τι κάνετε κάπου κάτι σε κάτι άλλο, πάντα αντιστοιχεί, διά των Νόμων της Αντιστοιχίας, έτσι και ό,τι εσείς ευχόσαστε δεν είναι παρά η Δυνητική δράση του 2011 σε εσάς από το σήμερα στο αύριο !
Το χθες σας είμαι εγώ, οι ευχές σας το μέλλον, το σήμερα είναι το πάντρεμα των δύο στο αιώνιο παρόν σας, σε αυτό πού αντιστοιχεί στο δικό σας χρόνο !
Διότι απέχετε πολύ από το αιώνιο παρόν τού Θεού ! Μπορείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά ;
Πόσο αυτό πού εσείς ήσασταν χθες απέχει από αυτό πού ο Θεός πάντα είναι, και είναι διά αυτώ το λόγω σαφές ό,τι αποκλείεται να γίνεται το ο,τιδήποτε χωρίς το χαρακτήρα της Αιωνιότητας Αυτού εν τη Απεραντοσύνη Του.
Αναγνωρίζουν όλα τα Όντα του Φωτός πού σάς μιλάνε ότι οι έννοιες Παρελθόν – Παρόν -Μέλλον, καθώς και Μετουσίωση – Μετατροπή -Μετασχηματισμός και το πιό δύσκολο να αντιληφθούν οι αναγνώστες το τρίτο επίπεδο Εκδήλωσης – Έκφρασης και Εμφάνισης, και κυρίως σε "Τί" πάνω και "Ίνα Τί" δηλαδή ως πρός "Ποιόν" αυτά έχουν σχέση, είναι αδύνατο όχι δυστυχώς να τα καταλάβετε αλλά να τα νοιώσετε στο 1/1.000.000 της ομορφιάς των, αν δεν έχετε φάει πολλά καρβέλια ψωμί από χέρια Μυστών και Δασκάλων !
Διότι κάθε ένας από αυτούς το δικό του άρτο φτιάχνει τον επιούσιον, δηλαδή επί τής ίδιας ουσίας, όπως αυτή είναι παρά τω Θεώ !
Και ο Θεός σαν Ουσία Είναι κατ'Αρχάς Αιώνιος αλλά και Απέραντος σε σχέση με ημάς όχι μόνο σαν ατομικότητα αλλά ακόμα και σαν το σύνολο όλης της ανθρωπότητας !
Αυτή η συνισταμένη του εγκρεγκόρ των ευχών είναι πού καθιστά όλες σχεδόν τις προφητείες επισφαλείς των όσων εξηγούν τούς Μάγιας και τα έργα των, διότι αφαιρώντας από το μέλλον την δυνατότητα έκφρασης πρίν αυτό γίνει παρόν και επιθυμώντας μάλιστα ένα παρελθόν σαν άποψη αυτό να εξακριβώσει, και να επαληθεύσει, είναι σαν να απαιτείτε όντας τυφλοί έναντι των Νόμων, να γνωρίσετε εξ' αρχής πόσα παιδιά αλλά και αν θα είναι αγόρια ή κορίτσια αύριο θα κάνετε αν ζήσετε μαζί με κάποιον του αντιθέτου φύλου !
Οι Μόνοι οι οποίοι μπορούν να γνωρίζουν αν όχι μόνο τα άμεσα μέλλοντα, αλλά κυρίως τα μελλούμενα ή τις δυνητικές εκφράσεις αυτών, είναι όσοι έχουν Σέβας έναντι των Νόμων, πολύ δε περισσότερο έναντι της Απαρτίας της Ιεραρχίας και των ενσαρκωμένων εκφραστών αυτής, πέρα τού Κέντρου του Θεού, όταν Εκδηλώνονται με Ένδυμα Εργασίας των Αρχιτεκτόνων Του !
Εύχομαι πριν παραδώσω τη σκυτάλη, σε όσα οι εν τω Sananda εκφραστές του Λόγου τού Θεού, λαμβάνουν, αυτό να αναμεταδοθεί σαν λαμπάδα αναστάσιμη κυττάρων σε όσους δουν μπροστά τους !
Δύο μόνο σκυταλοδρόμοι μένουν, το παρόν και το μέλλον !
Εγώ σαν παρελθόν φεύγω !
Να σας ευλογεί ο Θεός !
Συνείδηση Σκυταλοδρόμου έτους 2010.
31/12/2010.




Message pour l'instant uniquement en grec.
A ne jamais oublier que les traducteurs automatiques
ne traduisent pas le contenu des messages.